Προς το περιεχόμενο

Rapidshare download managers - Προβλημα!

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους.Παιδια μετα απο πολυ καιρο ξαναπεκτησα rapidshare premium.

Ειχα το flashget και επειδη δεν επαιρνε τα λινκς(δεν ξερω γιατι)ειπα να δοκιμασω καποιον αλλο download manager.Εγκατεστησα λοιπον τον free download manager.Na τονισω εχω maxthon(IE).Ομως εχω χασει τον μπουσουλα, συγκεκριμενα.

1)Δε δεχεται πολλαπλα λινκς>Μονο ενα καθε φορα.Γιατι?Δεν μπορω να βρω πως μπορω να βαλω πολλα λινκς μαζι ή ανα ποσα να κατεβαζει καθε φορα.(θυμιζω εχω premium sto rapid kai direct downloads ενεργοποιημενο).

Δημοσ.
Γεια χαρα σε ολους.Παιδια μετα απο πολυ καιρο ξανααπεκτησα rapidshare premium.

Ειχα το flashget και επειδη δεν επαιρνε τα λινκς(δεν ξερω γιατι)ειπα να δοκιμασω καποιον αλλο download manager.Εγκατεστησα λοιπον τον free download manager.Na τονισω εχω maxthon(IE).Ομως εχω χασει τον μπουσουλα, συγκεκριμενα.

1)Δε δεχεται πολλαπλα λινκς>Μονο ενα καθε φορα.Γιατι?Δεν μπορω να βρω πως μπορω να βαλω πολλα λινκς μαζι ή ανα ποσα να κατεβαζει καθε φορα.(θυμιζω εχω premium sto rapid kai direct downloads ενεργοποιημενο).

2)Δε μπορω να το ρυθμισω να κλεινει μετα το περας της εργασιας (οπως το flashget).

3)Πως μπορω να το ρυθμιζω οταν παω ν α κατεβασω κατι ασχετο να μην ανοιγει μονο του?

Moy eipan oti to συγκεκριμενο δουλευει καλυτερα με firefox.Μηπως φταιει αυτο?

Αυτα προς το παρον.Οποια συμβουλη ευπροσδεκτη.

Η λύση για το πρώτο είναι copy τα links μπαίνεις στον download manager kai πατας ταυτοχρονα τα Ctrl + shift και V.

Ετσι βάζεις πολλαπλα λινκς.

Δημοσ.

Φιλε ευχαριστω αλλα το γνωριζα.Απλα σε εμενα δε πιανει.Αν και μαρκαρω πολλα αρχεια μολις κανω αυτο που λες μου βγαζει τελικα 1.Μονο 1 λινκ καθε φορα δεχεται με το χερι.Επισης δεν ξερω πως γινεται να κατεβαζει 3 λινκς καθε φορα λχ ή με το που θα μαρκαρω 1 λινκ ν ατο "τσιμπαει"(οπως το φlashget).

Τελος παντων.Οποιος μπορει ας βοηθησει γιατι βλεπω το premium να πηγαινει στραφι.Επισης καποια συμβουλη για απροβληματιστο και οσο το δυνατον πιο ευκολορυθμιστο download manager ευπροσδεκτη.

-----Προστέθηκε 6/12/2008 στις 11 : 15 : 30-----

Λοιπον παιδια το προβλημα ειναι πιο συνθετο.Εγκατεστησα τοσο το orbit οσο και το flashget ξανα.ΚΑι στα τρια το ιδιο προβλημα.Δηλαδη ενω δεχονται ενα ενα τα λινκ και τα κατεβαζουν κανονικα μολις μαρκαρω πολλα λινκ απλα δεν τα δεχονται(αλλα βγαινει μονο το τελευταιο λχ).Sto rapid settings εχω κλικαρει direct downloads&sorting files by name.

ειναι 100% θεμα ρυθμισεων.Τωρα δεν ξερω αν ειναι του rapidshare η των download managers η του υπολογιστη.ΠΑλια θυμαμαι το flashget τα τσιμπαγε αμεσως.Τι φταιει τωρα και δεν μπορω να το κανω?Βοηθηστε παιδια γιατι περασα σε πρωτη φαση 60 λινκς ενα ενα και μου βγηκε το χερι.

Δημοσ.
Φιλε ευχαριστω αλλα το γνωριζα.Απλα σε εμενα δε πιανει.Αν και μαρκαρω πολλα αρχεια μολις κανω αυτο που λες μου βγαζει τελικα 1.Μονο 1 λινκ καθε φορα δεχεται με το χερι.Επισης δεν ξερω πως γινεται να κατεβαζει 3 λινκς καθε φορα λχ ή με το που θα μαρκαρω 1 λινκ ν ατο "τσιμπαει"(οπως το φlashget).

Τελος παντων.Οποιος μπορει ας βοηθησει γιατι βλεπω το premium να πηγαινει στραφι.Επισης καποια συμβουλη για απροβληματιστο και οσο το δυνατον πιο ευκολορυθμιστο download manager ευπροσδεκτη.

-----Προστέθηκε 6/12/2008 στις 11 : 15 : 30-----

Λοιπον παιδια το προβλημα ειναι πιο συνθετο.Εγκατεστησα τοσο το orbit οσο και το flashget ξανα.ΚΑι στα τρια το ιδιο προβλημα.Δηλαδη ενω δεχονται ενα ενα τα λινκ και τα κατεβαζουν κανονικα μολις μαρκαρω πολλα λινκ απλα δεν τα δεχονται(αλλα βγαινει μονο το τελευταιο λχ).Sto rapid settings εχω κλικαρει direct downloads&sorting files by name.

ειναι 100% θεμα ρυθμισεων.Τωρα δεν ξερω αν ειναι του rapidshare η των download managers η του υπολογιστη.ΠΑλια θυμαμαι το flashget τα τσιμπαγε αμεσως.Τι φταιει τωρα και δεν μπορω να το κανω?Βοηθηστε παιδια γιατι περασα σε πρωτη φαση 60 λινκς ενα ενα και μου βγηκε το χερι.

Τοσο το orbit οσο και το flashget δεχονται πολλαπλα λινκ με πολλους τροπους

Ο πιο απλος ειναι οταν εισαι σε μια σελιδα που εχει τα λινκ κανεις copy αυτα πατας δεξι κλικ επιλεγεις Flashgot option και μετα επιλεγεις Flashget η' Orbit.Τα λιγκ εχουν μπει στους download manager

Οταν θες να τα παρεις απο txt αρκει να τσεκαρεις την επιλογη monitor(απο orbit flashget) και αμα τα κανεις ολα copy γινεται οτι και στην πρωτη επιλογη

Δημοσ.
Τοσο το orbit οσο και το flashget δεχονται πολλαπλα λινκ με πολλους τροπους

Ο πιο απλος ειναι οταν εισαι σε μια σελιδα που εχει τα λινκ κανεις copy αυτα πατας δεξι κλικ επιλεγεις Flashgot option και μετα επιλεγεις Flashget η' Orbit.Τα λιγκ εχουν μπει στους download manager

Οταν θες να τα παρεις απο txt αρκει να τσεκαρεις την επιλογη monitor(απο orbit flashget) και αμα τα κανεις ολα copy γινεται οτι και στην πρωτη επιλογη

Φιλε ευχαριστω για την απαντηση σου

Εμενα οταν κανω κοπυ μου βγαζει την εξης επιλογη

39101159dy3.jpg

w1280.png

τι επιλεγω γιατι αυτο που λες δεν το βρηκα και οσα εχω επιλεξει απο τα παραπανω δε δουλευουν.

Δημοσ.

Αυτο που σου εγραψα το κανω αφου εχουν περαστει τα plugin Χρησιμοποιω τον Firefox

Προσπαθησε το δευτερο που σου ειπα με ενεργοποιημενο το monitor Ειναι η πρωτη επιλογη πατωντας tools στον Orbit.Εχοντας τα λινκ σε ενα txt οταν κανεις copy σε αυτα ενεργοποιειται αυτοματα και σου τα βγαζει ολα σε να παραθυρο.

Δημοσ.

Χρησιμοποιησα και τον Ι.Ε και δουλευει μια χαρα με τον τροπο που σου ειπα παραπανω.Πηγαινε Ιδιοτητες και δες αν στην επιλογη Ληψεις/Συνδεση ειναι τσεκαρισμενες οι τρεις πρωτες επιλογες.Δεν ξερω τι αλλο να σου πω.Παμε τωρα στον Flashget.Δεν ξερω ποια εκδοση εχεις αλλα η καλυτερη ειναι η 1.73 Αν κανεις copy αρχεια πηγαινεις στο Flashget στην τριτη επιλογη πανω αριστερα (Edit) πατας πρωτη επιλογη Paste URL και τα αρχεια μπαινουν ολα μεσα

Δημοσ.

Στον Free Download Manager πήγαινε Options>Download options>Network όπου τσεκάρεις το Maximum number of running downloads και βάζεις μια τιμή πχ.4 ή όσα θες να κατεβαίνουν μαζί και είσαι οκ.

Τώρα για να παίρνει τα λινκ από τις σελίδες όλα μαζί,εγώ που έχω firefox έχω βολευτεί με το flashgot που τα φορτώνει στον Free Download Manager άψογα (τα επιλέγω,δεξί κλικ και flashgot).

Για maxthon κ ΙΕ δεν ξέρω...

Δημοσ.

Ευχαριστω για τη βοηθεια.

Αυτο που προτεινες για τον free download manager το εχω κανει αλλα δεν.

Για να μην ταλαιπωρουμαι λοιπον εκανα το εξης.Εγκατεστησα το firefox και οντως δουλευει αψογα με το flashget.Οποτε το αφηνω οπως εχει και μεχρι τελος του μηνα που θα εχω το rapid τον χρησιμοποιω,Το προβλημα μου ειναι οτι ολα τα favorites τα εχω στον ΙΕ και δεν ξερω αν μπορουν να μεταφερθουν.Αλλα για υτο θα θεσω αλλο ερωτημα.

Οπως και να χει thanks.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...