titi184 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Γεια! Εγκατέστησα τα Microsoft Office 2007 Ultimate Edition with SP1 v12.0.6213.1 σε Windows xp και μου ζήτησε κωδικό (που δεν έχω ) έκανα όσα μου λέει το γνωστό txt για να μπορέσω να το κάνω, αλλά εδώ και πόση ώρα παλεύω με ένα φάντασμα που λέγεται φάκελος Microsoft Shared και βρίσκεται στο Common Files αλλά δεν φαίνεται πουθενά! Έκανα αναζήτηση κανονικά, ακόμα και σε όλους τους δίσκους.. σε όλο! και τίποτα! σε κρυφά αρχεία, έβαλα εμφάνιση κρυφών αρχείων.. έκανα ό,τι θεωρούσα δυνατό για να το βρω, αλλά τπτ! μέχρι και ένα-ένα όλα τα αρχεία του program files είδα! Μέχρι που τρελάθηκα και είπα να δω τι θα γίνει αν τον δημιουργήσω εκεί που πρέπει να είναι (κάτι σαν εις άτοπον επαγωγή) και τι μου βγάζει το άτιμο; ότι δεν μπορώ να βάλω αυτό το όνομα καθώς υπάρχει ήδη! ΠΟΥ ΒΡΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ; έχει και άλλα βήματα για να ολοκληρώσω την εγκατάσταση, που τα έκανα έστω και χωρίς το Microsoft Shared και δεν γίνεται τπτ... ας καταφέρω το παραπάνω ακατόρθωτο και θα ξαναγράψω! Καμιά ιδέα για το πώς να το εντοπίσω; Σόρι για το μεγάλο ποστ, αλλά είμαι σε απόγνωση!
gdp77 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Η πρότασή μου είναι να το αγοράσεις ώστε να το χρησιμοποιήσεις νόμιμα. Εναλλακτικά (και προσωπικά στο προτείνω), μπορείς να χρησιμοποιήσεις open office. http://www.openoffice.org/
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Σε κάθε περίπτωση, βοήθεια για εγκατάσταση παράνομου λογισμικού δεν θα βρεις εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.