Προς το περιεχόμενο

kOLOBOK

OROKUSAKI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα ο θειος μου εφερε ενα καινουργιο pc exculsive game!!! Το Kolobok!! Ειναι ενα action platform game με πολλη δραση και ωραια γραφικα !! Για περισσοτερες πληροφοριες http://www.buka.com/int_sales.Our_games.Current_line__up.Kolobok_t__The_game.aspx

Το μειονεκτημα του ειναι οτι ειναι πολυ μικρο game (μονο 1.gb)..

Δημοσ.

Το kolobok ειναι ενα action platform game και εχει πολλη πλακα!! Ειχα πολυ καιρο να παιξω ενα τοσο καλο game!!<a href=http://img81.imageshack.us/img81/4313/koloboksc8.jpg' alt='koloboksc8.jpg'> w1280.png[/img]

Δημοσ.

μ'αρεσει ρε orokusaki που μετα απο καθε παιχνιδι που παιζεις λες ''καιρο ειχα να παιξω τοσο καλο game''.Δηλαδη ποσο καιρο?2 μερες?

Δημοσ.
Ναι εχω τερματισει και το crysis και crysis warhead!!

Περίεργα γούστα έχεις πάντως...Λύσε μου μια απορία..Όταν πας σε ένα μαγαζί με παιχνίδια,σε τι είδους κοιτάς; :rolleyes:

Δημοσ.
Περίεργα γούστα έχεις πάντως...Λύσε μου μια απορία..Όταν πας σε ένα μαγαζί με παιχνίδια,σε τι είδους κοιτάς; :rolleyes:

Κοιτάει πίσω απο το κουτί για τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος...:lol:

Ότι να'ναι το παιχνίδι,αρκεί να παίζει στο high.

Δημοσ.

Απ' ότι κατάλαβα, κανείς απ' όσους έκαναν κριτική δεν έκανε τον κόπο να παίξει το παιχνίδι.

Κάποιος που να το έπαιξε, έχει να πει τίποτα;

Δημοσ.
Πίστευω μόνο ο Orokusaki το έχει παίξει !

Τι το έχει παίξει ,το έχει λιώσει......:-D:-D

Έλα τώρα...Άστα αυτά!Και να θέλαμε εμείς να παίξουμε κάτι δύσκολο,θα θέλαμε μέρες να μάθουμε...... :lol:

Δημοσ.
Ωραιο φενετε παντως αλλα κανα βιντεακι δεν βρικα στο youtube να δω gameplay αν εχεις στειλε μας link

Για το ξαδερφακι μου μια χαρα θα ειναι :)

Δεν βρηκα καποιο βιντεακι στο youtube αλλα με το που ειδα το game το πηρα αμεσως απο τον θειο! Ειναι μονο 1 gb και μου το εφερε σε λιγοτερο απο 5 ωρες... Οποιος θελει να το δοκιμασει ας το παρει απο το θειο!!:-):-):-)

-----Προστέθηκε 27/12/2008 στις 10 : 11 : 09-----

Κοιτάει πίσω απο το κουτί για τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος...:lol:

Ότι να'ναι το παιχνίδι,αρκεί να παίζει στο high.

Ακριβως! Κοιταω ολα τα games για να δω ποια παιζουν στο high και ποια οχι!!:-D:-D

Αλλα πιο πολυ προτιμω τα FPS!!

Δημοσ.
Πίστευω μόνο ο Orokusaki το έχει παίξει !

Τι το έχει παίξει ,το έχει λιώσει......:-D:-D

Προς το παρον λιωνω το ΝIkita the mystery of hidden treasure.. Eιναι πολυ καλυτερο απο το kolobok... Μολις το τερματισω θα συνεχισω το kolobok.. :-):-)

Δημοσ.
Εδώ βρίσκονται όλες οι μεγάλες ανακαλύψεις πλην δυστυχώς της χτεσινής του OROKUSAKI...
:-):-):-):-):-)

Τι πραγμα?? ΔΕΝ εχουν βαλει την ανακαλυψη μου???? Αισχος διαμαρτυρομαι!!:-):-):-):lol::lol::lol: Πρεπει να την βαλουν οπωσδηποτε!!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...