Προς το περιεχόμενο

συγκατοικηση

von_dam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνω με την μαριαν καθως κ εγω ειμαι μια απο τα ιδια θελω τα πραγματα μου εκει που τα αφησα δεν ειμαι κ κανα Control Freak απλα δεν θελω να βαζουν χερι στα πραγματα μου . Αν ειναι να συγκατικησεις με καπιον καλο ειναι οπως εχει αναφερθει κ πολλες φορες πριν να ειναι με καπιον που γνωριζεις κ σε γνωριζει ετσι ωστε να μην πατατε ο ενας στα χωραφια του αλλου και υπαρχουν παρεξηγησεις :Δ

Ps: Βορειε ελεος. . . ποσο εισαι 15?

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τουφα αληθεια συγκατοικεις απο το 2001 η κανεις πλακα?

σ'αρεσει γιαυτο?τωρα με ποσα ατομα?

ασε το πόσα, τι άτομα ρώτα

hint: τι ακούς στον γυναικείο τελικό του wimbledon;

Δημοσ.

1η χρονια 1 γιαπωνέζος 2 κινέζοι 1 "ταιωανεζος" 1 γαλλίδα (είχανε φύγει 1 japan 1 κίνα) **

2η: 5 άγγλοι **

ξι: 1 φινλανδέζα, 1 νορβηγίδα, 1 άγγλος **

4η: 1 φινλανδέζα, 1 νορβηγίδα, 1 άγγλος, 2 έλληνες 1 σουηδός *****

5η: 1 σουηδός 2 γάλλοι 1 γερμανός 1 άγγλος ***

6η: 1 άγγλος 1 ινδός *

7η: συνολικά: 1 ζευγάρι από ουγγαρία, 1 ζευγάρι λευκορώσων (αν θυμάμαι καλά),2 αγγλίδες **

8η: τώρα 2 αδέρφια αγγλίδα και άγγλος που μεγαλώσανε σιγκαπούρη ***

Δημοσ.
1η χρονια 1 γιαπωνέζος 2 κινέζοι 1 "ταιωανεζος" 1 γαλλίδα (είχανε φύγει 1 japan 1 κίνα) **

7η: συνολικά: 1 ζευγάρι από ουγγαρία, 1 ζευγάρι λευκορώσων (αν θυμάμαι καλά),2 αγγλίδες **

τα αστερακια ειναι η αξιολογιση;;;

Δημοσ.

Κάποτε είχα επισκεφθεί φίλο μου στο εξωτερικό όπου έμεναν στο ίδιο σπίτι δύο Ιταλοί, ένας Βραζιλιάνος, ένας Γερμανός κι ένας Έλληνας. Έλειπε ο Πόντιος.

Και την στιγμή που τον επισκεφθήκαμε, είχαν φέρει φίλους και οι άλλοι, οπότε ήμασταν δύο Βραζιλιάνοι, κάτι Ιταλοί (δε θυμάμαι καν πόσοι) τρεις Έλληνες και ο Γερμανός. Πιστεύω κάπου μπορεί να τρύπωσε κι ο Πόντιος...

Κατά τη διάρκεια της διαμονής μας, πήγαμε σε Erasmus Party. Εκεί ήταν αυτό που πραγματικά λέμε Άγγλοι Γάλλοι Πορτογάλοι. Άσπροι, Μαύροι, Κινέζοι, Ινδοί, Αμερικάνοι, Λατινοαμερικάνοι... χαμός. Έξω από την πόρτα ήταν κάτι μεθυσμένοι και γράφανε τον αριθμό των ατόμων που έμπαιναν στο χέρι τους... μου είχαν γράψει τριψήφιο αριθμό...

Δημοσ.

ξέχασες το νησί με τους ανθρωποφάγους !

Φαντάζομαι πόσο θα στην έσπασε ο άγγλος

Δημοσ.

Ωστε απο κάτι τέτοια βγαίνουν τα ανέκδοτα που αρχίζουν με: "Ήταν ένας έλληνας, ένας γερμανός και ένας άγγλος......" :P

Δημοσ.
Ωστε απο κάτι τέτοια βγαίνουν τα ανέκδοτα που αρχίζουν με: "Ήταν ένας έλληνας, ένας γερμανός και ένας άγγλος......" :P

προφανως:P:p:p

Δημοσ.

εσενα σου ειναι λογικο να υπαρχει σπιτι με 7 υπνοδωματια και να εχει μια τουαλετα ρε ζωντοβολο?

Δημοσ.

Θα έχει όμως 7 τουαλέτες? Συνήθως η αναλογία είναι 2:1. Και πάλι μια τουαλέτα για 2 άτομα. Και όχι οικογένεια, συγγενείς ή σάρα και η μάρα. Αρα όσοι συγκατοικούν με αγνώστους για μένα ειναι βρωμιαραίοι. Και ειδικά με άγγλογαλλους που δε φημίζονται για την καθαριότητα τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...