Προς το περιεχόμενο

Εξάσκηση σε php,mysql

antonisid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Ξερω php και mysql αλλα το θεμα ειναι δεν μου χει δωθει αφορμη για να πειραματιστω.Θα θελα να μου πειτε μια , δυο ιδεες πως θα μπορουσε μια ιστοσελιδα για μια μικρη επιχείρηση πχ να χρησιμοποιεί php,mysql.

Επισης χρησιμο θα ηταν να αν εχει υπ'οψιν καποιος καμμια σελιδα που να εχει παραδειγματα με ολοκληρωμενες "δουλειες" μικρες ή μεγάλες.

Δημοσ.

δοκιμασε να φτιαξεις ενα συστημα διαχειρισης πελατων ή παραγγελιων, να κανει εισοδο ο πελατης/χρηστης, και εχει μεσα τις παραγγελιες του, τα στοιχεια του κτλ, που θα τα παιρνει απο τη βαση δεδομενων.

Δημοσ.

πχ έχεις πολλά πεδιά κωδικός πελάτη, όνομα, κτλ ο χρήστης δίνει όνομα και εσύ εμφανίζεις τα σχετικά με το πελάτη, πόσα σου χρωστάει, πόσα προιόντα πήρες από αυτόν και σε τι τιμή, μην μπλέξεις όμως με περιεργα λογιστικά

Δημοσ.

ευχαριστω,καλες και οι 2 ιδέες....πως θα μπορουσε ομως να συνδυαστει το παραπανω παραδειγμα...μ'εναν απλο συνεδεμενο χρήστη,ο οποιος θα μπορει να "γραφει" στην βαση δεδομενων...?

Δημοσ.

κάνε πρώτα αυτά (τσέκαρε τα της βάσης που εκεί είναι το πιο σημαντικό για μένα) και μετά μπαίνεις σε πιστοποιητικά με users και τα συναφή. δεν παίζεις και με postgre για να είσαι πιο άνετος?

Δημοσ.

Ομολογω οτι δε πολυδυσκολεύτηκα...Θα θελα ομως να συνεχησω.....προσθετοντας και administration.Δηλαδη ο ιδιοκτητης της ιστοσελιδας να μπορει να βαζει νεα προιοντα με φωτος ή κατι τετοιο.

Σ αυτη την περιπτωση μιλαμε για καποιο μικρο cms?

Υπαρχει καποιο tutorial Μηπως? Εχω ψαξει αρκετα αλλα δεν εχω βρει κατι αξιολογο!!! :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...