oldnew Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Εχω καποια αρχεια .gif σε αναλυση 320χ240 και θελω να τα κανω 640χ480 . Ξερω η ποιοτητα θα μηνει η ιδια. Απλα το μεγεθος θελω να μεγαλωσω. Γινεται? Thanks ,
micos000 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Για δωρεάν λύση προτείνω το Irfan View. Έχει πολλά εργαλεία και στο μενού File->Batch conversion/rename μπορείς να κάνεις διάφορες εργασίες αυτόματα σε πολλά αρχεία. Αν σε μπερδέψει δοκίμασε το Bulk Image Resizer. Πιο απλό δεν νομίζω να βρεις. Επέλεξε τον φάκελο με τα αρχεία που έχεις και βάλε resize 200 (%). Επίσης, δωρεάν και απλό είναι το Photo Resize Magic. το ίδιο και το Imazer.
oldnew Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Φιλε εισε θεος! ενα εψαχνα πολλα μου βρηκες. Ευχαριστω και παλι. edit.. Τελικα τα περισσοτερα απο τα παραπανω, δεν τα δοκιμασα ακομα ολα, καποιο θελει και κατι net frame και δυσκολευομαι να τα κατεβασω, ΔΕΝ δουλευουν σωστα. Αυτο που παραγουν μετα την αλλαγη μεγεθους δεν ειναι κινουμενη εικονα και ας εχει την καταληξη .gif ,αλλα απλη εικονα (στατικη)..
micos000 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Φιλε εισε θεος! ενα εψαχνα πολλα μου βρηκες. Ευχαριστω και παλι.edit.. Τελικα τα περισσοτερα απο τα παραπανω, δεν τα δοκιμασα ακομα ολα, καποιο θελει και κατι net frame και δυσκολευομαι να τα κατεβασω, ΔΕΝ δουλευουν σωστα. Αυτο που παραγουν μετα την αλλαγη μεγεθους δεν ειναι κινουμενη εικονα και ας εχει την καταληξη .gif ,αλλα απλη εικονα (στατικη).. Εμ, δεν ανέφερες πουθενά ότι είναι AnimGIF. Μόνο GIF είπες. Κρίμα, τζάμπα πήρα τα εύσημα. Το Net framework το κατεβάζεις από Microsoft και είναι δωρεάν. Μια αναζήτηση εκεί θα στο δώσει αμέσως. Να και το LINK για την έκδοση 2.0. Στο τέλος της σελίδας υπάρχουν και τα link για τις εκδόσεις 1.1 και 3.0 Για AnimatedGIFS το δοκίμασα με το ImageReady (που έρχεται με το Photoshop από την έκδοση 7 και μετά). Το κάνεις με Image->Image Size σε κάθε εικόνα. Δεν είδα Batch conversion επιλογή (στην έκδοση 7).
parsifal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Το IrfanView μπορεί να κάνει extract από ένα animated GIF τα επιμέρους frames. Κάνε τα λοιπόν extract σε GIF format και μετά batch resize στην ανάλυση που θες. Τέλος, φορτώνεις τα νέα - μεγαλύτερα - frames στο δωρεάν UnFREEz και ξανασυνθέτεις το animated GIF.
oldnew Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Thanks. Μου φαινεται πολυ περιεργο παντως που δεν υπαρχει καποιο προγραμμα να κανει αυτο που θελω, ευκολα και απλα. Παντως για οποιον θελει να κανει αυτο που λεω για λιγα animated .gif μια ευκολη λυση ειναι να το κανει online εδω http://www.gifworks.com/image_editor.html Ανεβαζεις το gif που θελεις, το κανεις resize στην αναλυση που θες με επιλογες που σου δινει στο παραπανω site , και το ξανακατεβαζεις ξανα ,στην αναλυση που θες εσι αυτη τη φορα. Ακουγεται λιγο μπερδεμα αλλα δεν κανεις παρα λιγα δευτερολεπτα απο τη στιγμη που εχουμε ολοι πλεον αρκετα γρηγορες συνδεσεις internet. Αυτη ειναι η ποιο απλη λυση που βρηκα μεχρι στιγμης.. -----Προστέθηκε 9/12/2008 στις 02 : 29 : 25----- Αν ψαχνει και κανας αλλος για τετοιο προγραμμα , βρηκα 2 τελικα , αλλα δεν ειναι free. 1ο Easy GIF Animator http://www.blumentals.net/egifan/ 2ο Λεγεται ReaGif και το site του ειναι εδω:http://www.reasoft.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.