Galis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Εβαλα το service pack 3 αλλα δεν μου σωζει πλεον τις ρυθμισεις που κανω στο bios.Στο bios αποθηκευονται αλλα οταν μπει στα win ξεκιναει παντα με default ρυθμισεις.Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?
headbanger Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Εβαλα το service pack 3 αλλα δεν μου σωζει πλεον τις ρυθμισεις που κανω στο bios.Στο bios αποθηκευονται αλλα οταν μπει στα win ξεκιναει παντα με default ρυθμισεις.Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? δεν πιστεύω ότι οι ρυθμίσεις του bios έχουν να κάνουν κάτι με την εγκατάσταση του sp3. μήπως τα έχει παίξει η μπαταρία της μητρικής σου; μήπως δεν σώζεις τις ρυθμίσεις;
Galis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 κι ομως αυτο γινεται.Η μπαταρια ειναι καινουρια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 δεν παίζει κάτι τέτοιο... κάτι άλλο θα φταίει, κάνε κάνα update bios μπας και στρώσει
Galis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 αφου εκανα επαναφορα συστηματος σε service pack 2 και ολα οκ.Τωρα ξαναεβαλα service pack 3 και εχω παλι το ιδιο προβλημα.Α,ρε gta iv τι μας κανεις!
micos000 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Κάτσε γιατί θα μας τρελάνεις. Για πιο bios μιλάς, της μητρικής ή της κάρτας γραφικών; Η σκέψη αυτή μου ήρθε όταν ανέφερες το GTA IV. Μήπως προσπαθείς να κάνεις overclocking την κάρτα γραφικών με κάποιο πρόγραμμα μέσα από τα windows;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.