Προς το περιεχόμενο

iphone τελικός κόστος ( + extra )

xalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίο το iphone αλλά και τα παράπλευρα κόστη του ανεβάζουν αρκετά το συνολικό κόστος. Μία θήκη ξεκινάει από 10$ και αγγίζει το άπειρο. Τι ίδιο και διάφορα άλλα αξεσουάρ, και σιγά σιγά ερχόμαστε στα applications...

Έχω ήδη "χαλάσει" 20$ για να συγχρονίζουν επαφές και ημερολόγια ( google apps ) σωστά και έχω βάλει στο μάτι ένα κάρο ακόμα applications ( iexpense it, take a note και άλλα... ). Για να μη νιώθω μόνος και πιστεύω ότι μόνο εγώ αγοράζω apps, εσείς simfroumites τι κάνετε?

Δημοσ.

Δεν έχω iPhone, αλλά iPod Touch.

Δεν έχω πάρει ακόμα κάποιο αξεσουάρ, αλλά το κόβω σύντομα για τα In-Ear Headphones της Apple.

Από εφαρμογές, έχω πάρει το Measures (φοβερός μετατροπέας για ό,τι μονάδα μπορείς να φανταστείς), το Labyrinth (εθιστικότατο παιχνιδάκι!) και το MoonPhase (για πλάκα πιο πολύ).

:-)

Δημοσ.

Μόλις απέκτησα το νεο μου τηλέφωνο iphone 3g 8 giga.

Σίγουρα θα παρω θήκη και προστατευτικό οθόνης!

Η ερώτηση μου είναι κάνουν όλα τα bluetooth headsets ή μόνο της apple?

Δημοσ.

Κανουν ολα την ιδια δουλεια.Εγω χρησιμοποιω ενα πολυ φτηνο της samsung (αν δεν κανω λαθος γυρω στα 20+ ευρω εκανε) και δουλευει μια χαρα.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Η ερώτηση μου είναι κάνουν όλα τα bluetooth headsets ή μόνο της apple?

Σχεδόν όλα τα bluetooth headsets (χρησιμοποιώ ένα της Sony Ericsson και δουλεύει άψογα).

Επίσης δουλεύουν και τα bluetooth car kits (δοκιμασμένο με το HBC-120 της Sony Ericsson και με μερικά της Motorolla, δουλεύουν άψογα με iPhone).

Δημοσ.

Τα extras που έχω είναι 2 θήκες, μία για τρέξιμο (δένει στον καρπό ή στο μπράτσο) την οποία έδωσα στον κολλητό και μία άλλη που την έβαλα 2 φορές και την πέταξα στην άκρη και 1 dock με tv out με extra καλώδιο...

appz δεν αγοράζω...

Δημοσ.
Ωραίο το iphone αλλά και τα παράπλευρα κόστη του ανεβάζουν αρκετά το συνολικό κόστος. Μία θήκη ξεκινάει από 10$ και αγγίζει το άπειρο. Τι ίδιο και διάφορα άλλα αξεσουάρ, και σιγά σιγά ερχόμαστε στα applications...

Όπως σε όλες τις συσκευές :-) Απλά στα υπόλοιπα δεν υπάρχουν τόσο όμορφες θήκες :-D

Έχω ήδη "χαλάσει" 20$ για να συγχρονίζουν επαφές και ημερολόγια ( google apps ) σωστά και έχω βάλει στο μάτι ένα κάρο ακόμα applications ( iexpense it, take a note και άλλα... ). Για να μη νιώθω μόνος και πιστεύω ότι μόνο εγώ αγοράζω apps, εσείς simfroumites τι κάνετε?

Η εφαρμογή που χρησιμοποιείς για τον συγχρονισμό με το Google Apps δεν πιάνεται, γιατί είναι για το mac, όχι για το iPhone. Απλά βολεύεται και το iPhone έτσι ;)

Από κει και πέρα, ο καθένας πληρώνει (ή όχι) ανάλογα με το αν πιστεύει ότι κάτι του είναι απαραίτητο ή όχι. Εγώ π.χ. δεν έχω βάλει καν πιστωτική στο account μου. Ψάχνω μόνο στις free και αν τύχει να μ' αρέσει κάποια εμπορική εφαρμογή, όλο και κάπου θα την "ξετρυπώσω".

Offtopic: Αν δεν κάνεις jailbreak, φως δεν θα δεις πάντως :-D

Δημοσ.

Έχω iPhone πάνω από ένα χρόνο .. Δεν μπορώ να πώ ότι χρειάστηκα κάτι πολύ ακριβό για να το "λειτουργήσω" ...Πήρα αντί θήκης μια διαφάνια για να το προστατεύω από γδαρσίματα από το bestskinsever.com ... $15 including shipping :-D

Θα πάρω και εγώ σύντομα τα νέα in-ear της Apple, αλλά αυτό οφείλεται μάλλον γιατί με κατέβαλε η αγοραστική μανία :-D:-D:-D

Για applications από το App Store, αγόρασα νομίζω μόνο παιγνίδια και αυτά δεν πέρασαν τα 20 δολάρια ... Συγκεκριμένα :

- Super Monkey Ball ( $9.99 ) :eek:

- Fieldrunners ( $4.99 ) :P:p:p

Δημοσ.

έχει ένα point dali για το Spanning Sync...

jailbreak ακόμα δεν έχω κάνει, ψήνομαι όμως μόνο και μόνο για τα ελληνικά...

-----Προστέθηκε 28/12/2008 στις 05 : 00 : 57-----

μετά το jailbreak... μπορείς να επαναφέρεις το iphone στην αρχική του κατάσταση? με “erase all content and settings” η όχι...?

Δημοσ.

Τι εννοείς στην αρχική του κατάσταση; Όπως το αγόρασες ή με τις εφαρμογές που έχεις κατεβάσει από το App Store; Αν θέλεις και τις εφαρμογές, απλά το κάνεις restore από το backup που ΘΑ έχεις κρατήσει στο iTunes.

Δημοσ.

εχω ποσα παιχνιδια και ποσα προγραμματα και φυσικα δεν εχω δωσει δραχμη..η μαλλον ευρω!!!

το θεμα ειναι να μην περιμενεισ να στα σερβιρουν στο πιατο ολα....

Δημοσ.

Εγω εχω δωσει μονο $10 για ενα shield κ αλλα τοσα περιπου για in ear ακουστικα της creative. Δεν ξερω αν θα παρω τα apple in ear.

Απο εφαρμογες βαζω οσες ειναι δωρεαν,διαφορετικα λογω jailbreak βαζω κ τις επι πληρωμη εφαρμογες λιγο πιο φθηνα!:lol:

Δημοσ.

Εφαρμογή που να άξιζε τα λεφτά της όμως δεν βρήκα. Αν υπήρχαν demo ούτε σπασμένες δεν θα τις κατέβαζα.

Για παιχνίδια... 2-3 τα αξίζουν τα λεφτά τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...