Hamurabi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Καλημερα παιδες. Θελω τις χθεσινες ειδησεις του Star channel. Σε rapidshare ή οτιδηποτε. Μπορει καποιος να με βοηθησει; thanks in advance
pappous_soulis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Προσπαθώ να φανταστώ τι μπορεί να έδειξε που να θες έτσι απεγνωσμένα να το ξαναδείς...
Pachanga Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Σκίστηκε το καλτσόν της Άννας Βίσση... άστα να πάνε.
mariosCS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Καλημερα παιδες. Θελω τις χθεσινες ειδησεις του Star channel. Σε rapidshare ή οτιδηποτε. Μπορει καποιος να με βοηθησει;thanks in advance Θα κάνω μια απόπειρα να στα γράψω από το ON REC. Ηθελα να το δοκιμάσω έτσι κι αλλιώς. χωρίς υποσχέσεις όμως γιατί δεν το έχω ξανακάνει θα σου πω αργότερα σήμερα αν τα καταφέρω Αν θες κάτι συγκεκριμένο πες μου αν είναι να μην τα γράψω όλα, λόγο μεγέθους . Πες μου σε ΠΜ αν δε θες εδώ ;p
Hamurabi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 οχι ρε παιδια, εχω εναν συγγενη δημοσιογραφο απλως που τον δειχνει να μιλαει.Μπορει κανεις να βοηθησει τελικα; τις χθεσινες ειδησεις θελω του Σαββατου 13 Δεκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.