onty Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερα σας..Μολις εβαλα τον 8500 επανω στην εν λογω mobo και οταν ανοιγω το cpu-z μου δειχνει το multiplier να αυξομειονεται . Επισης οταν ανοιγω το pc μου λεει κατι για error οσων αφορα το express gate. Τι ειναι αυτο και πως διορθωνεται? Επισης αν καποιος μπορει να μου δωσει μερικες οδηγιες για να ξεφυγω απο τις default settings της μητρικης ωστε να εκμεταλευτω πληρως το συστημα μου..Thanks..
antonl Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Η αυξομείωση του multi είναι φυσιολογική και συμβαίνει για εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση της θερμοκρασίας. Υπάρχουν πάντως σχετικές ρυθμίσεις στο BIOS. Για το express gate, δε γνωρίζω κάτι. Τι ακριβώς θες ν αλλάξεις στις ρυθμίσεις της μητρικής; Να κάνεις overclocking;
onty Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Ναι πιστευω αυτα τα parts ειναι καλα για overclocking. Λογικα οι asus εχουν πανω κατω ομοιες ρυθμησεις οποτε αν μου πει καποιος λεπτομεριες τι να κανω βημα βημα θα του ημουν ευγνωμων...
antonl Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Ρίξε μια ματιά εδώ. Υπάρχουν λεπτομερείς οδηγίες.
onty Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Το διαβασα αυτο..Απλα λεω μηπως εχει κανεις παρομοιο συστημα για να αντιγραψω τις ρυθμισεις του..
Digital-Entity Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Το express gate είναι μια λειτουργία, η οποία απενεργοποιείται μέσα από το bios της motherboard, με την οποία μπορείς να κάνεις boot σε ένα άλλο περιβάλλον εργασίας εκτός από windows ή ότι άλλο έχεις εγκαταστήσει. Έτσι ώστε αν κάτι δεν πάει καλά με το υπάρχον λειτουργικό, να μπόρεις να ελέγξεις για προβλήματα πχ. με τον δίσκο ή για ιούς, να μπεις στο Internet κτλ.
onty Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Αχα...μαλιστα..Αρα να το απενεργοποιησω να μη μου βγαζει την ειδοποιηση.. Γραφει κ κατι να μπω στο internet να το διορθωσω αλλα δεν προλαβαινω να διαβασω ακριβως τι λεει...Ρε σεις δεν ειδα πουθενα ρυθμιση multiplier
kybos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερα σας..Μολις εβαλα τον 8500 επανω στην εν λογω mobo και οταν ανοιγω το cpu-z μου δειχνει το multiplier να αυξομειονεται . Επισης οταν ανοιγω το pc μου λεει κατι για error οσων αφορα το express gate. Τι ειναι αυτο και πως διορθωνεται?Επισης αν καποιος μπορει να μου δωσει μερικες οδηγιες για να ξεφυγω απο τις default settings της μητρικης ωστε να εκμεταλευτω πληρως το συστημα μου..Thanks.. 1ον Intel Speedstep, κοινώς πέφτει η συχνότητα και ο πολλαπλασιαστής όταν δεν υπάρχει ανάγκη 2ον Εάν είσαι σε AHCI mode το express gate ξέχνα το... εάν είσαι σε IDE mode και συνεχίζει το πρόβλημα, κάνε μια νέα εγκατάσταση (του express gate εννοείται)... -----Προστέθηκε 30/12/2008 στις 10 : 45 : 56----- Αχα...μαλιστα..Αρα να το απενεργοποιησω να μη μου βγαζει την ειδοποιηση..Γραφει κ κατι να μπω στο internet να το διορθωσω αλλα δεν προλαβαινω να διαβασω ακριβως τι λεει...Ρε σεις δεν ειδα πουθενα ρυθμιση multiplier Διάβασε το εγχειρίδιο λίγο και θα καταλάβεις, για να εμφανιστεί η επιλογή του multiplier πρέπει να επιλέξεις manual tweeking...
notios7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us δοκιμασε πρωτα να κανεις μια αναβαθμηση στο express gate και πεσμου αργοτερα.
onty Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Ο δισκος μ ειναι sata και οταν τον εβαλα δεν τον αναγνωριζε .και αλλαξα τη ρυθμιση και τον εβαλα σαν ide.. νομιζω ειχε :raid, ahci , ide. Δεν ελεγε πουθενα sata..
notios7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 δεν εχεις προβλημα με αυτο.raid βαζεις οταν εχεις δευτερο δισκο καταλληλο για συστοιχια.αλλιως ide.
onty Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Ahci τι ειναι? Το εβαλα τωρα ahci και μου εκαναν τα vista εγκατασταση συσκευων και τωρα οκ. Να το βαλω ide παλι?
notios7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 οχι , αστο ετσι. αφου τα βιστα το δεχτηκαν και δεν χρειαστηκε εγκατασταση παλι, αστο ετσι.αν και δεν γνωριζω επακριβως τι κερδος υπαρχει με την λειτουργια αυτη. http://www.techarp.com/showfreebog.aspx?lang=0&bogno=316
_Drakos_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα σας..Μολις εβαλα τον 8500 επανω στην εν λογω mobo και οταν ανοιγω το cpu-z μου δειχνει το multiplier να αυξομειονεται . Επισης οταν ανοιγω το pc μου λεει κατι για error οσων αφορα το express gate. Τι ειναι αυτο και πως διορθωνεται?Επισης αν καποιος μπορει να μου δωσει μερικες οδηγιες για να ξεφυγω απο τις default settings της μητρικης ωστε να εκμεταλευτω πληρως το συστημα μου..Thanks.. Καλησπέρα παίδες. Μόλις χθές παρέλαβα το καινούριο pc και μου βγάζει κι εμένα αυτό το error για το express gate:eek: Καταρχήν τι ακριβώς είναι αυτό και πως μπορώ να το διορθώσω? Έχω περάσει λειτουργικό, drivers, τα πάντα αλλά το error παραμένει
_Drakos_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα σας..Μολις εβαλα τον 8500 επανω στην εν λογω mobo και οταν ανοιγω το cpu-z μου δειχνει το multiplier να αυξομειονεται . Επισης οταν ανοιγω το pc μου λεει κατι για error οσων αφορα το express gate. Τι ειναι αυτο και πως διορθωνεται?Επισης αν καποιος μπορει να μου δωσει μερικες οδηγιες για να ξεφυγω απο τις default settings της μητρικης ωστε να εκμεταλευτω πληρως το συστημα μου..Thanks.. Καλησπέρα παίδες. Μόλις χθές παρέλαβα το καινούριο pc και μου βγάζει κι εμένα αυτό το error για το express gate:eek: Καταρχήν τι ακριβώς είναι αυτό και πως μπορώ να το διορθώσω? Έχω περάσει λειτουργικό, drivers, τα πάντα αλλά το error παραμένει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.