Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γεια στο στομα σου .............

Αυτα προσπαθω να φωναξω και δεν καταλαβαινουν .........

+ 1.000.000

Πόσες φορές πρέπει να αναφερθεί; Αφιλοκερδός το κάνει. Ο Κούγιας ως γνωστό θέλει να βρίσκεται στην επικαιρότητα και να εντυπωσιάζει.

Φαντάσου να κάνεις κάποια μέρα κάτι. Χρειαστείς δικηγόρο και γενικά είσαι σε δύσκολη θέση. Δεν θα τα σκάσεις σε έναν που κατάφερε να γλυτώσει χρόνια σε έναν καταδικασμένο από 10.000.000 κόσμο και βάλε και δεν έχει πρόβλημα να χωθεί στα απόβλητα;;)

Εντάξει δε θα το κάνουν όλοι. Άλλοι θέλουν σοβαρούς δικηγόρους και με κύρος αλλά άλλοι...

Δημοσ.

random ευχαριστούμε για την αποκατάσταση του Ισοκράτη και όχι μόνο...

προσωπικά μου είχε διαφύγει και μάλιστα μου κάνει εντύπωση ότι παρερμηνεύει ακόμα και τον όρο -αναρχία- από το πρωτότυπο!

Επίσης νομίζω πως διακρίνω τον σοφό γέροντα να κράζει το πολίτευμα μας αυτή τη στιγμή ...ακριβός όμως!

χμ...

Δημοσ.

Πάντως σαν φράση και ας μην τη είπε ο Σωκράτης δεν είναι και λάθος. Ζήτω η παράχρηση της Δημοκρατίας έχουμε γίνει.

Κάτι σαν την υπογραφή του paredwse. Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

(εννοείται συμφωνώ με την υπογραφή)

Δημοσ.
Πάντως σαν φράση και ας μην τη είπε ο Σωκράτης δεν είναι και λάθος. Ζήτω η παράχρηση της Δημοκρατίας έχουμε γίνει.

Κάτι σαν την υπογραφή του paredwse. Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

ναι φίλε μου αλλά έχει μεγάλη διαφορά και είναι παράφραση να υπονοείς πως ευθύνεται άμεσα ο πολίτης για την κατάντια (έμμεσα σίγουρα ευθύνεται)

από το να λες ότι ευθύνεται το κράτος/πολίτευμα διότι έμαθε στους πολίτες...

εν ολίγης άλλο να γεννηθείς γάιδαρος και άλλο να σε Μετατρέψουν με φιλότιμες κιόλα προσπάθειες!

τουλάχιστο φραστικά είναι τελείως διαφορετική η ουσία της κεντρικής ευθύνης .

για μένα και ουσιαστικά διότι το κακό έχει ρίζα και δεν είναι αυθαίρετο ούτε ωμά έμφυτο όπως θέλουν κάποιοι να μας περάσουν αλλά… καλά καλλιεργημένο! ;)

Όταν η ρίζες τις διαφθοράς είναι στις κοινωνικές αξίες που μας μεγάλωσαν εκεί δεν ξέρω κατά ποσό κατηγορείς τον ασθενεί που δεν πρόσεχε όταν τον πετούσαν… ιο ας πούμε από την γέννα του!… ;)

-----Προστέθηκε 11/12/2008 στις 06 : 37 : 52-----

στην κομοτηνη έχουν τώρα συγκεντρωθεί πολίτες (αρκετοί σε αριθμό) και θέλουν να εισβάλουν στο πανεπιστήμιο. είναι εξαγριωμένοι και βρίζουν τους φοιτητές που είναι κλεισμένοι μέσα. ενώ οι φοιτητές φωνάζουν "ξυπνήστε"

τα ματ είναι απέναντι σχετικά απαθή αλλά φαντάζομαι ότι θα επέμβουν σε περίπτωση εισβολής όπως είναι και το...χρέος τους.

το μεταφέρω όπως μου το είπαν και είναι...έγκυρο.

Δημοσ.
...Όταν η ρίζες τις διαφθοράς είναι στις κοινωνικές αξίες που μας μεγάλωσαν εκεί δεν ξέρω κατά ποσό κατηγορείς τον ασθενεί που δεν πρόσεχε όταν τον πετούσαν… ιο ας πούμε από την γέννα του!… ;)
Σιγά καλέ. Δεν είπα κάτι κακό, μην μου φωνάζεις(bold).:lol:

Φυσικά και δεν φταίει ο ασθενής. Αλλά οι κοινωνικές αξίες νομίζω καλές είναι. Κάποιοι τις τιμούνε. Άλλοι όμως τις έχουν δυστυχώς παραρμηνεύσει. Τότε δεν φταίνε οι αξίες αλλά οι παρερμηνευτές.

Δημοσ.
Σιγά καλέ. Δεν είπα κάτι κακό, μην μου φωνάζεις(bold).:lol:

Φυσικά και δεν φταίει ο ασθενής. Αλλά οι κοινωνικές αξίες νομίζω καλές είναι. Κάποιοι τις τιμούνε. Άλλοι όμως τις έχουν δυστυχώς παραρμηνεύσει. Τότε δεν φταίνε οι αξίες αλλά οι παρερμηνευτές.

Μόνο καλές!? κάνεις δεν κοιτά και δεν αποσκοπεί στο προσωπικό όφελος και συμφέρον εστιάζοντας στην υλη και στο χρήμα...

φτυστοί Ισοκράτες...ΣΕ ΛΕΩ... :o

εκτός και αν παίζουμε σε αρχαιοελληνικό δράμα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Α, η προβοκάτισα του πάνκακου κράτους βγήκε και εκτός συνόρων...

Διάτανε, αν ήμασταν τόσο οργανωμένοι σε όλα όσο στις προβοκάτσιές μας, θα είχαμε προκόψει τρελά...

"Με τον πυρπολισμό -τα ξημερώματα- δύο αυτοκινήτων έξω από την κατοικία του Έλληνα επίτιμου προξένου στη Μπορντώ, να θεωρείται ως η σοβαρότερη των εκδηλώσεων συμπαράστασης, στη Γκρενόμπλ τρία νεαρά άτομα εκ των οποίων ένα κορίτσι, το μόνο με ακάλυπτο πρόσωπο, προσπάθησαν να εισέλθουν στο χώρο του προξενείου, διαμαρτυρόμενοι υπέρ των Έλλήνων.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ ο πρόξενος, Μιχάλης Χατζημανώλης, η γαλλική αστυνομία κατάφερε να απωθήσει τους διαδηλωτές, οι οποίοι ήταν Γάλλοι, χωρίς συνέπειες. Πριν απομακρυνθούν, ωστόσο, έγραψαν στην πρόσοψη του κτηρίου του προξενείου «όπως και στην Ελλάδα, η αστυνομική βία είναι η ίδια» και στον τοίχο της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου «ο θεός δεν πρόκειται να σώσει την Ελλάδα»."

Τρέλα και πριονοκορδέλα: αναρχία με μια εσάνς Θεού.

Δημοσ.

Κάνε ένα πείραμα. Με αφορμή αυτά εδώ, πάρε και 3-4 φίλους σας, και πηγαίντε στην χώρα που είσαι να βρείτε ένα περιπολικό. Αφού τους βρίσετε, αρχίστε να πετάτε πάνω τους νεράντζα και μπουκάλια με νερό. Φρόντισε να είναι σε κακόφημη περιοχή και βράδυ.

Μετά γράψε μας εδώ τα αποτελέσματα.

Δημοσ.

Φοβερά κακόφημη περιοχή τα Εξάρχεια το 2008.

Τις προάλλες 3 τύποι με μπλούζα (μια και οι 3) exploited πετούσανε δηλητηριασμένες σύριγγες σε 2 μηχανόβιους με μπλούζες kreator.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...