OROKUSAKI Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Σημερα ο θειος μου εφερε ενα καινουργιο pc exculsive game!!! Το Kolobok!! Ειναι ενα action platform game με πολλη δραση και ωραια γραφικα !! Για περισσοτερες πληροφοριες http://www.buka.com/int_sales.Our_games.Current_line__up.Kolobok_t__The_game.aspx Το μειονεκτημα του ειναι οτι ειναι πολυ μικρο game (μονο 1.gb)..
OROKUSAKI Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Το kolobok ειναι ενα action platform game και εχει πολλη πλακα!! Ειχα πολυ καιρο να παιξω ενα τοσο καλο game!!http://img81.imageshack.us/img81/4313/koloboksc8.jpg' alt='koloboksc8.jpg'> [/img]
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 μάλιστα για 12χρόνους το πολύ...
Galis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 μ'αρεσει ρε orokusaki που μετα απο καθε παιχνιδι που παιζεις λες ''καιρο ειχα να παιξω τοσο καλο game''.Δηλαδη ποσο καιρο?2 μερες?
OROKUSAKI Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Ναι εχω τερματισει και το crysis και crysis warhead!!
giorgos147 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Ναι εχω τερματισει και το crysis και crysis warhead!! Περίεργα γούστα έχεις πάντως...Λύσε μου μια απορία..Όταν πας σε ένα μαγαζί με παιχνίδια,σε τι είδους κοιτάς;
Tenshi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Περίεργα γούστα έχεις πάντως...Λύσε μου μια απορία..Όταν πας σε ένα μαγαζί με παιχνίδια,σε τι είδους κοιτάς; Κοιτάει πίσω απο το κουτί για τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος... Ότι να'ναι το παιχνίδι,αρκεί να παίζει στο high.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Απ' ότι κατάλαβα, κανείς απ' όσους έκαναν κριτική δεν έκανε τον κόπο να παίξει το παιχνίδι. Κάποιος που να το έπαιξε, έχει να πει τίποτα;
giorgos147 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Πίστευω μόνο ο Orokusaki το έχει παίξει !Τι το έχει παίξει ,το έχει λιώσει......:-D Έλα τώρα...Άστα αυτά!Και να θέλαμε εμείς να παίξουμε κάτι δύσκολο,θα θέλαμε μέρες να μάθουμε......
Street-Fighter Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Ωραιο φενετε παντως αλλα κανα βιντεακι δεν βρικα στο youtube να δω gameplay αν εχεις στειλε μας link Για το ξαδερφακι μου μια χαρα θα ειναι
OROKUSAKI Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Ωραιο φενετε παντως αλλα κανα βιντεακι δεν βρικα στο youtube να δω gameplay αν εχεις στειλε μας linkΓια το ξαδερφακι μου μια χαρα θα ειναι Δεν βρηκα καποιο βιντεακι στο youtube αλλα με το που ειδα το game το πηρα αμεσως απο τον θειο! Ειναι μονο 1 gb και μου το εφερε σε λιγοτερο απο 5 ωρες... Οποιος θελει να το δοκιμασει ας το παρει απο το θειο!!:-) -----Προστέθηκε 27/12/2008 στις 10 : 11 : 09----- Κοιτάει πίσω απο το κουτί για τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος...Ότι να'ναι το παιχνίδι,αρκεί να παίζει στο high. Ακριβως! Κοιταω ολα τα games για να δω ποια παιζουν στο high και ποια οχι!!:-D Αλλα πιο πολυ προτιμω τα FPS!!
OROKUSAKI Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Πίστευω μόνο ο Orokusaki το έχει παίξει !Τι το έχει παίξει ,το έχει λιώσει......:-D Προς το παρον λιωνω το ΝIkita the mystery of hidden treasure.. Eιναι πολυ καλυτερο απο το kolobok... Μολις το τερματισω θα συνεχισω το kolobok.. :-)
ilos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Εδώ βρίσκονται όλες οι μεγάλες ανακαλύψεις πλην δυστυχώς της χτεσινής του OROKUSAKI...
OROKUSAKI Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Εδώ βρίσκονται όλες οι μεγάλες ανακαλύψεις πλην δυστυχώς της χτεσινής του OROKUSAKI... :-):-) Τι πραγμα?? ΔΕΝ εχουν βαλει την ανακαλυψη μου???? Αισχος διαμαρτυρομαι!!:-):lol: Πρεπει να την βαλουν οπωσδηποτε!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.