freedubus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Καλύτερα η χειρα με τα ορφανα παρά γυναίκα που δε μπορεί να εκτιμησει το No country for old men.
Lucifer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Υπερεκτιμημένη ταινία και το λέω και μετά την 2η φορά που την είδα χωρίς να με αποσπάει το παραμικρό. Οντόπικ, στο Der Untergang, στο Fountain και για κάποιο λόγο σε μια ρομαντικομαλακία που ήταν ωραία, το the diary ή κάπως έτσι. εντιτ, τελικά είναι το notebook και αναφέρεται στο πρώτο ποστ. +10 από μένα σε μένα.
freedubus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Στην Πτώση, Fountain όπως ειπε και ο λουσι, εντἀξει αρρωστησα, επίσης στα: Eternal sunshine of the spotless mind Φωλιά του κούκου στον Αρχοντα το 1 οταν πεθαίνει ο Γκάνταλφ στη Μόρια Million Dollar Baby Dancer in the Dark Πράσινο Μίλι Requiem For A Dream Κύκλος των χαμένων ποιητών Τhe man who wasn't there (χώμα) Leaving Las Vegas The Mist στο φινάλε Shawshank redemption οταν κρεμιέται ο παππούς Fight club στην τελευταία σκηνή κι αλλα
Lucifer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Στον κύκλο παίζει να ήμουν ο μόνος που χάρηκε όταν χμ, αυτό τεσπά; Επίσης dancer in the dark, ναι. ναι. ναι. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=62pLY5zFTtc]ναι, ναι, ναι.[/ame]
asyftaos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 ειμαι ο μονος που δεν εχει κλαψει σε καμια ταινια? στην μονη που κατι πηγε κατι να γινει ηταν στον ψαλιδοχερη και στο φορεστ γκαμπ
freedubus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Στον κύκλο παίζει να ήμουν ο μόνος που χάρηκε όταν χμ, αυτό τεσπά; Χάρηκες στο φινάλε;;
Lucifer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Εγώ στην ομιλία παράδοσης βασικά πλάνταξα. Και φρηνταμπά, στο φινάλε όχι, στην αιτία του φινάλε χάρηκα.
Deponakias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Εγω σε ενα επεισοδιο του greys anatomy με ενα ζευγαρι ηλικιωμενων που η γυναικα ειχε καρκινο...στον ant1 το ειχα δει... Ηταν η μονη σειρα /ταινια που με ειχε συγκινισει τοσο και εγω ακομα απορω :o:o
Karnov Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Μερικές συγκινητικές ταινίες που έχω δει και με άγγιξαν (και τις προτείνω ανεπιφύλακτα): Jacob the Liar Απίστευτος ρόλος για τον Robin Williams. Στρατόπεδο συγκέντρωσης και τα ρέστα. Jacob's Ladder Εφιαλτική, κρυπτική ταινία αλλά με στιγμές δράματος και λύτρωσης. Αγαπημένη. Dracula Αυτή και αν είναι ιστορία αγάπης. Μια υπέροχη ζωή.. It's a Wonderful Life Mια απο τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών. Είναι στιγμές που σε συγκλονίζει. To θαύμα της Έλεν Κέλλερ The Miracle Worker Αληθινή ιστορία, για γερά νεύρα. O μονομάχος Gladiator Γιατί είναι επική, ηρωική, έχει κορυφαία μουσική και την θυμάσαι πάντα.
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Αν και δεν ειναι ταινια, για την ιστορια συγκινηθηκα και σοκαριστηκα τρελα στο φιναλε της σειρας Buffy, στο σημειο που πεθαινει η Ανια (οσοι το εχουν δει θα το πιασουν). Η μονη ταινια που εχω κλαψει (και πραγματικα απορω γιατι, αφου ηταν μουφα οταν την ξαναειδα προσφατα), ηταν μια με τον Macaulay Culkin, δεν θυμαμαι τιτλο, οπου στο τελος πεθανε οταν τον τσιμπησε ενα σμηνος απο σφηκες. Ηλικια αθωοτητας μιλαμε βεβαια (προ αμνημονευτου λολ).
ellilili Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Εγώ σε πολλές εχω κλάψει. Αλλά πολυ μα πολύ κλάμα έριξα στο τελευταιο επεισόδιο του "Παρα 5" δεν ξέρω γτ έκλαψα τόσο πολύ τότε...
arxaggelos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Η μονη ταινια που εχω κλαψει (και πραγματικα απορω γιατι, αφου ηταν μουφα οταν την ξαναειδα προσφατα), ηταν μια με τον Macaulay Culkin, δεν θυμαμαι τιτλο, οπου στο τελος πεθανε οταν τον τσιμπησε ενα σμηνος απο σφηκες. Ηλικια αθωοτητας μιλαμε βεβαια (προ αμνημονευτου λολ). My girl / Το κορίτσι μου. Κι εμένα με συγκίνησε τότε, αλλα όπως είπες άλλες εποχές...
Dimitris_1988 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Στον Τιτανικό και στον Λαβύρινθο του Πάνα απ'ότι θυμάμαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.