Προς το περιεχόμενο

Έτοιμα σχέδια για Autocad;

peledakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω το forum...

Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια...Ξερετε που θα μπορουσα να βρω ετοιμα σχεδια για Autocad?Για την ακριβεια θελω να κανω το σχεδιο ενος μειωτηρα στροφων αλλα με το σχεδιο δεν τα παω και πολυ καλα...Καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη...Ευχαριστω εκ των πρωτερων...

Δημοσ.

ε ψάξε για dwg με τον ίδιο τρόπο που ψάχνεις για ταινίες ή ψάξε για cad portals, δεν είναι πολύ δύσκολο

έχω βρει συγκεκριμένα βάσεις αλλά δεν θυμάμαι δυστυχώς να σου πω κάτι, συνήθως τα ψάχνω επί τόπου αυτά

Δημοσ.

φιλε μου, δεν ζηταω ποτε βοηθεια αν δεν εχω εξαντλησει πρωτα τις πιθανοτητες να το κανω μονος μου...ειλικρινα εχω φαει ολο το net κ δεν εχω βρει κατι...

Δημοσ.

Καλά τόσο δύσκολα είναι αυτά τα σχέδια και δεν μπορείς να τα κάνεις μόνος σου? Στην τελική πλήρωσε κάποιον να στα κάνει ....

Δημοσ.
φιλε μου, δεν ζηταω ποτε βοηθεια αν δεν εχω εξαντλησει πρωτα τις πιθανοτητες να το κανω μονος μου...ειλικρινα εχω φαει ολο το net κ δεν εχω βρει κατι...

τι να σου πω, αν έψαξες και δεν υπάρχουν τότε ίσως δεν θα βρεις

εγώ είχα κατεβάσει κανονικά από p2p κάτι σχέδια που χρειαζόμουν και ήταν ικανοποιητικά δεν υπήρξε κάποιο που να κάνω search και να μη βρω κάτι, οπότε κοίτα για εναλλακτικές λύσεις για να προλάβεις

Δημοσ.

Κοίτα, αν θέλεις απλά κανά σχεδιάκι για μειωτήρα να τον βάλεις σε μια παρουσίαση και τέλος, μπορώ να ψάξω, χωρίς βέβεια να σοθ εγγυυώμαι ότι θα σου βρω. Επειδή όμως αυτό που ζητάς είναι πολύ εξειδικευμένο, φαντάζομαι ότι δεν τα θέλεις για μια απλή παρουσίαση, αλλά κανονικά ένα ολόκληρο πακέτο υπολογισμών. Ενδεικτικά σου αναφέρω, ότι η εξίσωση που περιγράφει την μορφή του γραναζιού είναι πολύ μπλεγμένη (η περίφημη εξειλιγμένη εξίσωση). Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να γράψεις κώδικα που να σου πετάει σημεία αρκετά κοντά και εσύ να τα ενώσεις. Έτσι γίνεται παντού, ακόμα και στις κατασκευεή των μειωτήρων από τους οίκους. Το να πάρεις ένα σχέδιο, να πάρεις 5 σημειάκια ενός γραναζιού και μετά να περάσεις splines από πάνω και μετά array γύρω γύρω, όχι μόνο είναι λάθος, αλλά όσοι ξέρουν θα γελάνε και θα το μυριστούν με την μία. Πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχει ολόκληρη σειρά υπολογισμών από πίσω, που για να τους καταλάβεις (και όχι απλά να τους ακολουθήσεις τυφλά) θα φτύσεις άιμα. Δεν θέλω να σε τρομάξω, απλά σε ενημερώνω να ξέρεις με τι έχεις να κάνεις.Αν ενδιαφέρεσαι σοβαρά για πραγματικό σχέδιο, στείλε μου πμ και θα σου δώσω ονομα και τηλέφωνο του καθηγητή στο ΕΜΠ που κάνει το μάθημα (και καθε εξάμηνο περνάνε 20 άτομα στα 400 που το δίνουνε)...

Δημοσ.

ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες...φιλε DarkOrion μηχανολογια σπουδαζω...εχω κανει τους υπολογισμους για το μειωτηρα κ ξερω τις διαστασεις για γραναζια, ρουλεμαν, τσιμουχες κλπ...απλως ειναι λιγο μπερδεμα στο σχεδιασμο για βασεις στηριξης, τσιμουχες, ρουλεμαν...κ το σχεδιο ειναι να γινει στο χερι...οχι στο cad...για βοηθεια το θελω...

-----Προστέθηκε 17/12/2008 στις 02 : 40 : 06-----

Καλά τόσο δύσκολα είναι αυτά τα σχέδια και δεν μπορείς να τα κάνεις μόνος σου? Στην τελική πλήρωσε κάποιον να στα κάνει ....

φιλε μου αν δεις σχεδιο μειωτηρα σε ολικη τομη θα καταλαβεις περι τινοσς προκειται...

Δημοσ.

Ωραία. Λοιπόν, αν θέλεις, μπορείς να μου στείλεις σε pm το mail σου, και εγώ θα σου στείλω την δική μου εργασία, με όλους τους υπολογισμούς από την αρχή έως το τέλος, καθώς και ένα επιπλέον σχέδιο στο CAD. Πρόκειται για εναν πολλπλό μειωτήρα. 1 είσοδος και 7 έξοδοι αν δεν κάνω λάθος (έχουν περάσει και 2 χρόνια από τότε). Σίγουρα δεν θα ταιριάζει με τα δικά σου δεδομένα, αλλά πάνω κάτω για να έχεις έναν μπούσουλα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...