bognick Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Χαιρετώ, ψάχνω για 22" glossy και φθηνή οθόνη. Έχω παρατηρήσει ότι στα ηλεκτρονικά καταστήματα δεν αναφέρουν αυτό το χαρακτηριστικό που προσωπικά το θεωρώ από τα πιο αξιοσημείωτα. Έχετε εσείς κάποια πρόταση;
alexzzz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δεν έχω κάτι να προτείνω αλλά θέλεις σίγουρα glossy; Το λέω γιατί εμένα με κουράζουν αφάνταστα οι glossy οθόνες...
slaughter Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 έχει στο saturn μια HP 22ra glossy κάπου κοντά στα 300ευρο αν θυμάμαι καλά. Που την είδα live ήτανε πολύ καλή μόνο που από συνδέσεις έχει μόνο VGA + HDMI. νομίζω ότι είναι αυτή HP W2207 - kati μια άλλη που δεν είμαι σιγουρος αν είναι glossy είναι μια asus Που είχα δει στο πλαίσιο.
bognick Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δεν έχω κάτι να προτείνω αλλά θέλεις σίγουρα glossy;Το λέω γιατί εμένα με κουράζουν αφάνταστα οι glossy οθόνες... Ναι είμαι σίγουρος ότι θέλω glossy. Περίμενα μεγαλύτερη ποικιλία πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.