Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 5 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειδα το 7 επεισοδιο..εχθες!!πολυ μυαλο ο σεναριογραφος..!!

μου αρεσε παρα πολυ.!!

παιδια ακουσα οτι το τελος...της σειράς. θα το βγαλουνε σε ταινια ισχυει κατι τετοιο..?θα κανουνε παταγο....!!!θα εχει τις μεγαλητερες εισπραξεις. . .ολων των εποχων!!

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ειδα το 7 επεισοδιο..εχθες!!πολυ μυαλο ο σεναριογραφος..!!

μου αρεσε παρα πολυ.!!

παιδια ακουσα οτι το τελος...της σειράς. θα το βγαλουνε σε ταινια ισχυει κατι τετοιο..?θα κανουνε παταγο....!!!θα εχει τις μεγαλητερες εισπραξεις. . .ολων των εποχων!!

Κοίταξε, λογικά θα βγει κάποιο διπλό επεισόδιο, δε νομίζω όμως να προβληθεί στους κινηματογράφους σα ταινία. Φαντάσου να πας να δεις το τελευταίο επεισόδιο χωρίς να χεις παρακολουθήσει τη σειρά... δε θα καταλαβαίνεις χριστό...

• Super Moderators
Δημοσ.

σιγά μάστορα κόψε κάτι...τον Τιτανικό (1.8 δις $) δεν τον πιάνει κανείς...

εδώ το Dark Knight που έκανε πάταγο δεν κατάφερε να περάσει το 1 δις $

Δημοσ.

Ειδε κανεις το trailer του νεου επεισοδιου?Αυτη που κρυβεται κατω απο τη σακουλα παιζει να ειναι η Κλαιρ?

το ειδα και εγω μακαρι να ειναι η κλαιρ να ανοιξη λιγο το ματι μας

Δημοσ.

Πολύ με άρεσε το επεισοδιάκι! :)

Επιτέλους, είδα τον Γουόλτ, που περίμενα τόσα επεισόδια για να τον δω,

ο οποίος -προσέξτε-

κάνει ταξίδια και δεν το 'χει πάρει χαμπάρι!!! Λέει στον Λοκ ότι τον είδε στο νησί με κοστούμι!!!

Ο Μπεν

είναι μεγάλο κάθαρμα τελικά!

Αλλά πώς αποφασίζει να αλλάξει έτσι τα σχέδια?

Μ΄πως, λέω, μήπως, αυτός που πιστεύει στην ιδιαιτερότητα του Τζον,

δεν είναι ο Μπεν (γιατί ίσως δεν έχει πάει ποτέ στο μέλλον?), αλλά μόνο ο Ρίτσαρντ??

Τι παίζει με την Χόκινς??

Είναι ολοφάνερα συνεργάτης του Γουίντμορ (ένα στρατόπεδο, Ντάρμα) και όχι

του Μπεν (δεύτερο στρατόπεδο, γιατροί και άλλοι περίεργοι που καθαρίζουν όλα τα μέλη της Ντάρμα). Αλλά γιατί συνεργάζεται με τον Μπεν?

Επειδή απλά έχουν κοινό στόχο?

Ο Μπεν ξέρει ότι ο Λοκ

θα αναστηθεί? Προφανώς όχι, γιατί αλλιώς δεν θα προσπαθούσε να τον πείσει να μην αυτοκτονήσει.. Ενώ ο Ρίτσαρντ μου φάνηκε πως το ήξερε..

Ποιός θα γίνει τώρα αρχηγός του νησιού?

Μήπως ο Τζακ??????????

Όσο για το αεροπλάνο....:

Νομίζω πως Τζακ-Κέητ-Χέρλυ πήγαν στην ίδια εποχή με Σώγιερ, Τζιν και λοιπούς..

Ο Λοκ βρίσκεται στο μέλλον (του), τρία χρόνια μετά, συνεχίζοντας τη ροή του ταξιδιού του στο Λος Άντζελες, μαζί με τους άλλους άμοιρους που έπεσαν στο νησί.΄Το ίδιο και ο Μπεν, όπως είδαμε..

Για τους υπόλοιπους δεν ξέρω, θα δείξει..

Δημοσ.

Παιδιά το Lost το παράτησα από τη δεύτερη χρονιά. Μου φάνηκε ότι ο βασικός τους σκοπός ήταν να προσφέρουν μυστήρια για να κρατήσουν τη τηλεθέαση ψηλά, και δεν είχαν ιδέα πως θα τα λύσουν τα μυστήρια. Για παράδειγμα, ο θάνατος του πιλότου, οι εμφανίσεις του πεθαμένου πατέρα, η φωτιά στη σχεδία (που την επόμενη χρονιά είπαν ότι την έβαλε δήθεν ο μικρός μαύρος), οι "άλλοι", και δεκάδες άλλα ανεξήγητα.

Που και που διάβαζα που το πάει η ιστορία (συνήθως πουθενά). Μέχρι εκεί που ο Μπεν τους φυλάκισε επειδή ... ήθελε να τον εγχειρήσουν!!! (αν είναι δυνατόν)

Από κει και πέρα χάθηκα τελείως. Έχει κάποια λογική τώρα; Ή μήπως με το time travel το ξεχείλωσαν ακόμη περισσότερο, και συνεχίζουν βγάζοντας λαγούς απ' το καπέλο και άσσους από το μανίκι, χωρίς αιτία και σκοπό; Μπορεί κάποιος να γράψει μια περίληψη τι έγινε μετά την απόδραση;

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Επίσης: έχουν ακόμη flashback σε κάθε επεισόδιο;

Δημοσ.

Βασικά είναι τα γούστα του καθενός. Για μένα, κάτσε και ξαναδές το πάλι απο την αρχή. Αν είσαι λάτρης του είδους (sci fi ΑΣ το πούμε) θα σου αρέσει...

Δημοσ.

Κοίτα, αν σου φαίνεται παράλογη η εξήγηση ότι ο μικρός έβαλε φωτιά στη σχεδιά (αν και δεν καταλαβαίνω τι το τόσο παράξενο βλέπεις σ' αυτό), τότε απλά αυτή η σειρά δεν είναι για σένα.

• Moderators
Δημοσ.
Παιδιά το Lost το παράτησα από τη δεύτερη χρονιά. Μου φάνηκε ότι ο βασικός τους σκοπός ήταν να προσφέρουν μυστήρια για να κρατήσουν τη τηλεθέαση ψηλά, και δεν είχαν ιδέα πως θα τα λύσουν τα μυστήρια.

Καλώς ή κακώς όμως, κάποια από αυτά τελικά τα έλυσαν.

Σε αρκετές σειρές, (κάποιες εξαιρετικές), οι δημιουργοί για πολλά από τα μυστήρια που εισάγουν, δεν έχουν απαντήσεις και τις σκέφτοναι πολύ αργότερα. Μερικές φορές το παραδέχονται (όχι στην περίπτωση του LOST, αλλά μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί). Τελικά δεν έχει σημασία αν αυτοί είχαν ή δεν είχαν ιδέα, αλλά τι εντύπωση έχεις εσύ για τη σειρά όσο αυτή εξελίσεται. Αν δεν βλέπεις κάτι που σε ενδιαφέρει, τότε μαλλον σπαταλάς το χρόνο σου.

η φωτιά στη σχεδία (που την επόμενη χρονιά είπαν ότι την έβαλε δήθεν ο μικρός μαύρος)

To σωστό είναι: "...που στο τέλος του ίδιου επεισοδίου..." :rolleyes:

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο Praetorian, για την εντύπωση, είναι ίσως το πιο σημαντικό.

Δηλαδή μου αρέσει που μέχρι τώρα δεν έχω σκεφτεί ποτέ "Τι; Αυτή η σαχλαμάρα ήταν η απάντηση; Τι μπαρούφα!", όποια κι αν είναι η απάντηση.

Ίσως είναι ζήτημα έξυπνης σκηνοθεσίας, ίσως κλίματος, ίσως τρόπου με τον οποίο δίνονται οι απαντήσεις, δεν ξέρω.

Το μόνο που νιώθω κατά καιρούς, είναι ότι κάποια μυστήρια παραμελούνται και ίσως τελικά ξεχνιούνται και δεν είμαι σίγουρος αν θ' απαντηθούν τελικά ή... θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια (δε μιλάω φυσικά για βασικά μυστήρια).

ΥΓ. Σωστό αυτό που λέει ο Praetorian για την φωτιά στη σχεδία. Τώρα το συνειδητοποίησα κι εγώ. Ποια επόμενη χρονιά; Αυτό είναι submystery του ενός, άντε δύο το πολύ επεισοδίων.

Δημοσ.

αλλα για αλλα δεν ειχαν ποτε και ουτε προκειται να βρουν πχ γιατι δεν σωθηκε και η κλαιρ αφου ειχε δει το οραμα ο ντεμοντ

Δημοσ.
εγω νομιζω οτι για τα περισσοτερα μυστηρια ειχαν λυση απο την αρχη πχ ο νεκρος πατερας του τζακ!

Σου είπε κανείς ότι είναι νεκρός;;;;; :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...