GIANNIS400 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 μεχρι πρoτινος τον πανακριβο ενησχητη yamaha που εχω και τα πολυ καλα ηχεια wagerfilg τα χρησιμοποιουσα με το υπ/στη οπου ειχα συνδέσει τον ενησχητη πανω του και επεζα μουσικη με την βοηθεια μιας greative saund blaster xfi xtreme. πρεπει να μεταφερω το υπολογιστη αλου και ψαχνω τροπο να πεζω μουσικη, μου προτιναν λοιπον ενα καλο dvd player με 170 ευρο ths (pioneer 600) και μου προτειναν dvd player επειδη τους ειπα οτι θελω να πεζω μουσικη απο τον σκληρο δισκο και μου ειπαν οτι εχει to dvd θυρα usb και μπορω να συνδεσω σκληρο δισκο πανω του. Αλλα το θεμα ειναι πως θα επιλεγω τραγουδια απο τον σκληρο δισκο που θα συνδεω?. πως θα πεζει δηλαδη?.παλι τα 170 μου φενονται πολλα. Και ψαχνω για κανα dvd φθηνοτερο με τις ιδιες δυνατοτητες να κανει μεχρι 120 ευρω, ξερεται κανενα.και το αλλο ερωτημα τωρα εινα: υπαρχη αλου τυπου ηλεκτρονικο μηχανημα να πεξω μουσικη με τον εξωτερικο σκληρο δισκο συνδεωντας το στο ηχοσυστημα?? μου ειπαν για ενα dvd player με οθονη 8 ιντσων,αλλα ειναι πολυ ακριβα,200+ ευρω.βοηθηστε pleaze
eliask Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Εχώ δεί dvd tης Philips που έχει usb θύρα επάνω και δεν έκανε πάνω από 80ευρώ (δεν είχε θύρα hdmi ομώς δεν ξέρω έαν αυτό σε πειράζει). Η επιλογή των περιεχομένων γίνεται μέσα από την ΤV. Επίσης η Philips έχει κάτι ηχοσυστήματα που συνδέονται ασύρματα με το pc σου και μπορείς να παίζεις και απο εκεί μουσική (συνδέοντας το πάνω στον ενισχυτη . (λογικά ομώς το κόστος εδώ ανεβαίνει σε σχέση με τα 120 ευρώ¨-))
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.