Προς το περιεχόμενο

Μπουζουκοκαψουρα και TV.

xolloth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερωτηση προς τους τηλεκαναλαρχες!

Ειναι δυνατον αυτες τις μερες να ξυπναω το πρωι και να τρωω στην μαπα ολα τα μπουζουκερι;

Υπαρχουν και ανθρωποι που ειναι καλλιεργημενοι μουσικως με μουσικη παιδεια.

Για ολους αυτους αυτο το πραγμα ειναι βασανο μεγαλο,ηχορυπανση.

Δηλαδη πατε να μας κανετε πλυση εγκεφαλου να αγαπησουμε με το ζορι τα μπουζουκοτραγουδα;

Μετα μιλαμε για επιπεδο κοινωνικης μορφωσης.

Επειδη ειναι η ευκολη λυση και δεν κοστιζει απο χρημα το να προβαλλονται αποσπασματα απο την νυχτερινη διασκεδαση[που λεει ο λογος!],πρεπει εμεις να τα τρωμε στην μαπα;

Δεν μας φθανουν τα μεσημεραδικα,που ευτυχως αυτες τις μερες ξεκουραζονται,πρεπει να μας υπενθυμιζετε τι σημαινει μπουζουκια.

Για βαλτε τους "ειδημονες"σας να στιψουν λιγο το μυαλουδακι τους,και να φτιαξουν κατι καλυτερο αυτες τις μερες ,ενα προγραμμα που δεν θα ηχορυπαινει ,αλλα θα ξεκουραζει.

Αμαν πια !

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απέναντι στην καφρίλα της τηλεόρασης έχεις ένα μεγάλο, ένα τεράστιο, ένα αποτελεσματικότατο όπλο. Έρχεται μαζί με την τιβι σου όταν την αγοράζεις, είναι μικρό, εύχρηστο, και απαιτεί μόνο 2 μικρές μπαταρίες. Ονομάζεται τηλεκοντρόλ. Πάνω πάνω έχει ένα κουμπάκι, συνήθως πράσινο ή κόκκινο, με έναν κύκλο και μια γραμμούλα από πάνω. Πάτα το, άσε το τηλεκοντρόλ σε ένα συρτάρι και μην το ξαναπιάσεις στα χέρια σου. Τελείωσες, αυτό ήταν απαλλάχτηκες...

Δημοσ.

δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα,γιατι το κολπο το χρησιμοποιουν ολα σχεδον τα καναλια,δεν υπαρχουν επιλογες[εαν εξαιρεσεις τα κρατικα καναλια].

ολα στον βωμο του 15-44.

αυτη θα ειναι και η απαντηση τους εαν τους διαμαρτυρηθεις.

το θεμα ειναι πως με την μπουζουκολαγνεια,δημιουργουμε το προτυπο του τυπου "οταν μεγαλωσω και γω θα γινω τραγουδιστης-στρια".

ειναι πολυ μεγαλο το θεμα και ας φαινεται εκ πρωτης οψεως,ελαφρυ και ρηχο.

Δημοσ.
απέναντι στην καφρίλα της τηλεόρασης έχεις ένα μεγάλο, ένα τεράστιο, ένα αποτελεσματικότατο όπλο. Έρχεται μαζί με την τιβι σου όταν την αγοράζεις, είναι μικρό, εύχρηστο, και απαιτεί μόνο 2 μικρές μπαταρίες. Ονομάζεται τηλεκοντρόλ. Πάνω πάνω έχει ένα κουμπάκι, συνήθως πράσινο ή κόκκινο, με έναν κύκλο και μια γραμμούλα από πάνω. Πάτα το, άσε το τηλεκοντρόλ σε ένα συρτάρι και μην το ξαναπιάσεις στα χέρια σου. Τελείωσες, αυτό ήταν απαλλάχτηκες...

ho ho ho!πως τα λεει ετσι αυτο το παιδι!:lol:εχει δικιο δεν μπορω να πω..αλλα ανθρωπος εισαι..σου ερχεται και σενα η τρελα να δεις λιγο τβ!γιατι πρεπει οοοολα τα καναλια να σου εχουν μουσικα προγραμματα δηλαδη?

Δημοσ.

Μα ακριβως αυτο ειναι το θεμα σημερα

Τα καναλια λειτουργουν ως μεσο προωθησης μπουζουκιων

Fame story, X factor, ειδησεις του Σταρ ......

Πως θα κατασκευασουμε νεους τραγουδιστες για να τα κονομανε τα μπουζουκια και να υποβαθμιζεται ο λαος

Περα απο λιγες σοβαρες ειδησεις και αθλητικα δεν ειναι να βλεπεις τιποτα αλλο

Την tv την εχω μονο σα μονιτορ για το pc

Δημοσ.

Αυτού του είδους οι επιλογές (και φυσικά όχι μόνο αυτές) των καναλιών με έκαναν να σιχαθώ την τηλεόραση που έχουμε και πλέον, εδώ και πολλά χρόνια, να μην παρακολουθώ πάνω από 5 ώρες την εβδομάδα. Δεν μου λείπει καθόλου.

Δημοσ.

Παιδια μη το ψαχνετε γενικα αξιζει να βγαλεις τη tv απο τη ζωη σου.Σε πολλα επιπεδα.

Ειδικα απο τη στιγμη που υπαρχει το ιντερνετ.

Εγω πλεον δε βλεπω καθολου τηλεοραση και δε μου εχει λειψει καθολου.

• Moderators
Δημοσ.

+1 ^

Εγω την εχω ως συνοδευτικο οταν καθομαι στο pc, ετσι για να μην υπαρχει απολυτη ησυχια στο δωματιο :P

Δημοσ.

πρωτα απο ολα εχουν τρομοκρατησει ολους τους γερους[η μανα μου φοβαται να βγει απο το σπιτι].

συνεχεια ποιος σκοτωθηκε,ποια πουλησε το παιδι της κ.λ.π.

αυτα τα πραγματα παντα συνεβαιναν και παντα θα συμβαινουν,απλα παλαια δεν δινανε τοσο εμφαση τα καναλια.

πουλανε και την ψυχη τους για την ακροαματικοτητα χωρις να τους ενδιαφερει εαν αυτο εχει ως συνεπεια την ψυχικη υγεια του κοσμου.

απο τοτε που βγηκε το συστημα μετρησης της AGB,μας εχουν πρηξει.

μεχρι και μπλοκακι βγαζει και αναλυει τα νουμερα γνωστη μεσημερινη εκπομπη που της αρεσει να κανει μπλα,μπλα,λες και τα περιμενουμε με αγωνια.

τι μας ενδιαφερουν εμας τα νουμερα,εμας μας ενδιαφερει να βλεπουμε κανα προγραμμα της προκοπης.

δεν παμε καλα ,καθολου καλα!

Δημοσ.
Ερωτηση προς τους τηλεκαναλαρχες!

Ειναι δυνατον αυτες τις μερες να ξυπναω το πρωι και να τρωω στην μαπα ολα τα μπουζουκερι;

Πιθανότατη απάντηση-καταπέλτης:

Μα αυτό ζητάει ο κόσμος.

Δημοσ.
@topic starter: Και για να έχουμε καλό ρώτημα, εσύ ποια είδη μουσικής θεωρείς ποιοτικά ανεκτά για τα γούστα σου?

Δεν ειναι θεμα γουστου. Το να ακουω τα ιδια τραγουδια καθε μερα, με την ιδια μουσικη και τους ιδιους κλαψομουνηδες στιχους, εχει καταντησει κουραστικο. Ποσο μαλλον οταν οι "καλλιτεχνες" των τραγουδιων αυτων, μια πραγματικη καταντια της κοινωνιας, με κανουν να απεχθανομαι αυτη την μουσικη ακομη περισσοτερο.

Δημοσ.
Πιθανότατη απάντηση-καταπέλτης:

Μα αυτό ζητάει ο κόσμος.

Μα είναι λογικό ρε συ.

Και το σκυλί αν το ταϊζεις σκατά από κουτάβι, σκατά θα ζητάει μέχρι τα γηρατειά του.

Δημοσ.

Μα πάντοτε είχαν μια "ομοιομορφία" τα περισσότερα κανάλια, όχι μόνο τώρα λόγω εορταστικού προγράμματος. Πρωί τα "πρωινάδικα", μεσημέρι τα κουτσομπολίστικα, πιο μετά τις (επίσης ίδιου επιπέδου) σειρές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...