Filos19 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 ΜΑΚΑΡΙ όλοι να νοιάζονταν για ΟΣΟΥΣ πεθαίνουν όπως και να πεθαίνουν. ΔΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ. Ενώ εσύ καθημερινά κάθεσε και μοιρολογείς στο σπίτι σου για το θάνατο των όσων πεθαίνουν. Άσε ρε φίλε την υποκρισία.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Ο τηλεοπτικός χρόνος που εξασφαλίζουν οι δικηγόροι και η προβολή αξίζει (στη σκέψη τους) την εμπλοκή στην υπόθεση. Ειδικά για ανθρώπους όπως ο Κούγιας που έχουν αποδείξει διαχρονικά πως έχουν το μικρόβιο της δημοσιότητας -και δεν την ξεχωρίζουν μεταξύ "καλής" ή "κακής". Σχετικά με τις διαρροές του Κούγια: διαρροές υπάρχουν πολλές. Άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο ενοχλητικές στα αυτιά μας. Ο Κούγιας, όπως κι ο Τέλλογλου, τη δουλειά τους κάνουν. Απλά, ο Κούγιας έχει δεδηλωμένο σκοπό που υπηρετεί, δηλαδή την υπεράσπιση των κατηγορουμένων, ενώ ο όποιος δημοσιογράφος κάνει "έρευνα". Γενικά, είναι ανεδαφικό να περιμένει κανείς ψυχραιμία και αντικειμενικότητα σε μια υπόθεση που οι πάντες δέχονται ότι λειτούργησε ως καταλύτης εκδήλωσης υπαρχουσών τάσεων και, επομένως, ήδη διαμορφωμένων θέσεων. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για γραφικότητες, υπάρχουν άφθονα παραδείγματα από ανθρώπους (ορισμένοι εκ των οποίων παρουσιάζονται ως εναλλακτική επιλογή στο τελματωμένο πολιτικό σκηνικό) αλλά επειδή θα μας πιάσει η απαγόρευση περί πολιτικών σχολίων το αφήνουμε εδώ και όποιος θέλει, ψάχνει ή στέλνει pm.
Critter Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξερω αν το ποσταρε κανεις πιο πριν αλλα για ριξτε μια ματια εδω : http://www.tvxs.gr/v1407 Για μενα το θεμα δεν ειναι τοσο οτι απολυθηκε γιατι στην τελικη όντως μπορει να δεχτουμε (αν και δεν ξερουμε ακριβως τι παιχτηκε) οτι παραβιασε τους όρους συνεργασιας του με την εφημεριδα (εφοσον λενε οτι εγινε διαρροη στα ξενα μέσα)... Το θέμα ειναι οτι υπάρχουν μηχανισμοι που προσπαθουν να αποκρύψουν την αλήθεια κατι που βεβαιως το ξεραμε και απλα για αλλη μια φορα αποδυκνειεται. Φανταστειτε τι μας εχουν κρυψει τοσα χρονια....
oasisAthens Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Επι τις ευκαιρίας. Απορώ πως αυτός ο "αστυνομικός", με το μισθό που παίρνει, τα 3 παιδιά και το νοικιάρικο σπίτι, μπορεί να πληρώνει δυο δικηγόρους. Τον Κούγια και τον Μαντούβαλο...... Ε καλά και εσύ...Αλλη ευκαιριά δεν ζητάγανε και αυτά τα 2 τα λαμόγια από το να βγούνε στα κανάλια...Δωρεάν θα το κάνουνε γιατί έχει να ακουστεί και το όνομά τους αρκετό καιρό. Ειδικά ο Κ....ς που ούτε και εγώ θυμάμαι από πότε έχει να αναφερθεί το όνομά του σε σχέση με την ιδιότητά του (κάτι που να έκανε σαν δικηγόρος). Το 99% των περιπτώσεων ήταν είτε για τις ικανότητές του ως μποξέρ (Βατίδου), είτε για να αλληλομπινελικιάζεται με τον Λαζόπουλο είτε για να πλακώνεται σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.
kosmasgr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 HAHAHHAHAHA Δικηγόρος σου λέει μετά. Κάνει όλα τα υπόλοιπα εκτός απο το ασκεί την δικηγορία. Δεν πάει Μύκονο για διακοπές. Ειναι βασικό
antreaslam Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 by the way, επειδή ο "κύριος" κούγιας, μας ενημέρωσε ότι η δικαιοσύνη θα αποφανθεί αν έπρεπε να πεθάνει το παιδί ή όχι, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι: Σε περίπτωση λοιπόν (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) που η δικαιοσύνη δνε κάνει το χατήρι του 2μετρου δικηγόρου, και αποφανθεί ότι το...παιδί...ΔΕΝ έπρεπε να πεθάνει.... Τι θα κάνει ο αλέξανδρος-τακούνι-κούγιας? Θα βάλει τους φασιστικούς μηχανισμούς να το αναστήσουν? Είναι ίσως η 1η φορά στη ζωή μου, που θα πετούσα ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ και με συνέπεια των πράξεών μου, αυγά σε κάποιον.... (even the biggest fasistaki on air, ο πρετεντέρης, χαρακτήρισε τη δήλωση αυτή φασιστική...)!!!!!
activex Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μου λες ότι αυτό το πράγμα που γίνεται τις τελευταίες μέρες (το οποίο στηρίζεται σε διάφορες ομάδες με διαφορετικά κίνητρα, από τις οποίες αυτή με το ιδεολογικό είναι η μικρότερη) έχει καμία άμεση ή έμμεση σύνδεση με το Πολυτεχνείο που αντιστάθηκε σε ένα χουντικό καθεστώς; Δεν σου λέω ότι πρέπει να κατεβάζουμε αμάσητο το οτιδήποτε, αλλά, αλήθεια, η σημερινή κατάσταση για εκεί είναι; Κατά την προσωπική μου γνώμη η σημερινή κατάσταση είναι για πολλά περισσότερα από τότε! τότε "ο εχθρός" ήταν απροκάλυπτος, ξεκάθαρος , ωμός. τώρα δουλεύει υπογείως μας μπερδεύει! είναι πιο ύπουλο αυτό. σε εξουθενώνει νομίζεις ότι πας μπροστά. ότι έχει περιθώριο να πας μπροστά αλλά μένεις στα ίδια και χειρότερα... ποσά χρόνια μας μπερδεύει μπορείς να θυμηθείς? με πρόφαση την δημοκρατία και τις εκλογές.... απλό παράδειγμα ότι δεν είναι δημοκρατικές οι εκλογές? ναι γιατί όχι! θα ήταν λοιπόν δημοκρατικές και σεβαστές χωρείς δικαιολογία / αφορμή αν δεν διαλέγαμε ανάμεσα στο αδιέξοδο των 2-3 ομοίων αλλά σε ένα αντιπροσωπευτικά μεγαλύτερο και σωστότερο δείγμα. τώρα διαλέγουμε με τη μέθοδο του προτιμότερου (κακού) που είναι διπλός θάνατος (όπως έλεγε και ένας γερο...σοφός) αυτό ονομάζεται δημοκρατία η “δημοκρατία” με στενά δικτατορικά όρια? η γνώμη του πολίτη? φυσικά και μετράει! για δώσε μου όμως ένα παράθυρο ένα περιθώριο σε αυτόν τον ..."κακόμοιρο" να επιλέξει κάτι διαφορετικό? (αυτό βέβαια δε μας δικαιολογεί και τόσο για τα 20-30 χρόνια ολόιδιας ψήφου) αλλά είναι και ο φόβος...είναι και η κούραση των μεγαλύτερων! (όχι ότι προσωπικά βέβαια ελπίζω και σε κάτι από την τωρινή ελεγχόμενη ουσιαστικά κατάσταση) αν αυτό όμως εσύ θες να συνεχίσουμε να το στηρίζουμε και δεν το θεωρείς επιτακτική ανάγκη για αλλαγή ακόμα και με εντονότερα γεγονότα από αυτά του πολυτεχνείου τότε λυπάμαι αλλά τουλαχιστο μην το λες ...δημοκρατία και ελευθέρια επιλογής! έμπαση περίπτωση η όποια αλλαγή για το Καλύτερο μέλλων των παιδιών μας πως θα έρθει αν όχι από το δρόμο? πες μου κάτι να διαλέξω...περιμένω! Δεν ξέρω…ίσως τα παιδιά να ξέρουν κάτι παραπάνω…όμως σίγουρα μέσα στο χαμό κάτι δεν ζητάνε? Δεν πιάνεις κανένα αγχωμένο …. μήνυμα? δεν είναι πολίτες? Δεν έχουν δικαίωμα να απαιτούν ως οι συνεχιστές και κληρονόμοι του …έργου μας? Σε ποίους θα δώσεις βήμα? Και ποιους θες να βοηθήσεις στο κάτω κάτω? Παραστράτησαν? Ναι! Ίσως…αν και Όχι όλοι…έχεις κάποιο χρέος μήπως και εσυ/εγω? Ε λοιπόν δείξε το δρόμο και βοήθα! Αλλιώς και να σου τα σπάσουν όλα μέσα στην αγανάκτηση τους και επειδή είναι και «¨μικρά » αλλά με μεγάλα αδιέξοδα μην απορήσεις αν κάποια στιγμή τα δώσω ακόμα και όλο το δίκαιο και πάω μαζί τους με παιδική πλέων λογική και αφέλεια …μόνο! ξέρεις...σαν και αυτα που ανεχόμαστε τόσο καιρό... τα λιγο πιο καμουφλαρισμένα βέβαια...
klainmaingr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 ΑΛΛΑ φίλε μου πρόσεξε! ειδικά στο τελευταίο θέλει προσοχή... πρέπει να καταλάβεις ότι δεν έχει κανένας δικαίωμα ΚΑΝ να προσπαθήσει να εξηγήσει σε ένα 8-9 χρόνο παιδί...είτε το εννοείς κυριολεκτικά είτε όχι...τι πρεσβεύει ένας αντιεξουσιαστης! Η και ένας οποιοσδήποτε! και πρέπει εσύ εγώ ο ένας ο άλλος να προστατέψεις και τον πιτσιρικά (μικρό η μεγάλο) αλλά και τον αναρχικό για παράδειγμα... καταλαβαίνεις? Αν όλα αυτά τα είχαμε προβλέψει πρωτύτερα τώρα ίσως να μιλούσαμε για ενιαίο μαζικό ξεσηκωμό. Θα ήταν τεράστιο το ξύπνημα και το συνολικό όφελος! προστατέψτε ότι προλαβαίνετε... αυτό έχω μόνο να πω... ΥΓ. klainmaingr ρίξε και εσύ όμως σε παρακαλώ μια ματιά στο τελευταίο... ...δεν πρέπει να τα ξεδιαλύνουμε? πρεπει να μείνουμε στα ανεγκέφαλα η σκόπιμα μπάχαλα? η πρεπει να τα τσουβαλιάσουμε μήπως όλα στο ονομα του καθε....? Το 8-9χρονο κάποια στιγμή θα μάθει 5-10 πράγματα. Θα τα διαβάσει/δεί/ακούσει/φανταστεί. Δεν καταλαβαίνω ποιός είναι ο αρμόδιος για να μεταφέρει την αντικειμενική "γνώση" στο κάθε παιδί ώστε μεγαλώνοντας αυτό να χρησιμοποιήσει την συνεχώς αναπτυσσόμενη κριτική του σκέψη και να αποφασίσει τα πιστεύω του. Γιατί να μην είμαι εγώ/εσύ και να είναι η wikipedia και ο θανασάκης ο φλούφλης; Αυτά εξωγήινοι τα γράφουν/διαμορφώνουν; Βρίσκω λίγο περίεργο το "κλείσιμο" των παιδιών όπως λές. ΟΧΙ στους δρόμους με πέτρες απο αυτή την ηλικία αλλα όχι και κλεισμένα στα σπίτια φοβισμένα και χωρίς να νιώθουν τι τους γίνεται. σαφώς και έχει ουσία η ατομική ζωή και μας στενοχωρεί όλους. αλλά δεν έχει την ίδια βαρύτητα το αίτιο αναμφισβήτητα! μην αποπροσανατολίζεσαι δε θα γίνει ποτέ διαδήλωση για τον χάρο που πήρε φυσικά τον "άμοιρο" 90αρι παππού... Μάλλον κάτι δεν κατάλαβες. Όταν μιλάω για άλλους θανάτους μιλάω για παιδιά και όχι μόνο της ίδιας περίπου ηλικίας που πέθαναν με πολύ χειρότερους τρόπους. Το όπλο του μπάτσου ήταν το μόνο που έβγαλε αυτή την "μη μας σκοτώνετε" αντίληψη; Rly? Τόσο χάλια; Κάθε θάνατος, κάθε χαμένη ζωή έχει την ίδια βαρύτητα. Παράλληλα με τα γεγονότα αν είδες καθόλου έχουν μακελέψει δύο οικογένειες και στην μία περίπτωση βασανίστηκαν και άνθρωποι. Στην πρώτη περίπτωση δυο παιδιά δάρθηκαν βίαια και ανελέητα. Δεν βλέπω κανέναν να το αναφέρει η να βγαίνει στους δρόμους. Α ναι.. Δεν ήταν μπάτσος αυτός που τα χτύπησε (μάλλον)... Έχει να κάνει με την τυφλή βία της εξουσίας, που στην περίπτωσή μας έφτασε στο έσχατο σημείο σκοτώντας ένα παιδάκι. Και όλα αυτά με τις ευλογίες του (παρα)κράτους. Φυσικά και θα αντιδράσουμε περισσότερο όταν αυτός είναι ένστολος. Αυτός έχει καθήκον να προστατεύει (υποτίθεται), και όχι να δολοφονεί. Και όταν αυτός ο ένστολος δεν είναι ένας, αλλά πολλοί, τότε το πράγμα γίνεται πολύ σοβαρό. Αλήθεια, όταν σε σταματάνε μπάτσοι, νιώθεις ασφαλής? Εγώ όχι. Έτυχε να ζήσω αστυνομική βία, επειδή απλά βρέθηκα σε λάθος τόπο την λάθος στιγμή. Ούτε προκλητική εμφάνιση έχω, ούτε μοικάνα, ούτε τατού αλφάδι στο μέτωπο. Η αστυνομική βία είναι σαν την δικαιοσύνη. Τυφλή. Αν αυτό εσένα δεν σε εξοργίζει, λέω οκ, και σταματάω εδώ την κουβέντα. Συνεχίζω να μην βλέπω το θέμα σαν μπάτσου vs ppl αλλα σαν ψυχάκι vs πιτσιρικάς. Το τσουβάλιασμα δεν μου αρέσει. Αυτό το υποτίθεται είναι το μεγάλο θέμα. Υποτίθεται οτι θα έπρεπε να είναι και εκπαιδευμένος και υποτίθεται οτι θα έπρεπε να μπαίνουν ψυχικά υγιή άτομα για να σε φυλάνε. Αντίθετα μπαίνουν στρατόκαυλοι και ειδικοδυναμίτες όπως σωστά είπε κάποιος παραπάνω. Αυτό είναι λάθος στην επιλογή τους και πρέπει να αλλάξει. Τι απο αυτά θα αλλάξουν οι πέτρες; Κατα τα άλλα ναι νιώθω ασφαλής να σου πω την αλήθεια. Όσες φορές με έχουν σταματήσει και χαβαλέ έχω κάνει και πρόβλημα δεν είχα. Οι αναρχικοι? Οι "αναρχικοί"? Οι ασφαλίτες? Οι χρυσαυγίτες? Τα πιτσιρίκια που δεν έχουν καμμία συναίσθηση των πράξεών τους? Δεν ανήκω στον αντιεξουσιαστικό χώρο, αλλά τυχαίνει να έχω πολλούς γνωστούς και φίλους που είναι μέσα. Κάποιοι αρκετά βαθειά. Ποτέ δεν έχει τεθεί σαν στόχος από αυτούς το μαγαζάκι, η πολυκατοικία και το αμαξάκι του διπλανού. Δεν πρόκειται για μανιακούς που σπάνε ότι βρούνε. Τώρα θα μου πεις, δηλαδή την τράπεζα καλά κάνουν και την σπάνε? Και εγώ θα σου πω, αν συμφωνείς με όλα τα παραπάνω, το συζητάμε και αυτό. Αλλιώς δεν έχει νόημα. Αντιτίθεμαι σε αυτούς που τα σπάνε. Είτε είναι αναρχικοί είτε χρυσαυγίτες, είτε ο πάπας της ρώμης. Έχετε γενικά κολλήσει στις ταμπέλες και δεν βλέπετε το αποτέλεσμα. Ναι μπορεί να μην είναι αναρχικοί αυτοί που τα σπανε. Αδιαφορώ. Επίσης μην ξεχνάμε οτι οι αναρχικοί άν δεν σπάνε οι ίδιοι καλύπτουν σίγουρα τους υπόλοιπους και δίνουν πάτημα στις πορείες τους να μπούνε και άσχετοι μπάχαλοι. Δεν ξέρουν να διαφυλλάτουν το όνομα τους. Άς πρόσεχαν. Εδώ το μπερδεύεις λίγο το πράγμα. Ας το πιάσουμε από την αρχή. Δεν είναι μία μερίδα ανθρώπων που αντιδράει γενικώς. Χθες γνωρίζεις πόσο κόσμο είχε η πορεία? Πήγες? Let me guess. Όχι. Τα κανάλια την ώρα της πορείας έδειχναν τα ζώδια του πρωινού καφέ. Τσάμπα προφήτες όμως, καθώς μέχρι και να τελειώσει η πορεία δεν έγινε το παραμικρό. Από εκεί και πέρα, μην μπερδεύεις την αντίδραση του κόσμου με τα πολιτικά συμφέροντα. Πάνω στο πτώμα του παιδιού πατήσαν πολλοί. Όχι όμως ο κόσμος που βγήκε στον δρόμο. (σόρρυ για το παραπάνω μακρυνάρι, πήραν τα δάχτυλα φωτιά) Πήγα απο περιέργεια την (δευτέρα; ) νομίζω. Ακριβώς για να δώ τι παίζει. Τι παίζει; Λίγοι διαδηλωτές. Πολύς κόσμος με κράνη και ύποπτες τσάντες. Και 10δες παιδάκια με μπαντάνες και καδρόνια (ναι παιδάκια 10-11). Δεν μπορεί να μου πεί κάποιος οτι δεν ήταν έτσι, γιατί ήμουν εκεί. Συμφωνώ οτι μπορεί τα επεισόδια να είναι κατευθυνόμενα ή να πολλαπλασιάζεται η σημασία τους απο τα κανάλια (το έχω πει άλλωστε σε πολλά ποστ πιο πρίν). Αυτο που βλέπω όμως είναι οτι οι πορείες το μόνο που καταφέρνουν είναι μέσω του τραμπούκων/μπάχαλων που ΠΑΝΤΑ τις συνοδεύουν να στρέφουν αλλού το βλέμμα του κόσμου και να έχουν αντίθετο αποτέλεσμα απο αυτό που θα έπρεπε. Ας πρόσεχαν όπως είπα και πάνω να διαφυλλάξουν καλύτερα το νόημα της διαδήλωσης τους και να μην επιτρέπουν σε μπάχαλους (αν δεν θέλουν δλδ) να τους χαλάνε το σύνολο. Στο πτώμα του παιδιού πάτησαν ΤΟΣΟΙ πολλοί. ΟΛΟΙ. ΟΛΟΙ όμως. Άντε να μην πάτησαν 1000 άτομα που (ίσως) νοιάζονταν για το θέμα καθαυτό και όχι για το πανηγύρι στις πορείες. Κάπου διάβασα κατι καλό για το θέμα που δείχνει πιό ανθρώπινη αντιμετώπιση και οχι συμπεριφορά μαζικής υστερίας και λιτσαρίσματος. http://www.apokara.blogspot.com/ karaap - apokara κάπου διάβασες ε; Καλά τα πήγες... Ενώ εσύ καθημερινά κάθεσε και μοιρολογείς στο σπίτι σου για το θάνατο των όσων πεθαίνουν. Άσε ρε φίλε την υποκρισία. ΔΕΝ ΜΕ νοιάζει. ΔΕΝ είπα οτι με νοιάζει. Χέστηκα βασικά. Αλλα ΔΕΝ λέω οτι με νοιάζει για να καλύψω τίς όποιες κομματικές/ψυχολογικές/υπαρξιακές μου αναζητήσεις πίσω απο μια άσχετη κατα τα άλλα αφορμή και να κάψω το σύμπαν, όπως είπα παραπάνω πατώντας ουσιαστικά σε ένα random θάνατο. Ασέβεια είναι πρώτα απ'όλα. Κατα τα άλλα απο ότι βλέπω τέλος. Σπουδαία επανάσταση. Επανάσταση βασισμένη σε βία θα πάει μπροστά.. right.. Ουφ..
thanocaster Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Κατά την προσωπική μου γνώμη η σημερινή κατάσταση είναι για πολλά περισσότερα από τότε! τότε "ο εχθρός" ήταν απροκάλυπτος, ξεκάθαρος , ωμός. τώρα δουλεύει υπογείως μας μπερδεύει! είναι πιο ύπουλο αυτό. σε εξουθενώνει νομίζεις ότι πας μπροστά. ότι έχει περιθώριο να πας μπροστά αλλά μένεις στα ίδια και χειρότερα... ποσά χρόνια μας μπερδεύει μπορείς να θυμηθείς? με πρόφαση την δημοκρατία και τις εκλογές.... απλό παράδειγμα ότι δεν είναι δημοκρατικές οι εκλογές? ναι γιατί όχι! θα ήταν λοιπόν δημοκρατικές και σεβαστές χωρείς δικαιολογία / αφορμή αν δεν διαλέγαμε ανάμεσα στο αδιέξοδο των 2-3 ομοίων αλλά σε ένα αντιπροσωπευτικά μεγαλύτερο και σωστότερο δείγμα. τώρα διαλέγουμε με τη μέθοδο του προτιμότερου (κακού) που είναι διπλός θάνατος (όπως έλεγε και ένας γερο...σοφός) αυτό ονομάζεται δημοκρατία η “δημοκρατία” με στενά δικτατορικά όρια? η γνώμη του πολίτη? φυσικά και μετράει! για δώσε μου όμως ένα παράθυρο ένα περιθώριο σε αυτόν τον ..."κακόμοιρο" να επιλέξει κάτι διαφορετικό? (αυτό βέβαια δε μας δικαιολογεί και τόσο για τα 20-30 χρόνια ολόιδιας ψήφου) αλλά είναι και ο φόβος...είναι και η κούραση των μεγαλύτερων! (όχι ότι προσωπικά βέβαια ελπίζω και σε κάτι από την τωρινή ελεγχόμενη ουσιαστικά κατάσταση) αν αυτό όμως εσύ θες να συνεχίσουμε να το στηρίζουμε και δεν το θεωρείς επιτακτική ανάγκη για αλλαγή ακόμα και με εντονότερα γεγονότα από αυτά του πολυτεχνείου τότε λυπάμαι αλλά τουλαχιστο μην το λες ...δημοκρατία και ελευθέρια επιλογής! έμπαση περίπτωση η όποια αλλαγή για το Καλύτερο μέλλων των παιδιών μας πως θα έρθει αν όχι από το δρόμο? πες μου κάτι να διαλέξω...περιμένω! Δεν ξέρω…ίσως τα παιδιά να ξέρουν κάτι παραπάνω…όμως σίγουρα μέσα στο χαμό κάτι δεν ζητάνε? Δεν πιάνεις κανένα αγχωμένο …. μήνυμα? δεν είναι πολίτες? Δεν έχουν δικαίωμα να απαιτούν ως οι συνεχιστές και κληρονόμοι του …έργου μας? Σε ποίους θα δώσεις βήμα? Και ποιους θες να βοηθήσεις στο κάτω κάτω? Παραστράτησαν? Ναι! Ίσως…αν και Όχι όλοι…έχεις κάποιο χρέος μήπως και εσυ/εγω? Ε λοιπόν δείξε το δρόμο και βοήθα! Αλλιώς και να σου τα σπάσουν όλα μέσα στην αγανάκτηση τους και επειδή είναι και «¨μικρά » αλλά με μεγάλα αδιέξοδα μην απορήσεις αν κάποια στιγμή τα δώσω ακόμα και όλο το δίκαιο και πάω μαζί τους με παιδική πλέων λογική και αφέλεια …μόνο! ξέρεις...σαν και αυτα που ανεχόμαστε τόσο καιρό... τα λιγο πιο καμουφλαρισμένα βέβαια... Δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ με αυτό που λες 100%. Συμφωνώ με το ότι υπάρχει βύθιση σε όλα τα επίπεδα σταδιακή και άγνοια από πλευράς πολίτη, όπως συμφωνώ και με το ότι δεν υπάρχει εμφανής στόχος. Παρόλαυτά, με ξενερώνει το γεγονός ότι απουσιάζει πλήρως η ομοιογένεια και ο κοινός προορισμός. Δεν υπάρχει αγώνας κατά τη γνώμη μου. Μόνο αγανάκτηση. Και είναι κρίμα να βλέπεις τον κάθε κακομοίρη να εκμεταλλεύεται αυτήν την κατάσταση για προσωπικό όφελος, είτε αυτό είναι η κλοπές, είτε η εκτόνωση κατά "της μπατσαρίας", είτε -το αισχρότερο- η εξυπηρέτιση κομματικών συμφερόντων. Για το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας δεν είναι προϋπόθεση το καμμένο. Μπορεί κάλλιστα να είναι η Παιδεία (αυτή που τα σχολεία ΔΕΝ μπορούν να προσφέρουν), η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός στη ζωή. Διότι όλα αυτά ξεκινάνε από την έλλειψη αυτού του τελευταίου. Τέλος πάντων, νομίζω ότι τελικά δεν διαφωνούμε τόσο πολύ που να χρειάζεται σεντόνι, απλά αντιδρούμε με διαφορετικό τρόπο. Ποιος ξέρει, μπορεί κάποτε να αποδειχτεί και ποιος είναι ο καλύτερος...
Toufas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 το να εχουν οι αναρχικοι αρχηγο και ιεραρχια, δεν ειναι εναντια στην ιδεα της αναρχιας?
klainmaingr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Παρόλαυτά, με ξενερώνει το γεγονός ότι απουσιάζει πλήρως η ομοιογένεια και ο κοινός προορισμός. Δεν υπάρχει αγώνας κατά τη γνώμη μου. Μόνο αγανάκτηση. Και είναι κρίμα να βλέπεις τον κάθε κακομοίρη να εκμεταλλεύεται αυτήν την κατάσταση για προσωπικό όφελος, είτε αυτό είναι η κλοπές, είτε η εκτόνωση κατά "της μπατσαρίας", είτε -το αισχρότερο- η εξυπηρέτιση κομματικών συμφερόντων. Για το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας δεν είναι προϋπόθεση το καμμένο. Μπορεί κάλλιστα να είναι η Παιδεία (αυτή που τα σχολεία ΔΕΝ μπορούν να προσφέρουν), η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός στη ζωή. Διότι όλα αυτά ξεκινάνε από την έλλειψη αυτού του τελευταίου. Άψογος..... το να εχουν οι αναρχικοι αρχηγο και ιεραρχια, δεν ειναι εναντια στην ιδεα της αναρχιας? Ναι... Γιατί ποιός είναι αναρχικός απο αυτούς και δεν το ξέρω;
Toufas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 επειδη ειπε ο liopyr οτι εχει φιλους χωμενους βαθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.