Προς το περιεχόμενο

WORD εγγραφο και προβλημα

localy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου εδωσε ενας φιλος μου ενα εγγραφο word και εχει κατι πλαισια αριστερα και δεξια αι οταν κανω προεπισκοπηση εκτιπωσης δεν τα εμφανιζει και επισης αν το εκτυπωσω παλι δεν εμφανιζονται αυτα τα πλαισια στην κολλα Α4.ξερει κανεις γιατι γινετε αυτο???

Δημοσ.

νομίζω πως οι home εκτυπωτές δεν μπορούν να εκτυπώσουν σε ολόκληρη τη σελίδα Α4 αλλά εκτυπώνουν από κάθε άκρη λίγο πιο μέσα, το πόσο πιο μέσα είναι ανάλογα τον εκτυπωτή

μήπως τα πλαίσια που λες είναι πολύ έξω/άκρη και δεν είναι μέσα στο εκτυπώσιμο μέρος της σελίδας?

τράβα ένα ss πάντως για να καταλάβουμε τι εννοείς

Δημοσ.

το εγγραφο δεν ειναι εξω απο τα ορια ειναι μεσα στην σελιδα Α4 δεν μπορω να τραβιξω φοτο και να τιν ανεβασο.υπαρχει τροπος να τοι διορθωσω???? γιατι δεν εμφανιζονται τα πλαισια????

Δημοσ.

Τσέκαρε πρώτα το χαρτί αν είναι Α4 (Αρχείο->Διαμόρφωση σελίδας->Χαρτί). Αν είναι τσεκαρισμένο το Α4, τότε πήγαινε στον προσανατολισμό και πάτα Οριζόντιος. Φαίνονται τα πλαίσιά σου στην προεπισκόπιση;

Δημοσ.
το εγγραφο δεν ειναι εξω απο τα ορια ειναι μεσα στην σελιδα Α4 δεν μπορω να τραβιξω φοτο και να τιν ανεβασο.υπαρχει τροπος να τοι διορθωσω???? γιατι δεν εμφανιζονται τα πλαισια????

δεν είπα έξω από τη σελίδα Α4 αλλά από το εκτυπώσιμο μέρος της που είναι μικρότερο από την σελίδα, δλδ ο εκτυπωτής δεν μπορεί να εκτυπώσει στο 100% του φύλλου

τι εννοείς δεν μπορείς να τραβήξεις φωτό?

πάτα στο πληκτρολόγιό σου το πλήκτρο prtsc (print screen), πήγαινε εδώ:

http://www.imageshack.us

πάτα choose και μετά κάνε copy paste το url στο forum

Δημοσ.
Τσέκαρε πρώτα το χαρτί αν είναι Α4 (Αρχείο->Διαμόρφωση σελίδας->Χαρτί). Αν είναι τσεκαρισμένο το Α4, τότε πήγαινε στον προσανατολισμό και πάτα Οριζόντιος. Φαίνονται τα πλαίσιά σου στην προεπισκόπιση;

Όταν σου είπα κάνε τον προσανατολισμό οριζόντιο, από εκεί θα δεις αν όντως τα αντικείμενά σου υπάρχουν ή όχι στο έγγραφο. Θα τα δεις στην προεπισκόπιση που εσύ, αυτή την στιγμή δεν τα βλέπεις (με κατακόρυφο). Αν υπάρχουν, τότε θα δούμε με τα περιθώρια.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Άσχετο με το πάνω αλλά δεν ηθελα να κανω καινουριο θεμα. Όταν γραφω και μετα διορθώνω κατι μονοσ στην προηγούμενη σειρα π.χ. μου σβήνει το κείμενο που ακολουθει. Τι κανω

Δημοσ.

Πάτα από το πληκτρολόγιο το πλήκτρο Insert (αν κατάλαβα καλά αυτό που λες). Όταν είναι ενεργό, σβήνεται το κείμενο που είναι δεξιά του δρομέα ενώ πληκτρολογούμε.

Δημοσ.

@localy: Μπορείς να ανεβάσεις ένα screen να δούμε τι εννοείς;

Αυτά τα πλαίσια τι είναι; Πλαίσια κειμένου, εικόνες ή κάτι άλλο;

Δημοσ.

Πήγαινε για αρχή στα Εργαλεία-->Επιλογές και τσέκαρέ τες μία μία πολύ προσεκτικά...Αν εννοείς ένα ορθογώνιο γύρω γύρω είναι η εμφάνιση των περιθωρίων που έχουν οριστεί για την σελιδα! Και νομίζω ότι βγαίνουν απο εκει, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς πώς λέγεται!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...