Προς το περιεχόμενο

amd x4 9950 vs intel E8400

sam_@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για τα παιχνιδια gta iv,callofduty 5,crysis,far cry 2 αξιζει ο amd x4 9950 ? η να στραφω προς core 2 duo μερια??? σε E8400 ας πουμε...σκεφτομαι οτι με τον amd 8α ειμαι ανετος για αρκετο καιρο και για τα παιχνιδια που προκειτε να χρησιμοποιουν 4 (gta iv) και με αυτα που χρησιμοποιουν 2 πυρηνες(cod5,crysis...)

Δημοσ.
Q9450 @ 3840Mhz εδώ μπορείς να δεις στο thread με το game ανέβασα ένα benchmark του δεν κερδίζει τίποτα σε σχέση με έναν Dual Core

άρα βλακείες τα περί τετραπύρηνου για να παίξεις άνετα το παιχνίδι:-)...ευτυχώς που είμαι fan μόνο του πρώτου gta στο psx:lol:...

Δημοσ.

βλακείες δεν μπορείς να το πεις, το GTA είναι port συνεπώς το είδαμε είναι τίγκα στα bugs αλλά κάποιο game που αξιοποιεί σωστά έναν quad και είναι cpu bound θα παίζει καλύτερα από έναν dual core σίγουρα απλά αυτά τα games είναι μετριμένα στα δάχτυλα του ενός χεριού ακόμα αργότερα θα δούμε

Δημοσ.
άρα βλακείες τα περί τετραπύρηνου για να παίξεις άνετα το παιχνίδι:-)
τα ιδια ειχαμε πριν λιγα χρονια οταν βγηκαν οι πρωτοι δυπυρινοι ολοι μονοπυρινους λεγαν για games....μετα τα games δουλευαν κ τους 2 πυρινες κ στο καναβατσο πηγαν οι μονοπυρινοι...αν καποιος θελει ενα pc για games κ να κρατησει ιδια cpu για 2-3 χρονια κ να το ανασταινει μονο με vgas καθε λιγο καλυτερα εναν quad αν θελει ενα γρηγορο gaming pc για τα σημερινα δεδομενα καλυτερα duo!ηδη ακρετες εταιριες οπως η valve ξεκινησαν να προσανατολιζονται για κατασκευη games για υποστηριξη τετραπυρινων!εξαρταται σε τι θελει να επενδυσει ο καθενας κ τι ζηταει απο το pc
Δημοσ.
βλακείες δεν μπορείς να το πεις, το GTA είναι port συνεπώς το είδαμε είναι τίγκα στα bugs αλλά κάποιο game που αξιοποιεί σωστά έναν quad και είναι cpu bound θα παίζει καλύτερα από έναν dual core σίγουρα απλά αυτά τα games είναι μετριμένα στα δάχτυλα του ενός χεριού ακόμα αργότερα θα δούμε

όταν λέω βλακείες εννοώ μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι διότι εχω δει άτομα να λένε ότι εγώ έχω τετραπύρηνο και για αυτό σε μένα το παιχνίδι παίζει μια χαρά..ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα αξιοποιηθούν οι τετραπύρηνοι και στα games αυτό είναι σίγουρο...(ίσως όταν θα έχουν βγει στην αγορά οι οχταπύρηνοι:lol:)..απλά εγώ θεωρώ(προσωπική άποψη προφανώς) ότι προς το παρόν για τα παιχνίδια καλύτερα ένας ταχύτερος διπύρηνος παρά ένας πιο αργός quad core

Δημοσ.

βασικά με τις σημερινές κάρτες ένα cpu με συχνότητα στους 3 και πάνω Ghz είναι παραπάνω από αρκετό για να παίξει τα πάντα χωρίς bottleneck σε οποιαδήποτε κάρτα είτε έιναι dual είτε quad, πόσο μάλλων που όλα σχεδών πάνε στους 3.6 χαλαρά οπότε είτε dual είτε quad βάλεις δεν θα δείς τραγική διαφορα

το GTA όμως μια και είναι port από το xbox και είναι λίγο παραπάνω cpu bound μπορείς να πεις οτι άντε να πάει λίγο καλύτερα με quad αλλά εγώ δεν θα άλλαζα cpu για ένα game μόνο

Δημοσ.
τα ιδια ειχαμε πριν λιγα χρονια οταν βγηκαν οι πρωτοι δυπυρινοι ολοι μονοπυρινους λεγαν για games....μετα τα games δουλευαν κ τους 2 πυρινες κ στο καναβατσο πηγαν οι μονοπυρινοι...αν καποιος θελει ενα pc για games κ να κρατησει ιδια cpu για 2-3 χρονια κ να το ανασταινει μονο με vgas καθε λιγο καλυτερα εναν quad αν θελει ενα γρηγορο gaming pc για τα σημερινα δεδομενα καλυτερα duo!ηδη ακρετες εταιριες οπως η valve ξεκινησαν να προσανατολιζονται για κατασκευη games για υποστηριξη τετραπυρινων!εξαρταται σε τι θελει να επενδυσει ο καθενας κ τι ζηταει απο το pc

ναι αλλά η μετάβαση απο τους μονοπύρηνους στους core 2 duo ήταν επανασταική τεχνολογία μιας και είχαμε μια εντελώς νέα αρχιτεκτονική πράγμα που δε συμβαίνει τώρα..εξάλλου να σου θυμίσω ότι η πρώτη γενιά διπύρηνων (pentium D)δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο..όπως προείπα σίγουρα θα έρθει η ώρα για τους quad core στα παιχνίδια αλλά τη δεδομένη στιγμή εγώ τουλάχιστον θα προτιμούσα να βάλω έαν πχ E8400 που ακόμη και για έναν αρχάριο ανεβαίνει εύκολα στα 3,5 ghz και τη διαφορά που έχει με τον τετραπύρηνο να τη δώσω για καλύτερη vga....εγώ είμαι με έναν e6850 ένα χρόνο δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα σε games(με εξαίρεση φυσικά το crysis και σε κάποια σημεία στο far cry2)...τώρα αν μετά απο ένα χρόνο τα παιχνίδια αρχίσουν και ζητάνε τετραπύρηνους δε μπορώ να πω ότι ο επεξεργαστής μου δε τα έβγαλε τα λεφτά του..

• Super Moderators
Δημοσ.
για τα παιχνιδια gta iv,callofduty 5,crysis,far cry 2 αξιζει ο amd x4 9950 ?

κανέναν από τους 2, Phenom II καλύτερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...