Critter Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Εχουν βγει οι της Χρυσης Αυγης φαίνεται και τρομοκρατουν τον κοσμο. Ελπιζω τουλαχιστον να τον βρηκε στο χερι επειδη εκει σημαδευε.
peravrexei Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Ο νεαρός ( ο αεροβολοχτυπημένος) άκουσα ότι είναι γιος συνδικαλιστή της ΔΟΕ (διδασκαλικής ομοσπονδίας Ελλάδος)
Critter Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Πιτσιρούληδες:Μιας και τόχουν βάλει αμέτι-μουχαμέτι να σας εξολοθρεύσουν,εδώhttp://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/2003-09-03-minimanual_intro_contents_cr.zip είναι η άμυνά σας... By the way καποια στιγμη κάπου ειχε πεσει στα χέρια μου αυτο το σύγγραμα και αν θυμαμαι καλα κάπου εγραφε οτι οι στασιαστες αλλα και οι αστυνομικοι με καποιο τροπο χτυπαγανε τη σφαιρα μπροστα πριν την βάλουν στο όπλο ώστε αν έιχαν σκοπο να σκοτωσουν, να θεωρηθει εξοστρακισμος. Δεν ξερω αν αυτο μπορει να γινει (δεν σκαει η σφαιρα αν την χτυπησεις πχ με πετρα μπροστα ωστε να μεινει και αποτυπωμα τοιχου?)...Πάντως έχει αντικειμενο συζητησης με βαση τα τελευταια γεγονοτα.
peravrexei Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Η σφαίρα σκάει μόνο αν χτύπήσεις το καψούλι που βρήσκετε στο πίσω μέρος της -----Προστέθηκε 18/12/2008 στις 07 : 07 : 12----- Ότι και αν κάνεις από το καψούλι και μπρος η σφαίρα δεν καταλαβαίνει τίποτα πολλοί κυνηγοί χαράζουν το βλήμα με σιδεροπρίονο έτσι ώστε αν βρει κόκαλο το βλήμα να σπάει σε πολλά μέρη.
o_magazatoras Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 By the way καποια στιγμη κάπου ειχε πεσει στα χέρια μου αυτο το σύγγραμα και αν θυμαμαι καλα κάπου εγραφε οτι οι στασιαστες αλλα και οι αστυνομικοι με καποιο τροπο χτυπαγανε τη σφαιρα μπροστα πριν την βάλουν στο όπλο ώστε αν έιχαν σκοπο να σκοτωσουν, να θεωρηθει εξοστρακισμος. Δεν ξερω αν αυτο μπορει να γινει (δεν σκαει η σφαιρα αν την χτυπησεις πχ με πετρα μπροστα ωστε να μεινει και αποτυπωμα τοιχου?)...Πάντως έχει αντικειμενο συζητησης με βαση τα τελευταια γεγονοτα. Μιας και το μελετάς,αξίζει να βρω και να ανεβάσω και τον "Τσελεμεντέ";
duende Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 καλο σημαδι παντως, για 70 μετρα.. εκτος κ αν σημαδευε κανα περιστερι στο διπλανο τετραγωνο
pournaras Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Πυροβολήθηκε πιτσιρικάς από το Περιστέρι και σήμερα μπήκε στο χειρουργείο,όπου αφαιρέθηκε το βλήμα από το χέρι του (μετακάρπιο),όπου και είχε σφηνωθεί.Από πυροβόλο όπλο το βλήμα και όχι αεροβόλο όπως ακούστηκε αρχικά.Ως τώρα αγνοείται η προέλευση του βλήματος. Πρεπει να ηταν πολυ δυνατο περιστερι για να μπορεσει να κρατησει οπλο. Εμ τοσα χρονια τα κυνηγαμε, ξεσηκωθηκαν κι αυτα και πηραν τα οπλα
cosmosfera Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 To συμβαν στο περιστερι ειναι παρα πολυ σοβαρο.Μολις ακουσα τις επισημες πληροφοριες. Το οπλο ειναι 38αρι πολυ διαδεδομενο το οποιο εχουν και πολλοι αστυνομικοι. Η βολη ειναι ευθεια. Επισης η σφαιρα ηταν αναγεμισμενη και χρονολογειται πολυ παλια (30 ετων). Η πιο ανατριχιαστικη λεπτομερεια ηταν οτι το παιδακι ειχε τα χερια του στο μπουφαν και η σφαιρα κατα τυχη σφηνωθηκε στο καρπο και οχι σε κανα συκωτι να θρηνουμε και δευτερο θυμα τωρα...
pournaras Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 To συμβαν στο περιστερι ειναι παρα πολυ σοβαρο.Μολις ακουσα τις επισημες πληροφοριες.Το οπλο ειναι 38αρι πολυ διαδεδομενο το οποιο εχουν και πολλοι αστυνομικοι. Η βολη ειναι ευθεια. Επισης η σφαιρα ηταν αναγεμισμενη και χρονολογειται πολυ παλια (30 ετων). Η πιο ανατριχιαστικη λεπτομερεια ηταν οτι το παιδακι ειχε τα χερια του στο μπουφαν και η σφαιρα κατα τυχη σφηνωθηκε στο καρπο και οχι σε κανα συκωτι να θρηνουμε και δευτερο θυμα τωρα... Αλλο τωρα αυτο; Εκει που ειχαμε κατασταλαξει στα 0.22 στα χιλιοστα στα εκατοστα, στις ιντσες κλπ, και βρηκαμε μια μεση λυση, ερχεσαι εσυ και με ενα "38αρι" τα ανατρεπεις ολα. Αντε παλι, στις 200 σελιδες θα φτασουμε.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Καμιά πηγή για όλες αυτές τις πληροφορίες;
akpe Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Αναφέρθηκε ήδη στο flash.gr. Η αναγόμωση και η παλαιότητά της με προβληματίζουν. Αλλά ας μην αρχίσουμε το λαϊκό δικαστήριο, not just yet... By the way καποια στιγμη κάπου ειχε πεσει στα χέρια μου αυτο το σύγγραμα και αν θυμαμαι καλα κάπου εγραφε οτι οι στασιαστες αλλα και οι αστυνομικοι με καποιο τροπο χτυπαγανε τη σφαιρα μπροστα πριν την βάλουν στο όπλο ώστε αν έιχαν σκοπο να σκοτωσουν, να θεωρηθει εξοστρακισμος. Δεν ξερω αν αυτο μπορει να γινει (δεν σκαει η σφαιρα αν την χτυπησεις πχ με πετρα μπροστα ωστε να μεινει και αποτυπωμα τοιχου?)...Πάντως έχει αντικειμενο συζητησης με βαση τα τελευταια γεγονοτα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει λογικά να παραμορφωθεί έτσι ωστε να μην πειραχτεί το διαμέτρημα ωστε να μπορεί να βγεί από την κάννη. Αν το .22 τυχόν από .22 γίνει .23 ξερω γω δεν έχω ιδέα για το τι συνέπειες μπορεί να έχει στην εκπυρσοκρότηση. Μάλλον για urban legend ακούγεται. Μιας και το μελετάς,αξίζει να βρω και να ανεβάσω και τον "Τσελεμεντέ"; the Anarchist's Cookbook? Δεν νομίζω πως είναι καλή ιδέα, έτσι κι αλλιώς οι μισές συνταγές είναι απαρχαιωμένες, οι άλλες μισές δεν ισχύουν
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ akpe για την πληροφορία. Αυτό με τις χτυπημένες σφαίρες περίεργο μου ακούγεται, αλλά δεν είναι να αποκλείεις τίποτε. Πάντως, σε κάτι παλιές 7.62 που τις χρησιμοποιούσαμε για βολές και "ξεστοκάρισμα" τις ελέγχαμε τρεις φορές, αν υπήρχε αλλοίωση μπορούσε να προκαλέσει εμπλοκή.
akpe Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Εμπλοκή είναι το λιγότερο. Μπορεί ακόμα και να σου σκάσει το όπλο στο χέρι (ανάλογα με χίλιους-δυο παράγοντες βέβαια). Too risky IMHO.
m0rpheas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Ευτυχώς το παιδί είχε Άγιο και δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Αν και είμαι άσχετος με όπλα κτλ, μου φαίνεται λίγο περίεργο να σημάδεψε ο Ράμπο με τόση ακρίβεια από τα 200 μέτρα (τόσο είπαν σε ένα κανάλι στο λίγο που είδα ειδήσεις). Ίσως να σημάδεψε γενικά την παρέα με λογική "όποιον πάρει ο Χάρος"... Απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο για το "ποιος" και το "γιατί" ακόμα, και ίσως να μη μάθουμε ποτέ. Αφού το βλήμα είναι τριακονταετίας, παίζει να είναι και κανένας σαλεμένος παππούς που θυμήθηκε τα νιάτα του στη Β. Ήπειρο. Θυμάμαι έναν πριν κάποια χρόνια, είχε βγει στο μπαλκόνι του και έριχνε στους περαστικούς. Και μετά πήγαινε πέρα δώθε σαν τσολιάς σε αλλαγή φρουράς... Καλό θα ήταν να πρυτανεύσει σε όλους η λογική και γρήγορα μάλιστα, το τελευταίο που θέλουμε είναι να χυθεί κι άλλο αίμα.
De@th L0rd Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 εμένα μου κάνει εντύπωση που είπε πως δεν το κατάλαβε μέχρι να πλύνει το χέρι του.Αυτός πάει γραμμή για ειδικές δυνάμεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.