Προς το περιεχόμενο

Πρωτη αντίδραση σε ψευτοτσαμπουκα

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τοχω σκεφτει ρε Αιγεα αλλα η κεφαλια η ποδοσφαιρικη(ξερεις που κολλανε ο ενας κεφαλι με τον αλλο σαν τα τραγια)

Αν ειναι κανονικη, δλδ με φορα και δυναμη Ή θα πεσει ξυλο μετα Ή θα τον αφησεις στον τοπο

Προφανώς πρέπει να καταθέσεις τα επιχειρήματά σου με απόλυτη σαφήνεια στον στόχο της επίλυσης του προβλήματος γρήγορα και καθαρά, υπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους και ειδικά αυτή του απόλυτου αιφνιδιασμού που είναι θανάσιμη. Όχι δηλαδή σα τον δεμένο τράγο για να μην τον σκοτώσεις εντελώς. Lucifer πολύ αμφιβάλλω πάντως ότι ο Πάσσαρης αποστομώνεται με φιλολογικές τοποθετήσεις. Τότε είναι που θα τα πάρει σίγουρα και θα υπάρξει désavantage.

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
I think you are foolish if you scar your immortal soul just to save your mortal body from damage or death(which is inevitable). You are going to die one day, but you could die a hero instead of live as a coward. I also think your children would be better with the example of your heroic death than with the example of your selfish cowardice.

Εγώ θα έλεγα:

“The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one.”

Immortal soul? Sure. Τέτοια θέλουν να ακουν όσοι δεν έχουν την ψυχή απο μόνοι τους να "πολεμήσουν".

Δημοσ.

Πανάγο, αν κάνεις πίσω όμως σε ένα τσαμπουκά, δε θα σε ενοχλήσει, δε θα σε τρώει μετά..; Ότι και αν είναι ο άλλος (δυο μέτρα, κικμποξερ, με μεταπτυχιακό νινζούτσου).

Δημοσ.

Μπαίνουν πολλά στη μέση Freakster μέχρι να αποφασίσεις αν και πως θα "χωθείς" στον τσαμπουκά. Όταν σε κυριεύσουν τα ζωώδη ένστικτα χάνεις τον έλεγχο, ενδεχομένως και το παιχνίδι. Με άλλα λόγια, το να πας σκεπτόμενος "ο,τι γίνει ας γίνει" μπορεί να σε φέρει σε πολύ χειρότερη θέση απο το να κρατούσες την ψυχραιμία σου/ τον αυτοέλεγχό σου.

Στην σχεδόν χειρότερη περίπτωση, να δω τον εγωισμό σου (όχι εσένα προσωπικά) όταν θα σου πέφτει το σαπούνι στα ντουζ..

Δημοσ.
Καιζερ o φόβος στον οποίο αναφέρεσαι εσύ είναι αυτός που σε εμποδίζει να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου ή να ικανοποιήσεις τα όνειρά σου ξέρω γω; προφανώς αυτός ο φόβος δεν έχει σχέση με τον φόβο του τσαμπουκά , την βίαιη συμπεριφορά που αφορούν ένα ανόητο παιχνίδι επιβολής. Όταν μέσα σου διαρθρώνεις ένα ισχυρό στυστημα ιδεών , μια ιδεολογία ζωής , τότε θα σου βγει ο τσαμπουκάς την στιγμή που πρέπει, γιατί θα έχεις θεμελιώσει μια στάση ζωής με ιδανικά και ανθρωπιστικούς στόχους (ίσως) και κάνεις τα πάντα για να τα προστατέψεις - είναι όμως μια αρκετά μακροχρόνια διαδικασία. Η επιθετικότητα τώρα είναι κάτι διαφορετικό από την τόλμη ή το θάρρος , προφανώς στην πρώτη περίπτωση κάτι στραβό παίζει - δεν μπορείς να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο στην ζωή σου με το να είσαι απλά ..επιθετικός. Δεν είναι θέμα φόβου , είναι ζήτημα έληψεις ιδεών ..

Ωπα, το πας αναποδας. Ψαχνεις την αιτια του μπροστινου βηματος. Εγω ψαχνω του πισω. Και επιμενω πως ειναι ο φοβος.

Δημοσ.

Ναι ,εγω μιλάω έχοντας στο μυαλό μου τους ψευτοτσαμπουκάδες , στα γήπεδα , στους δρόμους, στα μπαρ κτλ κτλ ain't worth it...

Τώρα για διεκδικήσεις στην δουλειά , σε στάσεις ζωής και τα συναφή αλλάζει το πράμα.

Δημοσ.
κουτουλια με τη μια του σπας τη μυτη και εισαι πρωτος

Δηλαδή ρε βόρειε αν ο άλλος σου κάνει τάκλιν στο 5χ5 ή σε ρίξει στο μπάσκετ ή σου παραβιάσει το φανάρι θα του κάτσεις το κουτουλίδι και θα είσαι και πρώτος? Πολύ νεύρα ρε παιδί μου..

Δημοσ.

καποιος ανεφερε εδω για καρωτιδα ορχεις κλπ...

αν χτυπησεις τον αλλο στην καρωτιδα κατα 99 τοις εκατο θα παθει προβλημα στην τραχεια και δεν θα μπορει να αναπνευσει..

στους ορχεις θα παθει στην καλυτερη καποιο αιματωμα το οποιο 80 τοις εκατο θα παει για χειρουργειο και μετα απο ελαφριες κακωσεις θα εχετε το στιγμα των βαριων κακωσεων

στο καλαμι αν θες να τον πονεσεις καλα ειναι να χτυπησεις αλλα ακομα καλυτερα ειναι ο μηνισκος...

στο στερνο με πασα επιφυλαξη διοτι μπορει να προκαλεσετε καποιο τραυμα στην καρδιακη χωρα η πνευμοθωρακα

στα νεφρα ποναει σα διαολος και κατουρας αιμα κανα 3μερο μετα....

καλα ειναι να ξερετε μια πολεμικη τεχνη..δε χρειαζετε να φατε χρονια στα γυμναστηρια αλλα να μαθετε 3-4 λαβες που θα σας βοηθησουν..

εδω στο κρατος που μενω (αν μπορει να ονομαστει κρατος) μια φορα ενα λαντα και ενα μερσεντες παραλιγο να τρακαρουν...βγαινει ενας ασβερκος απο το μερσεντες και ενας τσιρος απο το λαντα...μαγκια κλανια ο ασβερκος μεχρι που τραβηξε ενα μαχαιρι ο τσιρος και του πατησε μια καλη στο λαιμο και παπαλα ο ασβερκος...εδω ελλαδα εχω δει μεχρι και σιδηρογροθιες η πιστολι οπως εκεινος ο αλβανος που γυρισε σπιτι του,πηρε το πιστολι και βρηκε τον μπαρμπα που τον εβρισε και του πατησε 2-3 σφαιρες...

σε τετοιους μαγκες ουτε φωνες ουτε "θα δεις εγω τι θα σου κανω" και μλκιες...πηγαινε ηρεμα κοντα του και πατα του ενα δυνατο απερκατ η μια δυνατη σφαλιαρα που δεν αφηνει και μολωπες...δεν υπαρχει πιο ατιμωτικο πραγμα απο τη σφαλιαρα

Δημοσ.

Αν είσαι Chuck Norris ή Steven Segal (εκπαιδευμένος καρπαζομοιραστής δλδ),μπορείς να δοκιμάσεις και χτυπήματα στο "Ηλιακό πλέγμα" (Solar Plexus ή Celiac plexus αγγλιστί),το οποίο βρίσκεται κοντά στο τέλος του στέρνου και έχει άμεση σχέση με το νευρικό μας σύστημα.

Με ένα καλοζυγισμένο χτύπημα εκεί βγάζεις τον αντίπαλο νοκ-αουτ.Βέβαια αν είσαι σάν τους εν' λόγο κυρίους,μάλλον δέν θα χρειαστεί ένα τόσο "εξειδικευμένο" χτύπημα για κάνεις καλά τον μέσο νταή.Ένα roundhouse kick απο τον Chuck και Jujitsu (με πρόσκρουση σε τοίχο) απο τον Steven αρκούν.

Δημοσ.
Lucifer πολύ αμφιβάλλω πάντως ότι ο Πάσσαρης αποστομώνεται με φιλολογικές τοποθετήσεις. Τότε είναι που θα τα πάρει σίγουρα και θα υπάρξει désavantage.

Δεν τον έχω γνωρίσει, δεν ξέρω. Δεν έχω καμία απαίτηση να νοιώσει ο στόχος μου κάποιου είδους κατωτερότητα, το δοκούμενο είναι να το νοιώσει αυτό για εκείνον, το ακροατήριο. =ρ

Δημοσ.
Δεν έχω καμία απαίτηση να νοιώσει ο στόχος μου κάποιου είδους κατωτερότητα, το δοκούμενο είναι να το νοιώσει αυτό για εκείνον, το ακροατήριο. =ρ

Valid, αλλά αυτό προϋποθέτει ακροατήριο και άρα δεν επιτρέπει private pwnage.

Δημοσ.

Δε με αφορά αυτό, διαπροσωπικά δε θίγομαι από αγνώστους. Η ανωριμότητα του εγωισμού μου σταματάει μόνο στη δημόσια εικόνα, το τι θα νομίσει ένας τυπάκος που με πληροφόρησε in private τι κάνει στην παναγίτσα μου, δε με νοιάζει μία.

Δημοσ.
καποιος ανεφερε εδω για καρωτιδα ορχεις κλπ...

αν χτυπησεις τον αλλο στην καρωτιδα κατα 99 τοις εκατο θα παθει προβλημα στην τραχεια και δεν θα μπορει να αναπνευσει..

στους ορχεις θα παθει στην καλυτερη καποιο αιματωμα το οποιο 80 τοις εκατο θα παει για χειρουργειο και μετα απο ελαφριες κακωσεις θα εχετε το στιγμα των βαριων κακωσεων

στο καλαμι αν θες να τον πονεσεις καλα ειναι να χτυπησεις αλλα ακομα καλυτερα ειναι ο μηνισκος...

στο στερνο με πασα επιφυλαξη διοτι μπορει να προκαλεσετε καποιο τραυμα στην καρδιακη χωρα η πνευμοθωρακα

στα νεφρα ποναει σα διαολος και κατουρας αιμα κανα 3μερο μετα....

καλα ειναι να ξερετε μια πολεμικη τεχνη..δε χρειαζετε να φατε χρονια στα γυμναστηρια αλλα να μαθετε 3-4 λαβες που θα σας βοηθησουν..

εδω στο κρατος που μενω (αν μπορει να ονομαστει κρατος) μια φορα ενα λαντα και ενα μερσεντες παραλιγο να τρακαρουν...βγαινει ενας ασβερκος απο το μερσεντες και ενας τσιρος απο το λαντα...μαγκια κλανια ο ασβερκος μεχρι που τραβηξε ενα μαχαιρι ο τσιρος και του πατησε μια καλη στο λαιμο και παπαλα ο ασβερκος...εδω ελλαδα εχω δει μεχρι και σιδηρογροθιες η πιστολι οπως εκεινος ο αλβανος που γυρισε σπιτι του,πηρε το πιστολι και βρηκε τον μπαρμπα που τον εβρισε και του πατησε 2-3 σφαιρες...

σε τετοιους μαγκες ουτε φωνες ουτε "θα δεις εγω τι θα σου κανω" και μλκιες...πηγαινε ηρεμα κοντα του και πατα του ενα δυνατο απερκατ η μια δυνατη σφαλιαρα που δεν αφηνει και μολωπες...δεν υπαρχει πιο ατιμωτικο πραγμα απο τη σφαλιαρα

Κοίταξε να δείς όταν μπλέκεις σε καβγά του δρόμου δεν θα καθίσεις θα να σκεφθείς μην πάθει κακό ο άλλος ,αλλά να μην πάθεις εσύ.Γιατί αυτά που λέω ο περισσότερος κόσμος θα τα χρησιμοποιήσει σε μία πάλη χωρίς κανόνες.Οπότε σκέψου να μην τα πάθεις εσύ και χέστηκες για τον άλλο,ας πρόσεχε.Έχω στείλει άτομο στο νοσοκομείο μόνο βαρώντας τον στην καροτίδα για να του κόψω την αναπνοή και μετά όσο ήταν κάτω του έσπασα και 2 πλευρά με κλοτσιές.Η όλη φάση έγινε γιατί ήταν από τους κλασικούς νταήδες του σχολείου και μου έπρηζε τα @@ για χρόνια.Μετά δεν με ξαναενόχλησε.

Επίσης έχεις δεί τις κινέζικες πολεμικές τέχνες σε πόσα ευαίσθητα σημεία χτυπάνε;Οι περισσότερες χτυπάνε χαμηλά και ύπουλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...