Toufas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 facebookakia επαναστατες του καναπε κλπ κλπ που λεει και ο τζιμακος
Timour21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 facebookakia επαναστατες του καναπε κλπ κλπ που λεει και ο τζιμακος Αυτό είπε ο "επαναστάτης" των μπουάτ και των μικροφώνων?????? Ας δω τον τζιμάκο στους δρόμους της γάζας και ας πεθάνω....
Toufas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 αρα ουτε οι γυναικες θα πρεπε να εχουν γνωμη? και θα θελα να βρειτε αρκετους "διασημους" με πιο καλη χρηση της γλωσσας μας απο τον τζιμη
slipknot Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 facebookakia επαναστατες του καναπε κλπ κλπ που λεει και ο τζιμακος Απ' το πληκτρολόγιο μου το πήρες...
Barbattilas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μα για να γίνει κάτι έτοιο πρέπει να υπάρχει καταναλωτική συνείδηση πρώτα. ¨Οταν οι καταναλωτικες οργανώσεις λέγανε κι παό τα κανάλια ακόμη, να μειώσουμε την κατανάλωση για 1-2 μέρες κι ειδικά στο γάλα που στην γερμανία το φρέσκο το χον στην μισή τιμή, μερικά σουπερμάρκετ εκείνες τις μέρες παρουσιάσαν και άυξηση!!! Πάντως ασχετα από το που προέρχεται μια εταιρεία σημασία έχιε και τι πολιτικές ακολουθεί που είναι και το πιο σημαντικό. Ας πούμε για το Johnson&Johnson που λουζόμασταν μικροί, έχουν ακουστεί διάφορα ενώ Nestle κι ελληνική να ήταν, εγώ προσωπικα την αποφεύγω αφου όπου Νεστλέ και διατροφικό ή καρτέλ σκάνδαλο. Κι είναι ένας κολοσσός που εξαγοραζει-εξαγοραζει παντου σαν οδοστρωτήρας. Συγκρίνετε κάποια ελληνικά προιόντα πρίν και μετα την εξάγορα τους και πείτε μου. Από Κινα (καλά εκεί είχε ξεφύγει εντελώς το πραγμα), μέχρι Κεντρική Ευρώπη...
Timour21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 αρα ουτε οι γυναικες θα πρεπε να εχουν γνωμη?και θα θελα να βρειτε αρκετους "διασημους" με πιο καλη χρηση της γλωσσας μας απο τον τζιμη Ο καθένας μπορεί να έχει γνώμη. Ο τζιμάκος καλός είναι για να γελάμε... αλλά μέχρι εκεί. Εξάλλου πέρα απο τον "ανατρεπτικό" του "λόγο" (για τον οποίο βγάζει καλό χαρτζιλίκι να'σαι σίγουρος) δεν έχει να επιδείξει και κάτι άλλο. Ούτε σε πορείες τον είδα ποτέ ουτε σε διαδηλώσεις.... μόνο σε αφίσσες , ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, δίσκους και cd τον είδα να "προκαλεί" τον νταλάρα και ίσως κάποιους αρτηριοσκληρωτικούς κωλόγερους... Οπότε αν ο τζιμάκος θέλει να κατακρίνει τους επαναστάτες του καναπέ ας το κάνει κοιτάζοντας τον καθρέφτη του... Γνώμη μου πάντα....
foufoutios Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 αρα ουτε οι γυναικες θα πρεπε να εχουν γνωμη?και θα θελα να βρειτε αρκετους "διασημους" με πιο καλη χρηση της γλωσσας μας απο τον τζιμη Τι σχεση εχει αυτο? Για τις γυναικες η θητεια ειναι επιλογη ενω για τους αντρες ειναι υποχρεωτικη.. Εκτος αν το παιξουν κωλομπινες η τρελοι (βλεπε Τζιμακο και λοιπους διασημους). Το μονο που ειπα ειναι πως δεν θα πρεπε να το παιζει επαναστατης γιατι και αυτος του καναπεος ειναι.. Και εγω γελαω πολυ μαζι του και μου αρεσουν αυτα που λεει, αλλα δεν τον παιρνω και στα σοβαρα. Offtopic ολα αυτα - ontopic τωρα : και να γραφτεις στην αηδια που λεγεται facebook δεν καταφερνεις τιποτα περισσοτερο απ το να σε φακελωσουν και να σε εκμεταλλευονται καποιες πολυεθνικες εν αγνοια σου, ποσω μαλλον να μποϋκοταρεις ενα ολοκληρο εθνος
Undercover22 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Έλεος... Κλείστε οι mods το θέμα.. Δυστυχώς δεν έβαλα για να λέτε βλακείες μερικοί στο θέμα, αλλά για να δείξουμε λίγο σεβασμό σε αυτούς τους ανθρώπους. Απλά ντροπή σας! Το μόνο που ξέρετε είναι spamming & throlling τπτ άλλο!!
foufoutios Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Αν θες να δειξεις σεβασμο στειλε χρηματα η ρουχα η τροφιμα, μην γραφεσαι σε ηλιθια groups. Καλο το φαινεσθαι αλλα αν θελει καποιος να κανει κατι για αυτο, δεν θα το κανει μεσω ιντερνετ (εκτος αν στειλει χρηματα online σε λογαριασμο )
Αδμιν Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Ας πούμε για το Johnson&Johnson που λουζόμασταν μικροί, έχουν ακουστεί διάφορα ενώ Nestle κι ελληνική να ήταν, εγώ προσωπικα την αποφεύγω αφου όπου Νεστλέ και διατροφικό ή καρτέλ σκάνδαλο.Κι είναι ένας κολοσσός που εξαγοραζει-εξαγοραζει παντου σαν οδοστρωτήρας. Ασχετο εντελως με αυτα που γινονται στο Ισραηλ και τη Γαζα αλλα η Νεστλε δεν ηταν αυτη που ειχε προτινει την ιδιωτικοποιηση του νερου και των δασων;
gnsX Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Το facebook θα γονατίσει το Ισραήλ,το hi5 την Αμερική και θα ανέβει στην εξουσία η Κίνα μέσω του mirc ενώ το "Κορίτσια ο Μάρκουλης" θα παίζεται επανάληψη εις διπλούν για να σωθεί η Αφρική. Τι άλλο θα δούμε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Το facebook θα γονατίσει το Ισραήλ,το hi5 την Αμερική και θα ανέβει στην εξουσία η Κίνα μέσω του mirc ενώ το "Κορίτσια ο Μάρκουλης" θα παίζεται επανάληψη εις διπλούν για να σωθεί η Αφρική. Τι άλλο θα δούμε irc ρε όχι mirc...
Undercover22 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Απλά είστε έλεος.. Αυτό λέω και τπτ άλλο
soturin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 εγω κανα 2 που εχω γνωρισει μια χαρα ανθρωποι ηταν.και μαλιστα πανεξυπνοι.εγω μια φορα θα ακολουθησω την προτροπη του EXARXEIA CITY.εχει δικιο. κι εγώ έχω φίλο Εβραίο πανέξυπνο, με την intifada είναι Ο καθένας μπορεί να έχει γνώμη. Ο τζιμάκος καλός είναι για να γελάμε... αλλά μέχρι εκεί. Εξάλλου πέρα απο τον "ανατρεπτικό" του "λόγο" (για τον οποίο βγάζει καλό χαρτζιλίκι να'σαι σίγουρος) δεν έχει να επιδείξει και κάτι άλλο.Ούτε σε πορείες τον είδα ποτέ ουτε σε διαδηλώσεις.... μόνο σε αφίσσες , ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, δίσκους και cd τον είδα να "προκαλεί" τον νταλάρα και ίσως κάποιους αρτηριοσκληρωτικούς κωλόγερους... Οπότε αν ο τζιμάκος θέλει να κατακρίνει τους επαναστάτες του καναπέ ας το κάνει κοιτάζοντας τον καθρέφτη του... Γνώμη μου πάντα.... Οι πορείες και οι εξεγέρσεις δεν είναι αμόρφωτοι όχλοι, έχουν περιεχόμενο και ηθική. Μάντεψε ποιον ξέρουμε που τα εκφράζει αυτά με το λόγο του. Ναι, μέχρι εκεί. Δεν είναι καθόλου λίγο πράγμα ο λόγος. Το δυσκολότερο είναι. Απλά είστε έλεος.. Αυτό λέω και τπτ άλλο Κάνε group στο facebook "οι insomnioι είναι έλεοι"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.