bilco Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μακράν η πιο λογική άποψη δεν προέρχεται από έλληνα αλλά από νεοζηλανδό που ζει στην ελλάδα.
anterovgaltis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Το τραγικό και η ειρωνεία είναι οτι από τη μανία των βανδάλων,δεν τη γλυτωσε ούτε το κατάστημα της μητέρας του Αλέξη, σύμφωνα με οτι μετέδωσε μόλις τo ραδιόφωνο του SKAI. Συνεχιστε να μεταφερεται οτι λεει η τηλεοραση, τα ραδιοφωνα και οι ξερολες. Μπραβο. Πολυ εντυπωσιακο και πιασαρικο. Μηπως το οτι σκεφτομαστε, ξερουμε, νομιζουμε, πιστευουμε, επικροτουμε, αποδοκιμαζουμε, επιδοκιμαζουμε σε πολυ μεγαλο βαθμο εξαρταται απο οτι μας λενε οι ειδικοι παπαρολογοι εισαγγελατοι?? Γιατι τοση ωρα εδω, στη συντριπτικη πλειοψηφια, δεν διαβαζω τπτ παραπανω απο οσα βλεπω στη ΤV
Critter Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα με ενοχλεί που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που πιπιλάνε την καραμέλα της προβοκάτσιας. Έχει γίνει ρόμπα η κυβέρνηση, τα διεθνή εισησεογραφικά πρακτορία αναμεταδίδουν τα χάλια μας στον κόσμο, οι δημοσιογράφοι κυκλοφορούσαν πληροφορίες πως θα κατέβει ο στρατός (εδώ δεν είδα κανέναν να τους χαρακτηρίζει ρουφιάνους, μας άρεσε η συγκεκριμένη διασπορά ανυπόστατων φημών, γιατί άραγε και υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν σοβαρά ότι μια κυβέρνηση φορτωμένη με ένα σωρό προβλήματα, πίσω στις δημοσκοπήσεις, βαλλόμενη πανταχόθεν, θα άφηνε να γίνει ακόμη πιο πουτάνα το ζήτημα ώστε να πειστούμε ότι αυτή και μόνο αυτή μπορεί να μας σώσει από τους αλήτες που περνιούνται για επαναστάτες; Εγω πάντως μίλησα για το ενδεχομενο προβοκατσιας ενάντια στην κυβερνηση (και μαλιστα απο ξενο δακτυλο) αν καταλαβες απο αυτα που εγραψα περι κισσινγκερικων σεναριων. Η οποία κυνερβηση με τη σειρα της αδυνατει να αμυνθει. Επομενως δεν φτανανε όλα αυτα τα σκανδαλα έχουμε και μια ανυπερασπιστη κυβερνηση με μια αστυνομια που το μονο που ξερει να κανει ειναι : 1)Να δερνει γερους 2)Να μπαγλαρωνει 15χρονα αγορακια και ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ και μαλιστα με τη μεθοδο 10 εναντίων 1. 3)Οι ζηταδες να κάνουν εκπληκτικες σουζες με τα μηχανακια και οι μπατσοι κοντρες με τα περιπολικα 4.Να κοιτανε αυτους που καταστρεφουν με απαθεια, να σκοτωνουν ανθωπους που απλα τους βρισανε και ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ εγκλητιες και εμποροι ναρκωτικων ρημαζουν τη χωρα χωρις να ακουμπανε ουτε τριχα τους. Και βεβαια υποστηριζω οτι οι γνωστοι αγνωστοι ειναι όπλο των κυβερνησεων για να αμαυρωνουν πορειες του λαού (ειναι θεμα απλης λογικης και θα το διαπιστωσεις αν κατεβεις σε μια πορεια...κανει κρα ρε παιδι μου οτι ειναι βαλτοι...οποιο συνειρμο και να ακολουθησεις δεν καταληγεις αλλου...τι να κανουμε?) απλα στη συγκεκριμενοι περιπτωση ΚΑΠΟΙΟΙ τους στρέψανε εναντίων τους. Μαλιστα εχουν βγει διάφορες φημες για χρηματοδοτηση του Παγκοσμιου indymedia απο τον George Soros και διαφορες εταιριες (γι’αυτο το θεμα δεν ξερω και δεν μιλαω...απλα αναφερω τι διαβασα στο νετ και σιγουρα οι πηγες δεν ειναι και οι πλεον αξιοπιστες). Το σεναριο να συμφερει την κυβερνηση αυτο που γινεται (δηλαδη να τους υποκινει) οσο το εχω σκεφτει, δεν εχω εντοπισει καποια λογικη κατα την οποια αυτο μπορει να συμβαινει. Βεβαια ποτε δεν ξερεις τι παιχνιδια παιζονται....
adi32 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 δηλαδη και να το καιγανε τι θα γινοταν ? επειδη ειναι το χρυσοχοειο της μανας του παιδιου θα το αφηναν? τα μαγαζακια του αλλου κοσμου δηλαδη ας γινουν σταχτη γιατι εφταιγαν σε πολλα επειδη εβγαζαν το ψωμι τους
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 πάντως, τον εφραίμ τον ξεχάσαμε, την ζίμενς το ίδιο, το ίδιο και τον βουλγαράκη και τονρουσόπουλο (δεν είναι πολιτικό σχόλιο, αλλά απλά ένα από τα σκάνδαλα), τη δολοφονία ήδη την προσπεράσαμε, τη συμπάθειά μας προς την κυβέρνηση και την αστυνομία την δώσαμε, γιατί "αυτοί οι αλήτες δεν έχουν ιερό και όσιο", και τώρα, μόλις καταλαγιάσουν τα πράγματα, θα έχουμε πανηγυρίζοντες κυβερνώντες, να αλλαλάζουν ότι δε σκοτώθηκε κανείς, και ότι θα αποζημιώσουν τον κόσμο!!! Ποιος σου είπε ότι τα ξεχάσαμε; Ότι οι καταστροφές είναι το τρέχον και φλέγον (κυριολεκτικά) ζήτημα, ναι, αλλά πώς ξεχάστηκαν αυτά; Δηλαδή, εκεί που τα κανάλια είναι στους δρόμους και τρέχουν παράλληλα με τους "διαδηλωτές", να λέει η καλοχτενισμένη ρεπόρτερ, "Φλέγεται πυροσβεστικό" (μέγιστη ηλιθιότητα αυτή, btw, να κάψουν πυροσβεστικό όχημα)"και μην ξεχνάτε τη Βιστωνίδα"; Και επειδή λέμε πως είναι απαράδεκτα, αδικαιολόγητα, αντικοινωνικά και αντιδημοκρατικά αυτά τα αίσχη που κάνουν οι "αντιεξουσιαστές" σημαίνει πως δίνουμε συγχωροχάρτι στην κυβέρνηση; Τι ισοπεδωτικές λογικές είναι αυτές, δεν μπορώ να καταλάβω. Δηλαδή, για να μην είμαι με την κυβέρνηση, πρέπει να λέω μπράβο στα παιδιά που τα σπάνε; Ή για να μην αφήσω να ξεσαστεί ο Γρηγορόπουλος πρέπει να λέω, "ναι, μωρέ, καταστρέφουν περιουσίες, αλλά συγκρίνονται τα υλικά με μια ζωή"; Αυτά δεν είναι θεωρητικά, τα έχουν γράψει χρήστες εδώ μέσα. Ας δω σε έναν τύρρανο της δημοκρατίας (λέγε με δημοσκόπηση) να αποτυπώνεται κάποιο όφελος για την κυβέρνηση, να το συζητήσω. Προσωπικά, προβλέπω νέο καταποντισμό κι αν δε με δικαιώσουν τα αποτελέσματα εδώ είμαι να πω έκανα λάθος, δεν έχω κανένα πρόβλημα, σιγά μη γίνω απολογητής της όποιας ιδεολογίας. Άλλοι μπορεί να έχουν τέτοιες πρεμούρες, προσωπικά σκασίλα μου. Κι αν πηγαίνω κόντρα σε κάποιους, είναι γιατί με εκνευρίζει αφάνταστα η μονόπατη αντιμετώπιση κάποιων καταστάσεων. Το ότι δε σκοτώθηκαν και άλλοι (ένας αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη διάβασα πως έχασε το δάχτυλό του) σίγουρα οφείλεται στην ολότελα παθητική στάση της αστυνομίας. Φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν αμολιόταν τα ΜΑΤ με σκύλους, πλαστικές σφαίρες, έφιππους, υδροφόρες; (σου αναφέρω μέσα τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί ακόμη και μπροστά στα μάτια μου σε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες τη δεκαετία του '90) Φαντάζεσαι τι θα έγραφαν οι εφημερίδες; Φαντάζεσαι να σκοτωνόταν ένας από τους μάγκες που πέταγαν πέτρες; Εδώ μπροστά στην κάμερα έπιασαν έναν από αυτούς γιατί το χαμένο ανοίχτηκε πολύ από το μπουλούκι και τον πρόλαβαν και τον πηγαίνανε αγκαζέ προς τη Βουλή, και τρέχανε πίσω τα συντρόφια κλαψουρίζοντας "αφήστε το παλλικάρι, αφήστε το παλλικάρι". Επαναστάτες γιαλαντζί. Το παιχνίδι είναι χαμένο γιατί είμαστε μια ιδεολογικά ανάπηρη χώρα. Πολιτική κουβέντα αυτή, αν θέλεις ας την κάνουμε αλλού, να σου εξηγήσω ιστορικά την αναπηρία μας. Και για να σου απαντήσω στο αντεστραμμένο ερώτημα, ναι, για τόσο ανίκανους τους έχω.
MiltoZ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μακράν η πιο λογική άποψη δεν προέρχεται από έλληνα αλλά από νεοζηλανδό που ζει στην ελλάδα. +1 ________________
klainmaingr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μιά χαρά... βλέπω απο cam να μαζεύεται κόσμος στην καμάρα με κόκκινες σημαίες και τώρα μόλις 5 ζητάδες σταματημένοι απέναντι απο το σπίτι μου, πήρανε εντολή να πάνε κάτω. Καλά θα τα πάμε και σήμερα. Πάντως ακούστηκε οτι σήμερα έχει δωθεί εντολή η αστυνομία να μην κάθεται (που το πιστεύω οτι χθές καθόταν με εντολή) αλλα να επέμβει σε οποιαδήποτε περίπτωση. Επιτέλους θα έλεγα. Περάσαμε ολόκληρη γένοβα αναίμακτα.. και νομίζετε οτι δεν μπορούσαν να ελέγξουν 300 νοματαίους; Να τους τσακίσουν τα ποδάρια αν αρχίσουν να σπάνε πάλι. Όσο για την προβοκάτσια που λέτε διάφοροι.. δεν μου φαίνεται καθόλου απίθανο σενάριο.. Απλά δεν έχω για τόσο εύστροφους αυτούς που θα οργάνωναν κάτι τέτοιο.. Αντίθετα μάλιστα. Πάω για ψώνια και live αναμετάδοση. Farewell
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Εγω πάντως μίλησα για το ενδεχομενο προβοκατσιας ενάντια στην κυβερνηση (και μαλιστα απο ξενο δακτυλο) αν καταλαβες απο αυτα που εγραψα περι κισσινγκερικων σεναριων. Το σενάριο της προβοκάτσιας σε βάρος της κυβέρνησης το περιέλαβα ήδη στο μήνυμά μου όπου γενικά εξέφραζα την αηδία μου με την καραμέλα της προβοκάτσιας. Αν βγει κάποιος να υποστηρίξει πως, πράγματι, δάκτυλος πονηρός προσπαθεί να πλήξει την κυβέρνηση, να είσαι σίγουρος πως θα έχω κάμποσα να πω για το "επιχείρημα". Και βεβαια υποστηριζω οτι οι γνωστοι αγνωστοι ειναι όπλο των κυβερνησεων για να αμαυρωνουν πορειες του λαού (ειναι θεμα απλης λογικης και θα το διαπιστωσεις αν κατεβεις σε μια πορεια...κανει κρα ρε παιδι μου οτι ειναι βαλτοι...οποιο συνειρμο και να ακολουθησεις δεν καταληγεις αλλου...τι να κανουμε?) Βαλτοί, γιατί; Για να μείνουν ασύλληπτοι και να έχει επιχείρημα ο Αντρέας (όχι προσωπικά, ο καθένας που ασπάζεται αυτή τη θεωρία) να χαρακτηρίζει ανίκανη την αστυνομία; Αν αυτό γινόταν ένα-δύο χρόνια και μετά ερχόταν ως άλλος Ζούμπερμαν η αστυνομία να τους "εξαρθρώσει" και να μας "σώσει", να το συζητούσα. Από τη μεταπολίτευση και μετά γίνεται αυτό το μπάχαλο. Γενιές Ελλήνων μεγαλώνουν θεωρώντας την Αστυνομία ανίκανη να βρει τα οπίσθιά της χρησιμοποιώντας και τα δυο χέρια (που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι). Δεν καταλαβαίνω πώς αναγνωρίζεις ανικανότητα στην αποτυχία αντιμετώπισης των εμπόρων ναρκωτικών, λ.χ., αλλά δόλο στην αποτυχία αντιμετώπισης των τραμπούκων. Το σεναριο να συμφερει την κυβερνηση αυτο που γινεται (δηλαδη να τους υποκινει) οσο το εχω σκεφτει, δεν εχω εντοπισει καποια λογικη κατα την οποια αυτο μπορει να συμβαινει. Βεβαια ποτε δεν ξερεις τι παιχνιδια παιζονται.... Ε, αυτό λέω κι εγώ. Ευχαρίστως να συζητήσω την προβοκάτσια, αν δω ένα λογικό επιχείρημα για το πώς ωφελείται η κυβέρνηση από αυτό το αίσχος. Το μόνο που βλέπω είναι την προβοκάτσια ως ασπίδα μπροστά στις εξώφθαλμες ευθύνες των αλητών που τα κάνουν μπάχαλο, δήθεν στη μνήμη ενός παιδιού.
random Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Ναι σιγά μην λυπηθώ το ατομακι ... που δίνει 1000 ευρώ νοίκι για ένα μαγαζάκι και δεν έχει καν το μυαλό να το ασφαλίσει. Εκεί που πας και ανοίγεις το μαγαζί δε ξέρεις από το παρελθών ότι είναι περιοχή που γίνονται συχνά πυκνά φασαρίες; Σιγά ,η λυπηθώ το πλαίσιο και τη Vodafone. Σιγά μη λυπηθώ την αντιπροσωπεία με τα mondeo και τις mercedes . Και στο κάτω κάτω παράπλευρες απώλειες είναι τι να κάνουμε.. Η ατάκα της εβδομάδας. Φαντάζομαι οτι οταν έβρεχε Αμερικάνικες βόμβες στο Βελιγράδι και τη Βαγδάτη, έλεγες και τότε το ίδιο (αν είχες γεννηθεί). πάει πακέτο με το "όποιος δεν ειναι μαζί μας, είναι εναντίον μας" J.W.Bush et al.
lefi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Στην τηλεόραση λένε για 15χρονο, ο τίτλος λέει για 16χρονο και το αρχικό post για 17χρονο. Τι ωραία παραπληροφόριση εύγε.
Hamurabi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Εξοστρακισμό δείχνει η βαλλιστική 09/12/2008 10:51 Νέα δεδομένα στην υπόθεση θανάτου του 15χρονου από τη σφαίρα του ειδικού φρουρού, που έχει προκαλέσει πρωτοφανείς ταραχές σε όλη τη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθήνα 9.84, η βαλλιστική έρευνα ολοκληρώθηκε και δείχνει ότι η σφαίρα έπληξε τον νεαρό μετά από εξοστρακισμό σε κολώνα ή μαρκίζα μπαλκονιού. Πηγή: http://www.athina984.gr
antreaslam Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Στην τηλεόραση λένε για 15χρονο, ο τίτλος λέει για 16χρονο και το αρχικό post για 17χρονο. Τι ωραία παραπληροφόριση εύγε. αυτό είναι το πρόβλημά σου?????????????????
Critter Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Άρα Snoob για σενα δεν ειναι ουτε προβοκατσια υπερ της κυνερβησης ούτε κατα. Επομενως απλα προκειται για 1000 ατομα που ειπαν να κατεβουν κατω να τα σπασουν ετσι για χαβαλε...Ειναι και αυτο μια αποψη η οποια προφανως ειναι εξω απο τη δικια μου λογικη.
JASONJAM Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Η ερώτηση είναι λίγο κουλή αλλά με απασχολεί... Στην Αθήνα αύριο θα είναι ανοιχτά τα σχολεία (γυμνάσιο πάω) ? Με βάση τι είπαν στις ειδήσεις αν μπορείτε να μου απαντήσετε. Δεν θα λάβω καμία απάντηση σοβαρά υπόψην μου, αλλά αν όλοι λένε οτι δεν έχουμε τότε οκ. Ευχαριστώ. Και καλό ταξίδι Αλέξανδρε.
firewalker Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Συνεχίζονται τα επεισόδια; Μάλλον απόψε αν γίνουν επεισόδια θα δοθεί άδεια οπλοχρησίας στην Αστυνομία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.