Προς το περιεχόμενο

Acronis True Image 11 Home - Χρόνοι φορτώματος!

the_valliant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ.

Έψαξα στο φόρουμ (κι εδώ και αλλού) αλλά δεν βρήκα αντίστοιχη ερώτηση, κάτι που με προβληματίζει ιδιαίτερα...

Όταν ζητήσω από το πρόγραμμα (βλ. τίτλο) να κάνει δημιουργία εικόνας ενός partition, ΜΕΤΑ το βήμα όπου επιλέγω το "My Computer", αρχίζει από μόνο του να σκανάρει ΟΛΑ τα partitions του υπολογιστή μου ΠΡΩΤΟΥ μου εμφανίσει λίστα με αυτό που θέλω να κάνω ghost. Ο υπολογιστής μου έχει δύο φυσικούς δίσκους SATA: ο ένας έχει 4 partition -ένα εκ των οποίων είναι και το C- και ο άλλος έχει 2.

Η διαδικασία αυτή του 'σκαναρίσματος' τους παίρνει κάτι λιγότερο από 2 ώρες !!!

Καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι επιοικώς απαράδεκτο.

Και σα να μην έφτανε αυτό, όταν συν Θεώ τελειώσει η δημιουργία της εικόνας (η οποία γίνεται ομολογουμένως αρκετά γρήγορα) και πατήσω το ΕΧΙΤ στο πρόγραμμα, αυτό αρνείται πεισματικά να κλείσει! Βασικά δεν αντιδράει καθόλου. Ή αποπειράται να κλείσει αλλά δεν τα καταφέρνει. Τώρα που σας γράφω έχει ήδη 25' που κάνει "Shutting down Acronis True Image Home..." !!!

Ο υπολογιστής μου είναι ένας τετραπύρηνος Intel (Q6600) με 2 GB RAM.

Καμμία ιδέα κανείς;

ΥΓ. Δοκίμασα να απενεργοποιήσω τις διαδικασίες που φορτώνονται με το ξεκίνημα των Windows, μήπως και φταίνε αυτές... Τπτ

Δημοσ.
ΧΥΓ. Δοκίμασα να απενεργοποιήσω τις διαδικασίες που φορτώνονται με το ξεκίνημα των Windows, μήπως και φταίνε αυτές... Τπτ

Δοκίμασε επίσης να δημιουργήσεις ένα bootable CD με τον Media Builder του προγράμματος, για να εκκινήσεις από αυτό τον υπολογιστή σου και να κάνεις όλη τη δουλειά στο «καθαρό» περιβάλλον του...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...