alhtakos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Εδω και 2 μερες δεν μπορω να τονισω λεξη στο γραψιμο στον υπολογιστη μου. Προσπαθωντας να τονισω μου γραφει ετσι: ΄΄επεσα (βαζοντας δηλ. διπλο τονο πριν το γραμμα και οχι πανω απο το γραμμα). Τσεκαρα τα παντα και δεν μπορω να βρω τι φταιει.Κανεις καμια ιδεα?
damdim Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μάλλον κάποιο keylogger ή spyware το προκαλεί.
alhtakos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Κι εγω κατι τετοιο υποψιαζομαι.Με avast δεν εχω βρει κατι παντως. -----Προστέθηκε 12/12/2008 στις 09 : 47 : 45----- το keylogger τι ειναι?Ιος?
micos000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Το keylogger είναι καταγραφέας πληκτρολογίου και αποθηκεύει ότι πλήκτρο πατάς. Τις περισσότερες φορές είναι για κλοπή κωδικών. Αυτό στο κάνει σε όλα τα προγράμματα; Office, mozilla, explorer, notepad κτλ; Σε ασφαλή λειτουργία στο κάνει πάλι; Η δύο οξείες μπαίνει αν πατήσεις 2 φορές την οξεία. Μήπως στον πίνακα ελέγχου-πληκτρολόγιο έχεις βάλει πολύ μικρή καθυστέρηση επανάληψης; Ίσως και να έχει πρόβλημα το πληκτρολόγιο, αν έχεις άλλο εύκαιρο δοκίμασέ το.
alhtakos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δεν δοκιμασα σε ασφαλη λειτουργια. Αλλα το κανει σε ολα τα προγραμματα.Τι κανουμε τωρα?Καμια ιδεα?
gdp77 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 1) Εγκατέστησες Nero πρόσφατα? Είχα πάθει κάτι παρόμοιο και έφταιγε το nero. 2) Μια καλή λύση θα ήταν να κάνεις system restore σε χρονικό σημείο πριν την εμφάνιση του προβλήματος.
alhtakos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μπα.Το νερο ειναι απο παλια.System restore??Λες να λυσει το προβλημα?Για να δουμε.
micos000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Πριν κάνεις restore δες πρώτα στον πίνακα ελέγχου και αν μπορείς δοκίμασε με άλλο πληκτρολόγιο.
oneofthem Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Εδω και 2 μερες δεν μπορω να τονισω λεξη στο γραψιμο στον υπολογιστη μου.Προσπαθωντας να τονισω μου γραφει ετσι: ΄΄επεσα (βαζοντας δηλ. διπλο τονο πριν το γραμμα και οχι πανω απο το γραμμα). Τσεκαρα τα παντα και δεν μπορω να βρω τι φταιει.Κανεις καμια ιδεα? μπορεί να πατιέται 2 φορές το πλήκτρο για κάποιο λόγο ή να πατάς λάθος πλήκτρο για τον τόνο/έχουν αλλάξει μέσω windows
alhtakos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Και πως το διορθωνω αυτο?Υπαρχει τροπος μεσω του πινακα ελεγχου?Μπηκα μεσα απο τον πινακα ελεγχου στο πληκτρολογιο. Γραφοντας μεσα στο κενο τονιζει κανονικα τις λεξεις. Οποτε ειναι μαλλον καποιο keylogger η spyware οπως προαναφερθηκε. Με επαναφορα συστηματος μπορω να διορθωσω το προβλημα γιατι προσπαθωντας με το avast εσβησα κανα 2 ιους αλλα δεν διορθωθηκε το προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.