Iron_man21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μόλις κατέβασα το World of Warcraft - Wrath of the Lich King το οποίο είναι 7,71 GB και είναι σε μορφή iso.μόλις πάω να το γράψω σε DVD με το πρόγραμμα powerISO μου λέει πως δεν υπάρχουν επαρκή τμήματα στο DVD [δηλαδή δεν υπάρχει αρκετός χωρος στο DVD που έχω εισάγει το οποίο έχει χωριτικότητα 4,7 GB].μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να το γράψω σε δύο DVD ή απλός να μου πει τον τρόπο με τον οποίο θα μπορεσω να γράψω το παιχνίδι σε DVD[δίσκο].ευχαριστώ πάρα πολύ όποιον με βοηθήσει!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iron_man21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 δεν μπορείς να μου πεις ένα άλλο τρόπο για να το γράψω?
vasi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μόλις κατέβασα το World of Warcraft - Wrath of the Lich King το οποίο είναι 7,71 GB και είναι σε μορφή iso.μόλις πάω να το γράψω σε DVD με το πρόγραμμα powerISO μου λέει πως δεν υπάρχουν επαρκή τμήματα στο DVD [δηλαδή δεν υπάρχει αρκετός χωρος στο DVD που έχω εισάγει το οποίο έχει χωριτικότητα 4,7 GB].μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να το γράψω σε δύο DVD ή απλός να μου πει τον τρόπο με τον οποίο θα μπορεσω να γράψω το παιχνίδι σε DVD[δίσκο].ευχαριστώ πάρα πολύ όποιον με βοηθήσει!!!!!!!!!!!!!!!!! το κάνεις αποσυμπίεση!! και έπειτα το συμπίεσης σε δυο τμήματα,για να το κάνεις αποθήκευση το αρχειο.
Iron_man21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο αναλυτηκότερα?
accipio Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Κόψε το iso σε δύο ίσα τμήματα με το HJSplit και γράψε το καθένα σε ένα dvd (καλύτερα να γράψεις και το HJSplit μαζί, για να μην το ψάχνεις όταν χρειαστεί να τα ενώσεις).
Iron_man21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 thanks.όποιος άλλος έχει να πει κάτι ας το γράψει! -----Προστέθηκε 29/12/2008 στις 03 : 20 : 10----- έβαλα το Gsplit 3
GiorGhino Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Να ξερεις ομως ότι δεν θα μπορεις να το κανεις εγκατασταση απευθειας απο τα DVD (δεν πιστευω να περιμενεις να σου πει "Please insert Disc 2") Θα πρεπει να κανεις copy paste τα αρχεια και απ τα δυο DVD στο σκληρό (στο ιδιο φακελο) και να τα ξανα ενωσεις με το HJ join Υ.Γ.΄ Μήπως σε συμφερε ναπαρεις ενα dual layer?
Iron_man21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 :-D:-D:-D:-D:-DΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!
micos000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Έπρεπε να φτάσουμε στο 9ο post για συμφωνήσεις με το 2ο. Καλή φάση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.