chris2060 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Γεια σας και Καλη Χρονια σε ολους!!!! Εχω μια εργασια να κανω σχετικα με τα πλεονεκτηματα-μειονεκτηματα της Vrml x3d. Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω κατι της προκοπης στο ιντερνετ...και ειδικα σε ελληνικες σελιδες δεν εχει σχεδον τιποτα. Οποιος θα μπορουσε να με βοηθησει ειτε δινοντας καποια links ειτε στελνοντας καποιο αρχειο σχετικα με το θεμα θα του ημουν πραγματικα ευγνωμων. Ευχαριστω
Blondeamon Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Απότι ξέρω είναι γλώσσα αναπαράστασης τρισδιάστατου κόσμου. Google.com και άγιος ο θεός πάντως , μη περιμένεις παο ελλάδα
Land_Of_Banania Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Σου στέλνω ένα λινκ για ένα pdf για το x3d vrml με pm. Κοίτα, σίγουρα θα βρείς πληροφορίες πιστεύω για υπέρ και κατά αλλά και να μη βρεις, κατέβασε τα δωρεάν plugins για να μπορείς να χειρίζεσαι vrml μέσω του browser που χρησιμοποιείς και κρίνεις μόνος σου στην τελική. Βλέποντας δηλαδή τι έχουν φτιάξει το κρίνεις ανάλογα. Το βασικό πλεονέκτημα πάντως όπως ίσως ξέρεις ήδη είναι το κόστος. Είναι η πιο απλή μορφή Virtual Reality, προσβάσιμη από όλους χωρίς κανένα κόστος πέρα από το pc τους. Ούτε ειδικά γυαλιά δηλαδή κλπ. Χμ, βασικά δε λες πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα συγκριτικά με τι, τώρα που το ξαναδιαβάζω. Αν λες σε σχέση με άλλες γλώσσες προγραμματισμού και όχι με άλλες μορφές VR, ίσως είναι άσχετα όσα λέω.
de_me_tris Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Σε παρακαλώ μπορείς να στείλεις και σε μένα το link για ένα pdf για το x3d vrml με pm?Σ'ευχαριστώ.
de_me_tris Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Σε παρακαλώ μπορείς να στείλεις και σε μένα το link για ένα pdf για το x3d vrml με pm?Σ'ευχαριστώ.
dimitra_m Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 θα μπορούσα να έχω και εγω το παραπάνω Link?? ευχαριστω προκαταβολικα!! Καλη χρονια σε όλους!
Neon Black Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 η x3d δεν ειναι διαδοχος της VRML? Επισης, μηπως θα μπορουσα να δω κι εγω αυτο το καταπληκτικο link? Ευχαριστω!
Land_Of_Banania Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Παίδες το link έχει καταργηθεί πλέον κι εγώ δεν έχω πια το αρχείο. Αν το έχει κάποιος από τους προηγούμενους θα μπορούσε να βοηθήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.