Sellers Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 δε μου λεει κατι, απο τοτε εχουν πεθανει απειροι. και παλι, αν ειναι ετσι οπως τα λες, οι υπολοιποι που δεν ειναι στη σχεδια, που ειναι? Οι υπόλοιποι εμαφανίζοντα ένας - ένας θυμωμένοι και εξαγριωμένοι για άσχετα πράγματα (είτε βαρέθηκαν τόσο καιρό στο νησί είτε απλά έχουν ζοχάδες) βρίζουν, κάνουν τους μάγκες και γενικά έχουν τόσο πολύ σενάριο όσο δεν είχαν σε όλα τα προηγούμενα επεισόδια μαζεμένα και τελικά πεθαίνουν πέντε λεπτά μετά την τελευταία τους ατάκα... Άσχετη φλασιά: Είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η λάμψη εκείνη που έγινε στον δεύτερο κύκλο όταν έγινε το σκηνικό με τον Ντέσμοντ ήταν ένα μπρος πίσω του χρόνου ε? Το θέμα είναι με εκείνο τι έγινε? Πήγαν όντως σε κάποια άλλη χρονική στιγμή? Γιατι δεν άλλαξε τίποτα και έμειναν ΟΛΑ τα ίδια?
sheik Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Sellers Δε νομιζω.Η φλασια εκεινη ηταν τελειως διαφορετικο πραγμα.Ηταν εκτονωση της ηλεκτρομαγνητικης δυναμης, την οποια απορροφησε μονο ο Ντες και επηρεασε μοναχα αυτον.Μονο εκεινος την στιγμη εκεινη εκανε "ταξιδακι", ολοι οι αλλοι δεν επηρεαστηκαν.Εκει προφανως απεκτησε και την τοσο "σπεσιαλ" κατα Φαραντευ ιδιοτητα του.Τωρα τι ΑΚΡΙΒΩΣ εγινε, απλα μη το ψαχνεις
frenzy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η λάμψη εκείνη που έγινε στον δεύτερο κύκλο όταν έγινε το σκηνικό με τον Ντέσμοντ ήταν ένα μπρος πίσω του χρόνου ε? Το θέμα είναι με εκείνο τι έγινε? Πήγαν όντως σε κάποια άλλη χρονική στιγμή? Γιατι δεν άλλαξε τίποτα και έμειναν ΟΛΑ τα ίδια? Το ρώτησα και κάτι σελίδες πιο πριν αλλά έδωσα μια βιαστική εξήγηση που είναι λίγο απίθανη (ο χρόνος να μηδενίζεται κάθε 108 λεπτά μέχρι που δεν πάτησαν το κουμπί). Όντως δεν άλλαξε τίποτα όμως και δεν έγινε κάτι που βλέποντάς το ξανά να πεις "α γι' αυτό" . Οπότε μάλλον είτε είχε να κάνει με το χώρο η τότε δραστηριότητα ή με το χρόνο σε πολύ μικρά μεγέθη τι να πω edit: το counter σε εκείνη τη στιγμή δείχνει κάποια ιερογλυφικά. Διακρίνω το jughead και το arrow κάτι άλλο κανείς?
metkosas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 παιδιά δέν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά αφού η γαλλίδα συναντήθηκε με τον τζιν και ήταν έγγυος και ενας απο τους γαλλους ήταν πιο τρυφερός μαζί της (και αφού ο Μπεν είναι ο πατέρας της κόρης της γαλίδας) τοτε αυτός πρέπει να είναι ο Μπεν νεότερος.
kazzer21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας παιδια! Παρακολουθω απο την αρχη το thread αλλα δεν ειχα γραψει μεχρι τωρα τιποτα, αλλα μου ηρθε μια ιδεα για το πως μπορει να εξηγουνται μερικα πραγματα! Αυτο που πιστευω οτι ολα τα "φαντασματα" που βλεπαμε στους προηγουμενους κοικλους και βοηθουσαν τους Losties ειναι τα ατομα τα οποια πανε μπρος πισω στο χρονο λογο της λαμψης. Να δωσω ενα παραδειγμα για να καταλαβετε καλυτερα: οταν ο Lock ειναι πεσμενος μεσα στο λακο με τους νεκρους της Dharma εμφανιζεται ξαφνικα ο Walt σε μεγαλη ηλικια και του λεει τι να κανει, οποτε ειναι πολυ πιθανο ο Walt να ξαναγυρισει πισω στο νησι και να βρεθει στο συγκεκριμενο σημειο οπως ο Sawyer βρεθηκε στην γεννηση του Ααρων.Ακομη και τα οραματα που ειχαν μερικοι μπορει να εξηγουνται σαν αναμνησεις οπως αυτη με τον Ντεσμοντ. Σιγουρα δεν εξηγουνται ολα τα φαντασματα η τα οραματα, οπως πχ του Mr. Eko με τον αδεφο του, αλλα ειναι μια ιδεα και αυτη. Σορρυ αν επαναλαμβανω καποια ιδεα που ειπε καποιος αλλος αλλα δεν θυμαμαι ολα οσα ειπωθηκαν.
CarbonFibre Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 παιδιά δέν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά αφού η γαλλίδα συναντήθηκε με τον τζιν και ήταν έγγυος και ενας απο τους γαλλους ήταν πιο τρυφερός μαζί της (και αφού ο Μπεν είναι ο πατέρας της κόρης της γαλίδας) τοτε αυτός πρέπει να είναι ο Μπεν νεότερος. Την κόρη της Ρουσσώ την απήγαγαν οι Αλλοι οπότε ο Μπεν ήταν θετός πατέρας της.
συννεφάκι Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας παιδια! Παρακολουθω απο την αρχη το thread αλλα δεν ειχα γραψει μεχρι τωρα τιποτα, αλλα μου ηρθε μια ιδεα για το πως μπορει να εξηγουνται μερικα πραγματα! Αυτο που πιστευω οτι ολα τα "φαντασματα" που βλεπαμε στους προηγουμενους κοικλους και βοηθουσαν τους Losties ειναι τα ατομα τα οποια πανε μπρος πισω στο χρονο λογο της λαμψης. Να δωσω ενα παραδειγμα για να καταλαβετε καλυτερα: οταν ο Lock ειναι πεσμενος μεσα στο λακο με τους νεκρους της Dharma εμφανιζεται ξαφνικα ο Walt σε μεγαλη ηλικια και του λεει τι να κανει, οποτε ειναι πολυ πιθανο ο Walt να ξαναγυρισει πισω στο νησι και να βρεθει στο συγκεκριμενο σημειο οπως ο Sawyer βρεθηκε στην γεννηση του Ααρων.Ακομη και τα οραματα που ειχαν μερικοι μπορει να εξηγουνται σαν αναμνησεις οπως αυτη με τον Ντεσμοντ. Σιγουρα δεν εξηγουνται ολα τα φαντασματα η τα οραματα, οπως πχ του Mr. Eko με τον αδεφο του, αλλα ειναι μια ιδεα και αυτη. Σορρυ αν επαναλαμβανω καποια ιδεα που ειπε καποιος αλλος αλλα δεν θυμαμαι ολα οσα ειπωθηκαν. Ναι, το έχουμε ξαναπεί αυτό, και μάλιστα μου φάνηκε πολύ καλό σαν θεωρία.. Και για τον Walt το ρώτησα κι'εγω 3 σελιδούλες πιο πριν , αλλά κανείς δεν μου απάντησε, πιστεύω κι'εγώ πως θα τον δούμε σε αυτόν τον κύκλο, γιατί προφανώς κάνει κι'αυτός ταξίδια. Τον είδαμε στη σκηνή του 3ου κύκλου με τη Σάνον και τον Σαίντ (στην αρχή τον είδε μόνο η Σάνον, αλλά μετά και ο Σαίντ) και στη σκηνή με τον Λοκ, που αναφέρεις κι'εσύ.. Ο Έκο είναι άλλη περίπτωση, δεν ήταν time travels αυτά, απλά έβλεπε τον αδερφό του, που του έδινε οδηγίες.. Μην ξεχνάμε ότι ο αδερφός βρέθηκε στο νησί και δεν ξέρουμε πότε και πώς πέθανε.. @thief, άντε να βρούμε και κουμπάρο!! Αν και, τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεν μας έδειξε την Κέητ να μπαίνει σε κάποιο κίτρινο βαν.. Κάτι άλλο συμβαίνει.. Είμαι όμως πεπεισμένη ότι η Σαν δεν πάει για τον Μπεν, αλλά για κάποιον άλλο...
frenzy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Άλλη μια ερώτηση (ίσως απαντήθηκε και μου ξέφυγε): Στην αρχή του 5.01 που ο Faraday είναι στο σταθμό Orchid καθώς χτίζεται πιστεύετε πως είναι preview του τι θα γίνει σε κάποιο από τα "jumps" του νησιού, ή πως έχει γίνει στο παρελθόν?
frenzy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ψηφίζω preview Ωρε τι έχουμε να δούμε. Πάντως μπήκα λίγο στο dark ufo στην αρχή της σαιζόν και διάβαζα τα mysteries για να έχω τις ερωτήσεις φρέσκες ( ε ναι αφού απαντήσεις δεν έχουμε πάρει) κι έλεγε κάποιος πως από εδώ και πέρα πρέπει να λύνουν καμιά 10ριά mysteries ανά επεισόδιο ως του χρόνου (current mystery count: 372). Mέχρι τώρα προσθέτουν... Και η πιο σουρεάλ λύση σε μυστήριο (για καμμένους τελείως) -Μystery: Why did Richard think Locke was special? -Λύθηκε στο Jughead: Because Locke told him so Talk about brainfuck
sheik Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ωρε τι έχουμε να δούμε. Πάντως μπήκα λίγο στο dark ufo στην αρχή της σαιζόν και διάβαζα τα mysteries για να έχω τις ερωτήσεις φρέσκες ( ε ναι αφού απαντήσεις δεν έχουμε πάρει) κι έλεγε κάποιος πως από εδώ και πέρα πρέπει να λύνουν καμιά 10ριά mysteries ανά επεισόδιο ως του χρόνου (current mystery count: 372). Mέχρι τώρα προσθέτουν... Και η πιο σουρεάλ λύση σε μυστήριο (για καμμένους τελείως) -Μystery: Why did Richard think Locke was special? -Λύθηκε στο Jughead: Because Locke told him so Talk about brainfuck Κοιτα, οχι οτι τα μυστηρια δεν ειναι πολλα, αλλα εκει στο darkufo το εχουν καψει τελειως.Το παραμικρο ,που ισως ειναι ασημαντο, ακυρο κλπ το θεωρουν μυστηριο και περιμενουν να απαντηθει.Οπως επισης, μπορεις να φτιαξεις ομαδες των 10 και παραπανω "μυστηριων" που ποσταρουν, τα οποια λυνονται με μια μονο απαντηση, διοτι σπανε το κυριως μυστηριο σε υποερωτηματα που ομως μεταξυ τους συνδεονται και δεν τα λες ξεχωριστα μυστηρια.
Mr V Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Λογικα οταν θα επιστρεψουν στο νησι και ο λοκ ειναι νεκρος θα τον βγαλουν απο την σειρα??
kotlid Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Λογικα οταν θα επιστρεψουν στο νησι και ο λοκ ειναι νεκρος θα τον βγαλουν απο την σειρα?? Χωρις να ξερω τιποτα , υποθεση κανω, νομιζω οτι Λοκ δεν ειναι νεκρος αλλα εχει συννενοηθει με τον Μπεν γαι να μπορεσουν να τους πεισουν να γυρισουν Οταν αφησε το φερετρο με τον Λοκ σε ενα κρεοπωλειο ο Μπεν ετσι πως μιλουσαν μου εδωσε την εντυπωση οτι ειναι στημενος ο θανατοςν του Υποθεσεις κανω ξαναλεω ,δεν ξερω τιποτα
frenzy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Λογικα οταν θα επιστρεψουν στο νησι και ο λοκ ειναι νεκρος θα τον βγαλουν απο την σειρα?? Mέχρι τώρα κανείς δεν έχει συναντήσει τον εαυτό του σε time-travel. Αν δεν τους αφήνει το νησί είναι ένα θέμα, ένα άλλο όμως είναι αν τελικά γίνει πως θα λυνόταν αυτό το παράδοξο στην οθόνη. Με λίγα λόγια είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν¨από συγχώνευση του πριν λοκ και μετά μέχρι την επικράτηση αυτού που εξυπηρετεί το "συμφέρον" (gestalt) του νησιού.
Gerant Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 καλησπέρα σε ολους βλέποντας για ακόμα μια φορά τα 2 τελευταία επεισόδια μου μπηκαν στο μυαλο 2 ιδεες, νο1 λαμβάνουμε σαν δεδομένο πως ο Widmore και η Ellie υπήρχαν στο νησί το 1954...παιδι του Widmore ειναι η Pennie (γυναίκα του Desmond)...συμφωνα με τις εικασίες που γίνονται,η ellie ειναι μητέρα του faradey (ισως για αυτο του θυμιζει και καποια , οπως λεει και ο ιδιος στο επεισοδιο)... με την ερευνα του desmond αποκαλυπτεται πως ο faraday εκανε τις ερευνες του με χρηματοδοτηση του Widmore...που θελω να καταληξω? οτι αν σκεφτουμαι πως widmore και ellie εχουν καποια σχεση μεταξυ τους (πιθανον ζευγαρι) τοτε αυτοματα Pennie και Faraday= αδερφια? νο2 Ο Widmore μεχρι τωρα εχει αποδειξει πολλες φορες πως ειναι ο κακος της παρεας και οτι είναι εναντιον του Ben και των φιλων του, σωστα? Επισης η Mrs Hawkins εχει εμφανιστει να εχει παρεδωσε με τους losties( desmond) αλλα και τον Ben.Μας αποκαλύφθηκε οτι ο Widmore αλλα και η Ellie aka Mrs Hawkins (αν φυσικα ισχυει αυτο) υπηρξαν στο νησι απο το 1954 δηλαδη πριν αρχισουν να γινονται οοοοολα τα γεγονοτα στο νησι. Σκεφτειτε λοιπον το εξης...με τον ερχομο των "ανθρωπων απο το μέλλον"(faradey,κοκκινομαλα,mails,locke,sawyer) αφου ο faraday το ξεφουρνισε στην ellie, το "μυστικο" του νησιου αποκαλυπτεται στους OTHERS που κατοικουν εκει με αρχηγο τους τον richard. Χωριζονται ετσι σε 2 ομαδες , μια ομαδα που τους πιστευει με αρχηγο τους την Ellie και που προφανως θα προσπαθησουν να προφυλαξουν το μυστικο, και μια ομαδα με αρχηγο τον Widmore, η οποια θα προσπαθησει να κανει αυτη τη δυναμη του νησιου δικια της.Αν ακολουθησουμε αυτην την ιστορια εξηγειται πολυ απλα γιατι ο Ben ελεγε στον Jack πως οι ανθρωποι πανω στο καραβι ειναι οι ΚΑΚΟΙ...βεβαια εγω δεν παιρνω οσα ληγμενα παιρνουν οι σεναριογραφοι του lost :p αλλα ειναι μια εκδοχη την οποια εχω αρχισει και την πιστευω κατα πολυ πλεον και που δινει και μια λογικη εξηγηση σε ολα και ενα εντελως υποθετικο μεν, αλλα με αυτη τη σειρα τπτ δεν ειναι τυχαιο πια απο οτι αποδεικνυεται, ο faraday οταν o mails του λεει πως αρχισε να αιμορραγει, του εξηγει πως ισως να οφειλεται απο το χρονικο διαστημα που βρισκεται πανω στο νησι,και μαλιστα του κανει την ερωτηση αν ειναι σιγουρος πως δεν εχει ξαναβρεθει πανω σε αυτο στο παρελθον...Θυμηθειτε την αρχη του 5ου κυκλου και τη σκηνη που ο περιβοητος πρωταγωνιστω-σε-βιντεακια-για-την-darma κυριος/doktor Marvin Candle ξυπναει και ταιζει ενα μικρο μωρακι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.