Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τελικά ποιοι ειναι οι αναρχικοί ρε παιδιά?

Δεν καταστρέφουν... δεν είναι κουκουλοφόροι... μήπως τελικα δεν υπάρχουν καν? Μάλλον εύρημα της αστυνομίας είναι.

Και οι εγκληματίες που συλλαμβάνει η αστυνομία και αυτοί μπάτσοι είναι. Οπότε και το έγκλημα το δημιουργεί ο κρατικός μηχανισμός για να νομίζουμε οτι χρειάζονται οι νόμοι.

Αυτοί είναι βάνδαλοι...

πιο κοντά στην αναρχία βρίσκετε η αρχαιοελληνική δημοκρατία παρά οι βανδαλοκρατια

(άνετα εδω μπορώ να συνδέσω και την τωρινή δημοκρατία ως τέτοια)

μην κοιτάς που λέξεις και έννοιες έχουν ισοπεδωθεί προς όφελος σκοπιμοτήτων και σκοταδισμού.

Τώρα πιο άμεσα η πιο έμμεσα αυτό το συζητάμε, όπως επίσης συζητάμε και πιο είναι το μεγαλύτερο κακό από τα δύο… το απροκάλυπτο η το συγκαλυμμένο?

κάποιοι φαίνεται πως ξέρουν καλά ότι τον εχθρό δεν τον αποτελειώνεις για διάφορους λόγους... (δεν είναι επί του παρόντος να αναλύσουμε αλλά σίγουρα συμφέρουν...)

φροντίζεις να τον διασύρεις ώστε να φάνει το απόλυτο κακό (του αστού?) καθότι η παραπληροφόρηση ως μίση αλήθεια προκαλεί μεγαλύτερο πλήγμα.

έτσι χάνεται και η παραμικρή ουσία που μπορεί να έχει η κάθε διαφορετικότητα κριμένη μέσα της και είναι απειλή για την παρούσα...αρχή...

(φτάνοντας μάλιστα με περίσσιο θράσος σε σημείο να τους χρησιμοποιείς προς όφελος σου!)

...και το πανηγύρι καλά κρατεί Με θύματα όλους εμάς στη δουλοκρατορία των ανάπηρων.

-----Προστέθηκε 22/12/2008 στις 04 : 10 : 02-----

Νομίζω οτι το "φρέσκο" die welle αξίζει και αυτό μια ματιά στο πνεύμα της κατάστασης. Κυρίως για τη μαζοποίηση..

α ωραια να το δουμε και αυτο ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρακαλώ για πολλοστή φορά να αποφεύγουμε τις αναφορές σε πολιτικά πρόσωπα ή σε πολιτικά κόμματα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Εδω ο ιδιος ο Subcomandante Marcos (Zapatistas) υποστηριξε τους εξεργεμενους της Ελλαδας (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=960461) και εμεις μιλαγαμε μονο για βιτρινες.

Πώ πώ τι λές ρε παιδί μου, έ αφου το υποστήριξε ο ΊΔΙΟΣ ο Marcos πάει τέλειωσε, έτσι θα είναι.

Δημοσ.
Πώ πώ τι λές ρε παιδί μου, έ αφου το υποστήριξε ο ΊΔΙΟΣ ο Marcos πάει τέλειωσε, έτσι θα είναι.

Εσύ ξέρεις ποιος είναι ο μάρκος? είναι ένας τύπος που φοράει κουκούλα για να μην το πιάσουν οι μεξικανόμπατσοι. επίσης προσπαθεί να εμφυσήσει στους συνανθρώπους του μια διαφορετική ιδεολογία από αυτην του καταναλώνειν. Εσύ τι έχεις κάνεις από αυτά? Τπτ.

Δημοσ.

Εσύ ξέρεις ποιος είμαι εγώ? Ξέρεις τι έχω κάνει? τπτ δεν ξέρεις, οπότε τι μου λές εγώ αν ξέρω ποιος είναι ο μάρκος. Τι είνια καμιά αυθεντία που θα μας αποδείξει ότι είναι σωστά τα επεισόδια κτλ?

Ωραίοι αναρχικοί είστε, με subcommande και αυθεντίες.

Και εγώ αν πώ κάτι, κάντο quote στα φόρουμ δεξία και αριστερά, και πές ο ίδιος ο Deorum είπε αυτό.

Δημοσ.
Εσύ ξέρεις ποιος είμαι εγώ? Ξέρεις τι έχω κάνει? τπτ δεν ξέρεις, οπότε τι μου λές εγώ αν ξέρω ποιος είναι ο μάρκος. Τι είνια καμιά αυθεντία που θα μας αποδείξει ότι είναι σωστά τα επεισόδια κτλ?

Ωραίοι αναρχικοί είστε, με subcommande και αυθεντίες.

Και εγώ αν πώ κάτι, κάντο quote στα φόρουμ δεξία και αριστερά, και πές ο ίδιος ο Deorum είπε αυτό.

Εκτός του ότι είναι ολοφάνερο πως πρώτη φορά άκουσες το όνομα Marcos, (να μη πω των Zapatistas) και έβγαλες ειρωνικό σχόλιο αμέσως, δείχνεις να μη γνωρίζεις ούτε τι είναι αναρχικός, ούτε αν είναι κάποιος.

Συνέχισε...

new tab-->zapatistas-->wiki κλπ...

Δημοσ.

Δεν αναφερα τον Marcos για να υποστηριξω οτι ειναι σωστα αυτα που εγιναν εδω ουτε επειδη ειπε αυτα που ειπε ο Marcos (και στα ελληνικα μαλιστα:-)) σημαινει οτι, οτι και να πειτε εσεις οι υπολοιποι ειναι απλα "μικρα".

Αυτο που ηθελα να τονισω ηταν οτι στο εξωτερικο περασαν τα "μπαχαλα" στην Αθηνα σαν μια εξεργεση των νεων. Απλα η ελληνικη τηλεοραση καταφερε να την εκτονωσει και να την προπαγανδισει βαζοντας την εναντιον της κοινης γνωμης.

Υ.Γ Η αληθεια ειναι οτι αφου και οι Zapatistas ασχοληθηκαν μαζι μας σημαινει πολλα γι'αυτο που καποιοι ονομασαν εξεργεση και καποιοι αλλοι "βανδαλισμους".

Δημοσ.

Τι λέτε ρε; Ώστε το πε ο Marcos? Αφου το είπε αυτός που βγάζεις τα πατατάκια Ζαπάτας έ ας πιάσω τα @@ μου συγκινημένος...

Δημοσ.

Αν εγώ βγώ και σας πώ ότι το "τάδε" το είπε ο Σημίτης (που έχει κάνει και 10 χρόνια πρωθυπουργός στην ίδια χώρα για την οποία μιλάμε) σημαίνει ότι πρέπει να το δεχθείτε? Αν βγώ και πώ αυτό το είπε ο Καραμανλής, πόσο γέλιο θα ρίξετε? Εγώ γιατί να μην θεωρώ ανούσιο τι είπε εκείνος?

Τι θέλω να πώ. Αφού ο mr. Zapatistas ξέρουμε απο πριν τι θα έλεγε, ξέρεις τα πιστεύω του και τις θέσεις του, τι μας το κάνεις quote, υπήρχε περίπτωση να έλεγε κάτι διαφορετικό?

Αξία θα είχε αν έπερνε θέση υπέρ αυτών που γίνονται κάποιος που βλέπει το θέμα ουδέτερα, και υπήρχε και περίπτωση να έλεγε κάτι διαφορετικό. Αυτός ο κύριος έτσι και αλλιώς αυτά θα έλεγε. Αν θέλετε, το επόμενο πριν το παραθέσετε, πείτε μου να μαντέψω τι θα γράφει. Μετά κάντε το edit και βάλτε αυτά που ειπώθηκαν. Απο πρίν τα ξέρουμε.

Τέλοσπάντων, όπως έχω ξαναπεί, αν κάποιος θέλει να πιστέψει κάτι θα το πιστέψει ο κόσμος να χαλάσει. Μπορεί 300000 άνθρωποι να λένε ένα πράγμα, και εκείνος θα πάει να κολήσει στο τι είπε ένας στην άλλη άκρη του κόσμου. Όποιος θέλει να πιστέψει κάτι το πιστεύει, πριν ακόμα πειστεί για αυτό, του φαίνεται ωραία σαν ιδέα, δεν ξέρω να το αιτιολογήσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...