gdp77 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Το καλό πρέπει να λέγεται. Όσο και αν μισώ αυτή την εταιρεία και όπου σταθώ και όπου βρεθώ καταφέρομαι εναντίον της, το ΣΚ που μας πέρασε αναγκάστηκα να παραδεχτώ ότι ένα πρόγραμμα που παράγει είναι το κορυφαίο στην κατηγορία του. Αναγκάστηκα να δουλέψω σε ένα δανεικό laptop για μιά παρουσίαση (ο φορτιστής του δικού μου είχε μείνει ξεχασμένος στο σχολείο). Στο laptop υπήρχε τo office 2007. Αφού πέρασαν τα πρώτα "σιχτίρια"¨για το ribbon UI, κάποια στιγμή προσπάθησα να ηρεμήσω και να κάνω δουλειά. Λοιπόν το powerpoint 2007 είναι ΜΑΚΡΑΝ το καλύτερο λογισμικό για παρουσιάσεις. Οι παρουσιάσεις που φτιάχνω (και στην προκείμενη περίπτωση ήταν για επίσημη εκδήλωση) ξεπερνάνε τα όρια της απλής παρουσίασης και φτάνουν σε πολύ απαιτητικές επαγγελματικού επιπέδου και αναγκών παρουσιάσεις. Τι να πρωτοπώ; Τα 3d εφέ και οι σκιές που μπορείς να δημιουργήσεις με real time rendering μπορούσα μέχρι τώρα να τα πετύχω μόνο σε στατικές εικόνες με χρήση gimp ή corel. Δεν αναφέρομαι στη "χαζοσκιά" που μπορούσες φτιάξεις με office 03 ή με οοο, αλλά για πραγματικές σκιές. Και αυτό είναι μόνο ένα σημείο ανωτερότητας, υπάρχουν και άλλα. Φυσικά πήρα το δανεικό laptop μαζί μου για να κάνω την προβολή με αυτό, διότι δεν μπορώ πλέον να ξαναγυρίσω στο φτωχό ooo ή office 03... Εύχομαι γρήγορα το open office να φτάσει σε ανάλογα επίπεδα (αναφέρομαι στο presentation κομμάτι και μόνο).
oneofthem Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 δλδ αν τώρα ανακάλυψες το powerpoint, φαντάσου πότε θα ανακαλύψεις το director sorry φίλε μου, με κάθε σεβασμό αλλά ειλικρινά το ότι δεν το ήξερες τόσα χρόνια δε σημαίνει ότι είναι το καλύτερο αλλά μάλλον πως δεν ξέρεις ούτε και τα υπόλοιπα σίγουρα είναι το standard βέβαια αλλά αυτό είναι γιατί είναι απλό και γιατί δίνεται bundle συνήθως εάν σου κάνει, όπως στους περισσότερους συνέχισε να το χρησιμοποιείς, αλλά άλλο θέλω να θίξω απορώ πως κάνεις "επαγγελματικές" και "απαιτητικές" παρουσιάσεις χωρίς να γνωρίζεις βασικά πράγματα χωρίς πλάκα, με κάθε σεβασμό, χωρίς καμία ειρωνία προτείνω να ψάξεις για σεμινάρια και εκπαίδευση ώστε να κάνεις τη δουλειά σου καλύτερα και να μην ταλαιπωρείς τους ακροατές σου, οι οποίοι δίνουν τον χρόνο τους και τα χρήματά τους για να σε ακούσουν ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς αυτούς θα πρέπει να δώσεις λίγο χρόνο ώστε να κάνεις καλύτερες τις παρουσιάσεις σου τώρα πως γίνεται να κάνεις σεμινάρια και να μην ξέρεις πως να τα κάνεις, επαναλαμβάνω απορώ sorry, για την κριτική, αλλά ελπίζω ως άνθρωπος των σεμιναρίων να έχεις την ικανότητα να καταλαβαίνεις την κριτική και να την χρησιμοποιείς σωστά όταν είναι καλοπροαίρετη και έχει αξία για να βελτιώνεσαι
gdp77 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Καλά, απορώ πόσο μεγάλη αδυναμία κατανόησης ελληνικού κειμένου και πόσο τραγικός είσαι... δλδ αν τώρα ανακάλυψες το powerpoint, φαντάσου πότε θα ανακαλύψεις το director Το χρησιμοποιώ χρόνια. Όχι όμως το 2007 εάν σου κάνει, όπως στους περισσότερους συνέχισε να το χρησιμοποιείς, αλλά άλλο θέλω να θίξω Προφανώς μου κάνει σε σχέση με το ooo. Πάμε σε αυτό που θέλεις να θίξεις. Για να δούμε. απορώ πως κάνεις "επαγγελματικές" και "απαιτητικές" παρουσιάσεις χωρίς να γνωρίζεις βασικά πράγματα Απαιτητικές = σε εμφάνιση . Ποια είναι τα βασικά που δε γνωρίζω; χωρίς πλάκα, με κάθε σεβασμό, χωρίς καμία ειρωνία προτείνω να ψάξεις για σεμινάρια και εκπαίδευση ώστε να κάνεις τη δουλειά σου καλύτερα και να μην ταλαιπωρείς τους ακροατές σου, οι οποίοι δίνουν τον χρόνο τους και τα χρήματά τους για να σε ακούσουν Επειδή αρχίζεις και εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα (για να μη χρησιμοποιήσω χαρακτηρισμό) κάπου εδώ, να σε σταματήσω. Κανένας δε δίνει τα χρήματά του για να με παρακολουθήσει. Δεν είπα αυτό ούτε και το εννόησα. Για σχολική γιορτή σε αμφιθεατρικό χώρο ήταν η προβολή στην οποία αναφερόμουν, οι οποία είναι απαιτητική διότι χρειάζονται αρκετά εφέ και μπιχλιμπίδια (και δεν εννοώ τα απλά transitions), video, ήχο και γενικά multimedia καταστάσεις. ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς αυτούς θα πρέπει να δώσεις λίγο χρόνο ώστε να κάνεις καλύτερες τις παρουσιάσεις σου Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στην τραγικότητά σου, κάπου εδώ πρέπει να σταματήσεις. τώρα πως γίνεται να κάνεις σεμινάρια και να μην ξέρεις πως να τα κάνεις, επαναλαμβάνω απορώ Ποσο πιο τραγικός θα γίνεις;;;; (Άσε που χαλαρά θα μπορούσα να κάνω παρουσιάσεις για σεμινάρια σε πολύ πιο ανεβασμένο επίπεδο από αυτά που έχω παρακολουθήσει σε όλη τη ζωή μου - και ήταν αρκετά) sorry, για την κριτική, αλλά ελπίζω ως άνθρωπος των σεμιναρίων να έχεις την ικανότητα να καταλαβαίνεις την κριτική και να την χρησιμοποιείς σωστά όταν είναι καλοπροαίρετη και έχει αξία για να βελτιώνεσαι sorry για την κριτική, αλλά ως δάσκαλος, μάλλον έχεις θέμα στοιχειώδους κατανόησης (ή τουλάχιστο συμπερασμάτων)... Υ.Γ. Το μόνο για το οποίο μπορώ να σε δικαιολογήσω είναι αν παρεξήγησες το "σε πολύ απαιτητικές επαγγελματικού επιπέδου και αναγκών παρουσιάσεις.". Ως μέτρο σύγκρισης είχα ό,τι έχω παρακολουθήσει στη ζωή μου από πανεπιστήμιο μέχρι και σεμινάρια έως σήμερα. Σε σχέση λοιπόν με όλα αυτά τα "επαγγελματικά" που έχω δει, φτιάχνω αρκετά πιο "ψαγμένα" και καλαίσθητα πράγματα.
oneofthem Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 έχεις δίκιο, είμαι τραγικός, είσαι οργανωμένος, γνωρίζεις καλύτερα ελληνικά και κάνεις τις καλύτερες παρουσιάσεις και γνωρίζεις και τα προγράμματα και δε σου λείπει καμία βασική γνώση αν σε έθιξα και παρ' όλο που έγραψα κιόλας ότι δεν είναι αυτή η πρόθεσή μου (άραγε ποιος δεν ξέρει να διαβάζει ελληνικά) ζητώ ειλικρινά συγνώμη τώρα που το ξεκαθαρίσαμε αυτό (εγώ δλδ γιατί εσύ είσαι δάσκαλος και γνωρίζεις σωστά ελληνικά), πιστεύω πως δεν χρειάζεσαι καμία βελτίωση και καμία εκπαίδευση γιατί τα γνωρίζεις τα θέματα και μπορείς να κάνεις επαγγελματικές και απαιτητικές παρουσιάσεις ακόμη και αν το powerpoint 2007 το είδες το περασμένο ΣΚ πιστεύω πως αν πορευθείς με αυτόν τον τρόπο θα πας πολύ μπροστά ps: δυστυχώς το μόνο που έγραψες είναι χαραχτηρισμοί και ανάλυση κειμένου ίσως γιατί είσαι δάσκαλος, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να ακολουθήσω γιατί δεν είμαι δάσκαλος και επίσης λυπάμαι τους μαθητές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 εγώ ρε συ gdp77 απορώ πραγματικά με εσένα σε κάθε forum σε κάθε thread που κάνεις κράζεις την Microsoft δεν βαρέθηκες ? τώρα για αυτό το thread σου απλά μπράβο με το χέρι στην καρδιά σου λέω οτι δεν περίμενα να δώσεις συγχαρητήρια στην Ms ποτέ
gtroza Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 ασχοληθείτε περισσότερο με το περιέχόμενο και λιγότερο με την συσκευασία ! καλή χρονιά ! .
gdp77 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Εντάξει oneofthem, μάλλον έχουμε βασικό πρόβλημα επικοινωνίας. Ευχαριστώ για την κριτική και που φροντίζεις να "πάω μπροστά". Επέτρεψέ μου να σε προσθέσω στο ingore list. Καλά Χριστούγεννα. εγώ ρε συ gdp77 απορώ πραγματικά με εσένα σε κάθε forum σε κάθε thread που κάνεις κράζεις την Microsoft δεν βαρέθηκες ? Γι' αυτό βρε της δίνω συγχαρητήρια, για να σπάσω τη μονοτονία τώρα για αυτό το thread σουαπλά μπράβο με το χέρι στην καρδιά σου λέω οτι δεν περίμενα να δώσεις συγχαρητήρια στην Ms ποτέ Μπράβο στην M$ για τη σουίτα office 2007 και ειδικά για το powerpoint. Βέβαια (για να μην ξεχνιόμαστε) είναι α) υπερκοστολογημένη και β) το ribbon UI είναι τουλάχιστον εκνευριστικό.
Toufas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 ms ειναι τα αρχικα της οχι m$ ελεος με τα κομπλεξ
gdp77 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 ms ειναι τα αρχικα της οχι m$ ελεος με τα κομπλεξ από wikipedia: Satiric misspelling Names and words are sometimes intentionally and satirically misspelled for a rhetorical purpose. This is often done by replacing a letter with another letter (for example, "k" replacing "c"), or symbol (for example, $ replacing s). This is found particularly in informal writing on the internet, but can also be found in some serious political writing that opposes the status quo. Micro$oft, M$, Micro$haft (Microsoft): used to emphasize the allegation that Microsoft has business practices that focus on making money rather than producing good products or looking after the end user's needs and interests. Microsoft was convicted under United States anti-trust law of taking unfair advantage of its monopoly position. Also criticized for taking advantage of loyal customers and upgrading products annually for an expensive price, thus "shafting" the people who bought last year's products[25] See also: Criticism of Microsoft. Μήπως τελικά μεγαλύτερο κόμπλεξ έχουν αυτοί που δε δέχονται τους "κομπλεξικούς" ;
ALFR3D Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Ισως οφ τοπικ αλλα αυτο το $ στο Μ$ δεν πρεπει να το εχουμε δωσει πολλοι
naftis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Καλά, απορώ πόσο μεγάλη αδυναμία κατανόησης ελληνικού κειμένου και πόσο τραγικός είσαι... Το χρησιμοποιώ χρόνια. Όχι όμως το 2007 Προφανώς μου κάνει σε σχέση με το ooo. Πάμε σε αυτό που θέλεις να θίξεις. Για να δούμε. Απαιτητικές = σε εμφάνιση . Ποια είναι τα βασικά που δε γνωρίζω; Επειδή αρχίζεις και εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα (για να μη χρησιμοποιήσω χαρακτηρισμό) κάπου εδώ, να σε σταματήσω. Κανένας δε δίνει τα χρήματά του για να με παρακολουθήσει. Δεν είπα αυτό ούτε και το εννόησα. Για σχολική γιορτή σε αμφιθεατρικό χώρο ήταν η προβολή στην οποία αναφερόμουν, οι οποία είναι απαιτητική διότι χρειάζονται αρκετά εφέ και μπιχλιμπίδια (και δεν εννοώ τα απλά transitions), video, ήχο και γενικά multimedia καταστάσεις. Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στην τραγικότητά σου, κάπου εδώ πρέπει να σταματήσεις. Ποσο πιο τραγικός θα γίνεις;;;; (Άσε που χαλαρά θα μπορούσα να κάνω παρουσιάσεις για σεμινάρια σε πολύ πιο ανεβασμένο επίπεδο από αυτά που έχω παρακολουθήσει σε όλη τη ζωή μου - και ήταν αρκετά) sorry για την κριτική, αλλά ως δάσκαλος, μάλλον έχεις θέμα στοιχειώδους κατανόησης (ή τουλάχιστο συμπερασμάτων)... Υ.Γ. Το μόνο για το οποίο μπορώ να σε δικαιολογήσω είναι αν παρεξήγησες το "σε πολύ απαιτητικές επαγγελματικού επιπέδου και αναγκών παρουσιάσεις.". Ως μέτρο σύγκρισης είχα ό,τι έχω παρακολουθήσει στη ζωή μου από πανεπιστήμιο μέχρι και σεμινάρια έως σήμερα. Σε σχέση λοιπόν με όλα αυτά τα "επαγγελματικά" που έχω δει, φτιάχνω αρκετά πιο "ψαγμένα" και καλαίσθητα πράγματα. Αγαπητέ φίλε, όταν παραθέτεις την άποψή σου σε ένα forum, θα πρέπει να μπορείς να ακούς και την αντιθετη άποψη. Η δική μου (και όχι μόνο) άποψη είναι ότι όλα αυτά τα "καλούδια" δεν χρειάζονται σε μια επαγγελματική παρουσίαση. Απλά, όσο γίνεται πιό απλα. Καλά Χριστουγεννα.
gdp77 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Άλλο η αντίθετη άποψη, άλλο το παρακάτω : χωρίς πλάκα, με κάθε σεβασμό, χωρίς καμία ειρωνία προτείνω να ψάξεις για σεμινάρια και εκπαίδευση ώστε να κάνεις τη δουλειά σου καλύτερα και να μην ταλαιπωρείς τους ακροατές σου, οι οποίοι δίνουν τον χρόνο τους και τα χρήματά τους για να σε ακούσουνως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς αυτούς θα πρέπει να δώσεις λίγο χρόνο ώστε να κάνεις καλύτερες τις παρουσιάσεις σου τώρα πως γίνεται να κάνεις σεμινάρια και να μην ξέρεις πως να τα κάνεις, επαναλαμβάνω απορώ Όταν μάλιστα τίποτα από αυτά δεν ισχύει (π.χ. δεν κάνω επαγγελματικά σεμινάρια, δεν πληρώνουν για να με δούνε, σαφώς δεν ταλαιπωρώ τους ακροατές κτλ.) Αυτό δεν ήταν αντίθετη άποψη ήταν βρίσιμο, που, μάλιστα, δεν ισχύει. Καλά Χριστούγεννα και σε σένα
Tzimmys Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δε θέλω να κάνω να συνεχιστεί μια ανούσια διαμάχη, αλλά αφού τα λέτε δημόσια θα μου επιτρέψεις oneofthem να πω πως σε αυτά που λες...... ...δλδ αν τώρα ανακάλυψες το powerpoint, φαντάσου πότε θα ανακαλύψεις το director sorry φίλε μου, με κάθε σεβασμό αλλά ειλικρινά το ότι δεν το ήξερες τόσα χρόνια δε σημαίνει ότι είναι το καλύτερο αλλά μάλλον πως δεν ξέρεις ούτε και τα υπόλοιπα ....απορώ πως κάνεις "επαγγελματικές" και "απαιτητικές" παρουσιάσεις χωρίς να γνωρίζεις βασικά πράγματα ....χωρίς πλάκα, με κάθε σεβασμό, χωρίς καμία ειρωνία προτείνω να ψάξεις για σεμινάρια και εκπαίδευση ώστε να κάνεις τη δουλειά σου καλύτερα και να μην ταλαιπωρείς τους ακροατές σου, οι οποίοι δίνουν τον χρόνο τους και τα χρήματά τους για να σε ακούσουν ....τώρα πως γίνεται να κάνεις σεμινάρια και να μην ξέρεις πως να τα κάνεις, επαναλαμβάνω απορώ .....σεβασμό ακούω αλλά σεβασμό δεν βλέπω. Να με συγχωρείται κιόλας. Όσον για το office 07 εμένα ακόμα με ζορίζουν κάποια πράγματα αλλά αυτό χρησιμοποιώ και έκανα και με το publisher μια διαφήμιση για το μαγαζί του αδερφού μου και φαίνεται πολύ καλό.
oneofthem Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δε θέλω να κάνω να συνεχιστεί μια ανούσια διαμάχη, αλλά αφού τα λέτε δημόσια θα μου επιτρέψεις oneofthem να πω πως σε αυτά που λες...........σεβασμό ακούω αλλά σεβασμό δεν βλέπω. Να με συγχωρείται κιόλας. έχεις δικιο, γιαυτό ζήτησα συγνώμη για το ύφος μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.