xouzel Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μια βοηθεια παιδια, πλιιιιιιζ. Οταν στις οδηγιες εγκαταστασης αναφερει.... "Mount "Microsoft Office Ultimate 2007.nrg" using daemon tools or any other program", τι ακριβως θελει να πει ο ποιητης ??? Εγω τι πρεπει να κανω ???
manowar13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Απλα χρησιμοποιησε τα daemon tools για να το κανεις mount
Tenshi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Στο ΠΛΑΙΣΙΟ στη Στουρνάρη τα "δίνανε" τσάμπα πάντως...
xouzel Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Απλα χρησιμοποιησε τα daemon tools για να το κανεις mount MMMMMMMMMMM, εχεις δικιο, δεν ξεκαθαρισα οτι ΔΕΝ ειμαι ηλιθιος. Δεν καταλαβαινω (προφανως λογω ασχετοσυνης) τι σημαινει και πως γινεται αυτο το ρημαδι το "mount". Αυτα.
manowar13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.php?mode=ViewCategory&catid=5 Οταν το εγκαταστησεις κατω δεξια τηα δεις το εικονιδιο, δεξι κλικ και Mount
Krokodilos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 MMMMMMMMMMM, εχεις δικιο, δεν ξεκαθαρισα οτι ΔΕΝ ειμαι ηλιθιος. Δεν καταλαβαινω (προφανως λογω ασχετοσυνης) τι σημαινει και πως γινεται αυτο το ρημαδι το "mount". Αυτα. Virtual CD/DVD->Set number of devices ≥ 1 Virtual CD/DVD->Device X Y: media-> MOUNT
xouzel Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Οριστε, καλυτερεψε το πραγμα. Χρειαζεται λιγη μουρμουρα. Σας ευχαριστω για τη βοηθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.