kostandinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερα,σ'ενα δισκο που ειχε winxp,εβαλα και το Ubuntu,ολα καλα,προσπαθησα με το Αcronis και μετα με Ghost,να παρω αντιγραφα των διαμερισματων,αδυνατον,μαλλον επειδη εχει εγκατασταθη ο grub στο mbr ? . Ξερετε καμια λυση,η με αλλο προγραμμα,να παρω image των partition ?
parsifal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Πώς κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα για τον GRUB; Δε νομίζω να εμποδίζει ο GRUB τη δημιουργία partition images, κάτι άλλο θα συμβαίνει. Π.χ. θα μπορούσε να προκαλείται από corruption στον partition table. Κάποιο error message από τα προγράμματα που δοκίμασες δε συγκράτησες... ;
kostandinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 και τα δυο,σε μια εβδομαδα,τρεις φορες αποπειραθηκα να παρω image,και σταματαγαν,το Αcronis εγραψε "invalid" και το Ghost error,εκανα ελεγχο με τα windows,[και τα δυο τσεκαρισμενα],δεν βρηκαν κατι....
the_valliant Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Να ρωτήσω το προφανές: δοκίμασες να κάνεις image boot-άροντας με το CD του Acronis ή προσπάθησες μέσα από τα Windows (τρέχοντας το); Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το gparted (open-source, ξεκίνησε από εφαρμογή για Linux) αλλά εγώ το βρήκα λίγο δύσχρηστο. Πριν λίγο μου πρότειναν (ο Tuko συγκεκριμένα) κι ένα άλλο πρόγραμμα που δεν το έχω ξανακούσει: Ο&Ο Image Professional -ή κάπως έτσι. Θα το δοκιμάσω κι εγώ όταν πάω σπίτι γιατί το Acronis μου έσπασε το γιούτσο χτες...
kostandinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 καλησπερα,με το CD του Hirens Boot,που ταχει ολα μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.