Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Είναι βέβαια λίγο άκυρο να αναφερόμαστε στην μετατροπή της ποινής των καταδικασθέντων υπαξιωματικών και αξιωματικών της Αστυνομίας ως... αξιοπερίεργο και πρωτοφανές.

Όλες οι ποινές με αυτή την 'ταρίφα' μετατρέπονται, δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο στη συγκεκριμένη υπόθεση. Είναι θέμα νομοθεσίας και ο νόμος είναι για όλους το ίδιο.

Όπως είναι αποκύημα της ηλιθιότητας μερικών ρουφιανοδημοσιοκάφρων οι κραυγές έκπληξης γιατί "δεν πηγαίνει κανένας φυλακή".

Λες και υπάρχουν πολλοί φυλακισμένοι για πλημμελήματα...

:-)

Δημοσ.
θέατρο Ακροπόλ: να περάσει ο επόμενος...

getImage.do?size=medium&id=98532&format=.jpg

Aυτό το "go home" δεν φαίνεται πολυ βλαχο-αγγλικό?

Ή έτσι μου έχει μείνει επειδή μου θυμίζει την Λουκά?

:-D

Δημοσ.
Είναι βέβαια λίγο άκυρο να αναφερόμαστε στην μετατροπή της ποινής των καταδικασθέντων υπαξιωματικών και αξιωματικών της Αστυνομίας ως... αξιοπερίεργο και πρωτοφανές.

Όλες οι ποινές με αυτή την 'ταρίφα' μετατρέπονται, δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο στη συγκεκριμένη υπόθεση. Είναι θέμα νομοθεσίας και ο νόμος είναι για όλους το ίδιο.

Όπως είναι αποκύημα της ηλιθιότητας μερικών ρουφιανοδημοσιοκάφρων οι κραυγές έκπληξης γιατί "δεν πηγαίνει κανένας φυλακή".

Λες και υπάρχουν πολλοί φυλακισμένοι για πλημμελήματα...

:-)

Αν μαζευτούμε καμμιά δεκαριά, ξεμοναχιάσουμε ένα μπάτσο και τον κάνουμε από κοινού τούμπανο, θα κατηγορηθούμε για πλημμέλημα; Ή μήπως η ίδια πράξη θα χαρακτηριστεί αλλιώς; Π.χ. σύσταση & συμμορία, απόπειρα φόνου, σκοπούμενες βαριές σωματικές βλάβες και δε συμμαζεύεται;

Σε παρακαλώ προσπέρασε την ανακρίβεια μου ως προς τη χρήση των νομικών όρων. Το ερώτημα μου είναι αν η ίδια πράξη χαρακτηρίζεται διαφορετικά λόγω της ιδιότητας των εμπλεκομένων. Κυρίως, αν τα ένστολα όργανα μπορούν να παραβιάζουν με λιγότερους κινδύνους τους νόμους.

Δημοσ.
δεν είπαμε ότι δεν συνέβει αυτό, απλά ότι ΔΕΝ πέθανε ο αστυναμικός την προηγούμενη Παρασκευή...

Ήσουν στο νοσοκομείο μήπως? Αν ναι, πέθανε καλά? Γύρισε σπίτι του? Για πες για πες.

Και ππσς, μην κρυφοροτήσεις το τροκτικο πάλι θα σε μαλώσω

άλλο ένα epic fail...

Mamra η συγκεκριμένη είδηση διαψεύστηκε από την Γ.Α.Δ.Α.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=289883

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2455444&postcount=32

Αρκετά με την παραπληροφόρηση και το κουκούλωμα!

Θες να πεις μήπως ότι διαψεύστηκε από το troktiko? Γιατί στα λινκ σου παραθέτουν στο troktiko.blogspot.com το οποίο αν ξέρεις να διαβάζεις δεν είναι η ΓΑΔΑ.

Εγώ πάντως εκείνες τις ημέρες είδα στις ειδήσεις, σε σοβαρό δελτίο (όχι STAR) ότι όντως ο αστυνομικός πέθανε κτλ κτλ.

Και κάθομαι κουβαρασμένος σε μια γωνία και σκέφτομαι συνεχώς: Γιατί δεν το δημοσιοποιούν, γιατί δεν το δημοσιοποιούν???:eek:

Γιατί το πέρασαν τα κανάλια στα ψιλά γράμματα του 1' λεπτού και δεν κάνανε αναλύσεις επι αναλύσεων για αίτια θανάτου κλπ...

Αυτός δεν ήταν άνθρωπος? Δεν ήταν έλληνας? Μήπως ήταν εγκληματίας? που αντί να πυροβολησει τους επιτιθέμενους έκατσε και τις έφαγε? Θυμόσαστε την περίπτωση, να μην τα ξαναλέμε!

*Δεν υποστηρίζω κανέναν έναντι άλλου. Θα πρέπει όμως να θυμόμαστε, και να κατακρίνουμε οποιονδήποτε χρησιμοποιεί τη βία από μίσος/τσαμπουκά ως μέσο επιβολής.

** Ήρεμα με afentik7 κτλ. Όποιος έχει αντίθετη άποψη δεν έχει λέπρα, ή την αντικρούουμε με επιχειρήματα, ή το βουλώνουμε, δεν έχουν νόημα προσωπικοί χαρακτηρισμοί και επιθέσεις.

Δημοσ.
Το ερώτημα μου είναι αν η ίδια πράξη χαρακτηρίζεται διαφορετικά λόγω της ιδιότητας των εμπλεκομένων. Κυρίως, αν τα ένστολα όργανα μπορούν να παραβιάζουν με λιγότερους κινδύνους τους νόμους.

ο νομος δεν κάνει διάκριση για κανένα. θεωρητικά...όπως και οι αρεοπαγίτες που είναι αδιάφθοροι...η έτσι λέγεται :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάντως εκείνες τις ημέρες είδα στις ειδήσεις, σε σοβαρό δελτίο (όχι STAR) ότι όντως ο αστυνομικός πέθανε κτλ κτλ.

link plz or it didn't happen...

σίγουρα κάποιο σοβαρό ειδησιογραφικό site θα την έχει αν ισχύει

το ότι το λέει κάποιος σε ένα forum δεν σημαίνει ότι είναι και αλήθεια...

Δημοσ.

Θες να πεις μήπως ότι διαψεύστηκε από το troktiko? Γιατί στα λινκ σου παραθέτουν στο troktiko.blogspot.com το οποίο αν ξέρεις να διαβάζεις δεν είναι η ΓΑΔΑ.

Μα το τρωκτικό ήταν η πηγή. Και κατόπιν, διέψευσε τον εαυτό του.

Άσε που επίσημο ανακοινωθέν από τη ΓΑΔΑ δεν είδα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν μαζευτούμε καμμιά δεκαριά, ξεμοναχιάσουμε ένα μπάτσο και τον κάνουμε από κοινού τούμπανο, θα κατηγορηθούμε για πλημμέλημα; Ή μήπως η ίδια πράξη θα χαρακτηριστεί αλλιώς; Π.χ. σύσταση & συμμορία, απόπειρα φόνου, σκοπούμενες βαριές σωματικές βλάβες και δε συμμαζεύεται;

Σε παρακαλώ προσπέρασε την ανακρίβεια μου ως προς τη χρήση των νομικών όρων. Το ερώτημα μου είναι αν η ίδια πράξη χαρακτηρίζεται διαφορετικά λόγω της ιδιότητας των εμπλεκομένων. Κυρίως, αν τα ένστολα όργανα μπορούν να παραβιάζουν με λιγότερους κινδύνους τους νόμους.

Καλά, αυτό είναι δεδομένο. Η απαγγελία κατηγοριών και η σχετική άσκηση ποινικής δίωξης ανήκουν στον Εισαγγελέα: αυτός θα παραπέμψει τους (όποιους) κατηγορούμενους για πλημμέλημα ή κακούργημα και για συγκεκριμένες πράξεις.

Άλλωστε η επίθεση που θα επιφέρει βαριά σωμστική βλάβη κατά αστυνομικού οργάνου θεωρείται επιβαρυντική περίπτωση - τιμωρείται δηλαδή αυστηρότερα απ' ότι η βιαιοπραγία κατά πολίτη.

Η ένστασή μου βρίσκεται στο γεγονός ότι, με τις πράξεις για τις οποίες κατηγορήθηκαν και για τις οποίες καταδικάστηκαν, οι δημοσιοκάφροι σκίζουν τα ιμάτιά τους επειδή οι αστυνομικοί δεν μπήκαν φυλακή. Μα, ο οποιοσδήποτε καταδικαζόταν δεν θα έμπαινε φυλακή, η τριετής αναστολή είναι σχεδόν δεδομένη. Όπως δεδομένη είναι και η αναστολή λόγω άσκησης εφέσεως.

Δημοσ.
Ήσουν στο νοσοκομείο μήπως? Αν ναι, πέθανε καλά? Γύρισε σπίτι του? Για πες για πες.

Και ππσς, μην κρυφοροτήσεις το τροκτικο πάλι θα σε μαλώσω

Και κάθομαι κουβαρασμένος σε μια γωνία και σκέφτομαι συνεχώς: Γιατί δεν το δημοσιοποιούν, γιατί δεν το δημοσιοποιούν???:eek:

Γιατί το πέρασαν τα κανάλια στα ψιλά γράμματα του 1' λεπτού και δεν κάνανε αναλύσεις επι αναλύσεων για αίτια θανάτου κλπ...

Αυτός δεν ήταν άνθρωπος? Δεν ήταν έλληνας? Μήπως ήταν εγκληματίας? που αντί να πυροβολησει τους επιτιθέμενους έκατσε και τις έφαγε? Θυμόσαστε την περίπτωση, να μην τα ξαναλέμε!

*Δεν υποστηρίζω κανέναν έναντι άλλου. Θα πρέπει όμως να θυμόμαστε, και να κατακρίνουμε οποιονδήποτε χρησιμοποιεί τη βία από μίσος/τσαμπουκά ως μέσο επιβολής.

** Ήρεμα με afentik7 κτλ. Όποιος έχει αντίθετη άποψη δεν έχει λέπρα, ή την αντικρούουμε με επιχειρήματα, ή το βουλώνουμε, δεν έχουν νόημα προσωπικοί χαρακτηρισμοί και επιθέσεις.

σορρυ ε.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σε καλό σου..., μου' φτιαξες την μέρα πάλι.

Τόσο μαζεμένο failure σε ένα post θέλει τέχνη, σε ευχαριστούμε.

Δημοσ.

Άλλωστε η επίθεση που θα επιφέρει βαριά σωμστική βλάβη κατά αστυνομικού οργάνου θεωρείται επιβαρυντική περίπτωση - τιμωρείται δηλαδή αυστηρότερα απ' ότι η βιαιοπραγία κατά πολίτη.

Τελικά ο νόμος δεν είναι για όλους το ίδιο... :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Τελικά ο νόμος δεν είναι για όλους το ίδιο... :P

"All animals are equal but some animals are more equal than others."

- George Orwell, The Animal Farm.

Δημοσ.
"All animals are equal but some animals are more equal than others."

- George Orwell, The Animal Farm.

Έχει κάποιο κρυφό υπονούμενο με τα "γουρούνακια" του Αnimal farm, ή ήταν τυχαία η χρησιμοποίηση της παραπάνω φράσης?

:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...