freedubus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Οταν κλεινω τον ΙΕ, παραμένει ανοιχτός στο background (το βλέπω στο taskmanager) και αν δεν τον κλείσω απο εκεί, ακούγεται μια ηλίθια μουσική κι ένας Κινέζος να μιλάει, κάτι σαν διαφήμιση. Τι είναι αυτό πάλι; Το NOD32 δε βρήκε κάτι.
k_w_t Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Κατεβασε το trojan remover και κανε ενα scan .... Ειναι free για τις πρωτες 30 μερες..
freedubus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Κάτι για τo πως η κομφουκιανική φιλοσοφία επικράτησε του ταοισμού κατά τη δυναστεία των Χαν. Αλλά δεν είμαι σίγουρος.
k_w_t Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Κάτι για τo πως η κομφουκιανική φιλοσοφία επικράτησε του ταοισμού κατά τη δυναστεία των Χαν. Αλλά δεν είμαι σίγουρος. ΤΑ ΣΠΑΣΕΣ!!!!!!
freedubus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Κατεβασε το trojan remover και κανε ενα scan Μετά απο 1 ώρα φούλ σκάν και τα σχετικά, δε βρήκε τίποτα.
washcloud Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 ...ριξ' του μια του Κομφούκιου και με το Spybot S&D ...
freedubus Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Τίποτα ακόμα, δοκίμασα μέχρι και Ultrex, τι γίνεται, κανένα δε θα το βρεί; Είμαστε στο έλεος των Κινέζων τελείως δηλαδή;
klainmaingr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δηλαδή ο κινέζος και ο κομφούκιος δεν ήταν πλάκα; Δές το όνομα του service και σκότωσε το με hijackthis και επίσης δές μήπως φορτώνει στην εκκίνηση με msconfig. Ενδιαφέρον ιός ακούγεται.. Διαφωτιστικός..
freedubus Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Οχι τι πλάκα ρε κλάιν, εντάξει το Κομφούκιος ναι, αλλά όντως ακούγεται ένας Κινέζος να μιλάει από του πουθενά όταν ανοίγω τον ΙΕ. Κάτι διαφημίζει προφανώς. Κουρελούδες μιλάμε.
gherudos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε μου δοκίμασε το malwarebytes antimalware. 27 κατασκευαστές πλυντηρίων το χρησιμοποιούν,αυτοί ξέρουν!!!
washcloud Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δηλαδή ο κινέζος και ο κομφούκιος δεν ήταν πλάκα;Δές το όνομα του service και σκότωσε το με hijackthis και επίσης δές μήπως φορτώνει στην εκκίνηση με msconfig. Ενδιαφέρον ιός ακούγεται.. Διαφωτιστικός.. μπα δεν παίζει για ιός....μάλλον κάποιο BHO είναι. άμα ξέρει να "διαβάζει" το ΗJ This είναι ίσως η καλύτερη φάση είπα να του το πω και 'γω πριν, αλλά καλύτερα πρώτα ένα σκαν με anti-adware (το οποίο απ' ότι μας είπε δεν απέδωσε καρπούς)
djtakis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Ρίξε και μια ματιά στα ''Add-ons'' του ΙΕ στις ρυθμίσεις του μήπως δεις τίποτα ύποπτο.
guardianx71 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε το ίδιο είχα πάθει και εγώ μία δόση που είχα off το kaspersky. Μετο που έκανα full scan (με το Kaspersky) ξεχασα και κουμφούκιους και χαν
we_will_rise Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Μιλάει με προφορά Πεκίνου τουλάχιστον ; Ή είναι κανένας βλαχο-ιός ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.