Προς το περιεχόμενο

dvd player Hyundai HDV-330UC

oneofthem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρά,

ψάχνω για οικονομικό dvd player με usb, να διαβάζει cd/dvd r ή original, να δείχνει ελληνικούς υπότιτλους και να παίζει avi, mpg, mpeg κλπ

το πρόβλημα είναι ότι τώρα χρησιμοποιώ dvd-rw δισκάκια αλλά ο ρυθμός με τον οποίο χαλάνε τα dvd drive στα pc δεν είναι αποδεκτός, όποιας εταιρίας και ποιότητας και αν είναι, έχω αλλάξει πάρα πολλά

το Hyundai HDV-330UC κοιτάζω αλλά δεν ξέρω αν παίζει όλα αυτά που θέλω

πχ αναφέρει divx αλλά όχι xvid και δεν ξέρω αν το χρειάζομαι

έχει κανείς εμπειρία με το προϊόν ή σχόλια και μπορείτε να μου πείτε εάν χρειάζομαι κάτι παραπάνω?

ευχαριστώ

(επίσης που μπορώ να δω επίσημη ιστοσελίδα για το προϊόν, ξέρει κάποιος)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μολις σημερα πηρα φιλε! Χτυπα το! (αν το βρεις, γιατι εξαφανιζονται σε χρονο dt!) 33

Διαβαζει μεχρι και XSubs απ το USB Stick .και εξωτερικο σκληρο..!

τσεκαρε λιγο τα Specs..

Χαρακτηριστικά

Μοντέλο HDV-330UC

Τύπος συσκευής DVD-Player

Συμβατότητα μέσων Audio CD CD-R CD-RW DVD DVD-R DVD-RW DivX HD-CD JPEG MP3 Super Video CD Video CD WMA

Ελληνικοί Υπότιτλοι σε DivX Ναι

Συνδέσεις Video 1x Component 1x S-Video 1x Scart 1x USB Υποδοχή κάρτας SD / MMC

Συνδέσεις Audio 1x Coaxial.

Λοιπά Χαρακτηριστικά Ελληνικό μενού οθόνης, Τηλεχειριστήριο Πολυκάναλος ήχος 5,1.

Και δεν το εβρισκα με τιποτα..! εξαντλημενο σε multirama και στο πλαισιο τελευταιο κομματι..! φευγουνε 10-10 μου λεει ο πωλητης..

Μολις εβαλα στο Flashακι μια ταινια AVI + υποτιτλους και την παιζει τζαμι λεμε..

post-54475-129062980357_thumb.jpg

Δημοσ.

Το αγόρασα κ εγώ αρχές Δεκέμβρη απο Multirama. Καλό είναι, μόνο που κατά καιρούς "κολλάει" κ δεν ανοίγει από το χειριστήριο...

Δημοσ.

ρε παιδια να ρωτησω, πως μπορω να δω hd ταινιες σε αυτο το μαραφετι? εννοω τι αρχειο πρεπει να ειναι γιατι οτι δοκιμασα (.mkv, avi, mp4, .wmv) δεν το επαιξε.. (αν και στην προσοψη εχει το σημα του mp4)... δοκιμασα και γραμμενο σε δισκακι αλλα και σε usb stick..

Δημοσ.

Καλημέρα.Πήρα το συγκεκριμένο μηχάνημα και ενώ όλα τα παίζει κανονικά έχω ένα πρόβλημα με την δεύτερη σειρά των υπότιτλων,στην οθόνη που είναι LCD 19'' 16:9 εμφανίζονται κομμένοι.Έψαξα στο menu του αλλά δεν έχει κάποια ρύθμιση μετακίνησης των subtitles.Αυτό γίνεται μόνο στα .srt.Όταν παίζει κανoνικό DVD (από Video Club) οι υπότιτλοι εμφανίζονται σε σωστή θέση.Έχει κάποιος φίλος καμμιά ιδέα;Εννοείται ότι οι απαταίτητες ρυθμίσεις στην TV έχουν γίνει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Διαβαζει μεχρι και XSubs απ το USB Stick .και εξωτερικο σκληρο..!

Το 'χεις δοκιμάσει με 2.5' σκληρό;

παιζει σε ntfs ή μόνο fat;

Δημοσ.

Παιδιά είμαι κατενθουσιασμένος με το μηχανάκι !!! Το πήρα από Πλαίσιο.

Ότι του έχω βάλει το έχει παίξει!Ακόμα και εξωτερικούς υπότιτλους!

Σύνδεσα και εξωτερικό σκληρό 250 GB (Passport WD) φορμαρισμένο σε FAT32 και τα αναγνωρίζει κανονικά!!!!!!

Δηλαδή με κόστος 33 € απέκτησα Media Player (το δίσκο τον είχα)!!!

Αν θέλετε κάτι να το δοκιμάσω πείτε μου.

Δημοσ.
ρε παιδια να ρωτησω, πως μπορω να δω hd ταινιες σε αυτο το μαραφετι? εννοω τι αρχειο πρεπει να ειναι γιατι οτι δοκιμασα (.mkv, avi, mp4, .wmv) δεν το επαιξε.. (αν και στην προσοψη εχει το σημα του mp4)... δοκιμασα και γραμμενο σε δισκακι αλλα και σε usb stick..

Πολυ απλα δε μπορεις.Το HD δεν υποστηριζεται απο τα απλα DVD/Divx players.Αν με 35 ευρω μπορουσαμε να δουμε HD video θα ειχαν πεθανει τα HTPC,Popcorn Hour,κτλ....

Δημοσ.
yiankap μπορεις σε παρακαλώ να δοκιμασεις αν παιζει και xvid αρχεια;

Ευχαριστω :)

Από ότι φαίνεται ναι παίζει !!! Έπαιξα ένα το οποίο στις ιδιότητες αναφέρει συμπίεση video xvid. Έχεις PM.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...