Leite33 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Καλα οτι να ναι.... -----Προστέθηκε 2/1/2009 στις 06 : 52 : 36----- Εγω παντως κληρωθηκα στην 913 θεση κατηγορια Α για διοικηση οργανισμων και επιχειρησεων. Χωρις βισμα και νομιζω εκανα χαζομαρα που δεν εβαλα κανενα απο τα μεταπτυχιακα που ειχε.. Γιαυτο εβγαλα μερικες αποριες να πεσει λιγο φως στην υποθεση
black_widow Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Καλα οτι να ναι.... -----Προστέθηκε 2/1/2009 στις 06 : 52 : 36----- Εγω παντως κληρωθηκα στην 913 θεση κατηγορια Α για διοικηση οργανισμων και επιχειρησεων. Χωρις βισμα και νομιζω εκανα χαζομαρα που δεν εβαλα κανενα απο τα μεταπτυχιακα που ειχε.. Γιαυτο εβγαλα μερικες αποριες να πεσει λιγο φως στην υποθεση Πες μου ότι ήταν και η πρώτη σου φορά που έλαβες μέρος στην κλήρωση...Το λέω επειδή το 33 στο nick sou φαντάζομαι είναι η ηλικία σου. Ελπίζω του χρόνου στη κλήρωση του μεταπτυχιακού να έχω καλύτερη τύχη
Leite33 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Οχι ρε το 33 ειναι ενα τυχαιο νουμερο.. 26 χρονων ειμαι εχω τελειωσει πληροφορικη και επικοινωνιες ΑΤΕΙ Σερρες και ηθελα να ασχοληθω και με κατι αλλο τωρα που τελειωσα απο φανταρος παρραληλα με δουλεια.... Σοβαρα ειναι πρωτη φορα που στελνω και κληρωθηκα.. Δεν εβαλα βυσμα.. Δεν ηξερα οιτ μπορεις να βαλεις βυσμα στην κληρωση... Δεν ξερω αν θα παω ακομα γιατι αν δε μπορεις να κανεις μεταπτυχιακο παραλληλα οσο εισαι εκει θα πρεπει να περασουν 4 χρονια για να τελειωσω... Τελοςπαντων. Αμα τα δικαιωματα και το επιπεδο ειναι ιδιο με ΑΕΙ πιστευω αξιζει τον κοπο να δοκιμασει κανεις
black_widow Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Οχι ρε το 33 ειναι ενα τυχαιο νουμερο.. 26 χρονων ειμαι εχω τελειωσει πληροφορικη και επικοινωνιες ΑΤΕΙ Σερρες και ηθελα να ασχοληθω και με κατι αλλο τωρα που τελειωσα απο φανταρος παρραληλα με δουλεια.... Σοβαρα ειναι πρωτη φορα που στελνω και κληρωθηκα.. Δεν εβαλα βυσμα.. Δεν ηξερα οιτ μπορεις να βαλεις βυσμα στην κληρωση... Δεν ξερω αν θα παω ακομα γιατι αν δε μπορεις να κανεις μεταπτυχιακο παραλληλα οσο εισαι εκει θα πρεπει να περασουν 4 χρονια για να τελειωσω... Τελοςπαντων. Αμα τα δικαιωματα και το επιπεδο ειναι ιδιο με ΑΕΙ πιστευω αξιζει τον κοπο να δοκιμασει κανεις Απ΄ότι ξέρω μπορείς να κάνεις και πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές παράλληλα, έάν γίνεται στο ίδιο πανεπιστήμιο δε ξέρω, ψάξτο πάντως
tolkki Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Χονδρικα: 60% βυσματα, 40% κανονικα(εννοειται, εκτος των "περιζητητων"...) Η αληθεια ειναι σχεδον ετσι. Στις περιζητητες σχολες (Πληροφορικη) ναι χρειαζεσαι βισμα. Εγω φετος μπηκα στις Φυσικες Επιστημες και ξεκιναω απο τον Οκτωβριο για 2ο πτυχιο (ηταν η πρωτη μου επιλογη) Πριν κανω την αιτηση πηρα τηλεφωνο στη Γραμματεια των Φυσικων Επιστημων κ τους ρωτησα ποσοι περιπου κανουν αιτησεις για τη συγκεκριμενη σχολη και η απαντηση που πηρα ηταν "Οσοι κανουν εδω κατα 95% τους παιρνουμε γιατι δεν εχει μεγαλη ζητηση" Αφου εκανα τις αιτησεις και περασα στην ομαδα Β απο τους πρωτους μετα απο λιγους μηνες μου ηρθε μεηλ για να γραφτω και να δηλωσω θεματικες ενοτητες. Απο τα 500 ατομα που ηταν στην ομαδα Α ζητημα ειναι να γραφτηκαν οι 100
antonisid Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Απο ΤΕΙ πληροφορικης μπορεις να κανεις μεταπτυχιακο στο ανοιχτο πανεπιστημιο? υπαρχει ενα που σχετιζεται με πληροφοριακα συστηματα.Γνωριζει κανεις αν για να μπεις , εκτος της κληρωσης χρειάζονται κι άλλες προυποθέσεις οπως πχ καλή βαθμολογία?
Blondeamon Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Eδω κανεις μεταπτυχιακο στα καλυτερα πανεπιστημια της Αγγλιας αν εισαι απο ΤΕΙ, στην ψωριαρα την ελλαδα δε θα κανεις?
viper2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 οταν μπηκα στο ΕΑΠ το 07 στην ΔΕΟ το ποσοστο ηταν 1 στους 25... δεν εχει βυσμα θελει οικονομικακοινονικαακαδημαικα κριτηρια για να μπεις θα γινει το καλυτερο business school για τον πολυ απλο λογο οτι μπαινουν στελεχη και βγαινουν στελεχη... οποιος εχει αποριες ας ρωτησει οτι θελει... πριν ρωτησετε για βιβλια σας λεω οτι αγοραζω και πηγαινω και ΤΕΙ αθηνας για φωτοτυπιες [μονο φωτοτυπιες οχι γκομενες ] μιας και τα βιβλια του ΕΑΠ στην ΔΕΟ δεν μπορει να χακτηριστουν βιβλια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.