lineker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Για να κάνεις broadcasting στο justin ή mogulus, κλπ, τι καλώδιο συνδέεις στην TV; κάποιος που να'χει δοκιμάσει παρόμοια εγχειρήματα; Θέλω να συνδέσω το dvd player με το PC και να το κάνω broadcasting διαδικτυακά, αλλά δεν γνωρίζω περί webcams, tuners, κάρτες κλπ; κάποιος έμπειρος; ty
gtok34 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 φιλε ψάχνω ακριβώς το ίδιο αλλα όταν διαλέγω την κάρτα tv tuner πχ από το studio του "μογουλους" μου κρασάρει ο browser και δεν δέχεται να κάνει streaming την κάρτα tv
chvet Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Θα συνδέσεις το DVD Player με RCA καλώδιο στην Card TV στον υπολογιστή. Μετά θα κατεβάσεις από την Adobe το FME (είναι freeware) το justin στον λογαριασμό σου πάνω δεξιά που λέει broadcasting σου δίνει τα στοιχεία σου σε ένα xml αρχείο εάν θυμάμαι καλά. Το κάνεις load στο FME στον υπολογιστή σου και φτιάχνεις στο FME με τι birate θέλεις να κάνεις εκπομπή εικόνας ήχου. 200kbps και 32 στον ήχο είσαι καλά.
gtok34 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Θα συνδέσεις το DVD Player με RCA καλώδιο στην Card TV στον υπολογιστή. Μετά θα κατεβάσεις από την Adobe το FME (είναι freeware) το justin στον λογαριασμό σου πάνω δεξιά που λέει broadcasting σου δίνει τα στοιχεία σου σε ένα xml αρχείο εάν θυμάμαι καλά. Το κάνεις load στο FME στον υπολογιστή σου και φτιάχνεις στο FME με τι birate θέλεις να κάνεις εκπομπή εικόνας ήχου. 200kbps και 32 στον ήχο είσαι καλά. To έκανα αντι για dvd εβαλα την καμερα μινι DV αλλα σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσα να βρω πως να εχω και ήχο. Μόνο εικόνα παίζει. Αλλαξα και τις συσκευές απο το μενου είδα και την καρτα ήχου αν ειναι τιποτα κλειστό αλλά τίποτα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει.
chvet Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 To έκανα αντι για dvd εβαλα την καμερα μινι DV αλλα σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσα να βρω πως να εχω και ήχο. Μόνο εικόνα παίζει. Αλλαξα και τις συσκευές απο το μενου είδα και την καρτα ήχου αν ειναι τιποτα κλειστό αλλά τίποτα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Κοίτα η κάρτα tv σου που έβαλες στον υπολογιστή σου έχει σίγουρα και για ήχο και για να περάσεις την εικόνα. Λοιπόν όταν πήρες την κάμερα, σου έχουν δώσει σίγουρα μέσα στο κουτί και καλώδια όπου μπορείς να συνδέσεις με έξοδο RCA. Κατ' αρχήν πες μου δεν έχεις καθόλου ήχο στον υπολογιστή σου από την κάμερα ή δεν έχεις ήχο στο FME ? Εάν έχεις ήχο στον υπολογιστή και δεν έχεις στο FME ξέρω τι φταίει και θα σου πω τι να κάνεις. Εάν δεν έχεις στον υπολογιστή σου, τότε ψάξε τις συνδέσεις σου εάν τις έχεις κάνεις σωστές και επίσης στην διαχείριση ήχου μήπως έχεις κάνει disable κάτι εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.