Evgenios1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Τι ειναι αυτα τα τουνελ? Πως βαλανε τη βομβα εκει μεσα? Και το μεγα ερωτημα: Ο Λοκ πως ηξερε ο'τι θα φαει σφερα... ο Λοκ εσωσε το Λοκ πως? Ο μελλοντικος Λοκ εσωσε το παρελθοντα Λοκ, ωμος αν πεθενε ο παρελθοντα Λοκ, ο μελλοντικος Λοκ δε θα υπιρχε και δε θα εσωζε το παρελθοντα Λοκ, με αποτελεσμα ο μελλοντικος Λοκ να μην υπαρχει....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 thnx για τα spoilers man...
liopyr Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 (ποιο διπλό της ΑΕΚ ρε; ) double παρακαλω! Eνα αστειο στην μεταφραση ειναι. (εγω γελασα παντως). ισως επειδη [..] ξερω χαζομαρες λεω αλλα που ξερεις ισως........... Τουλαχιστον εχεις αυτογνωσια των υποθεσεων σου. Κατι ειναι και αυτο...
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Α, κατάλαβα! Στους υπότιτλους θα το βάλανε, ε; Χεχε, έξυπνο (αν και πάντα μου φαίνεται χαζό να βλέπω ξένους χαρακτήρες να μιλάνε για ελληνικά γεγονότα). Μια που λέμε αστεία, ΕΛΙΩΣΑ στο γέλιο (νομίζω ήταν η πιο αστεία σκηνή Lost που έχω δει ποτέ)...καταλάβατε μάλλον ήδη πού, ε; Hugo: OK, είμαστε από το μέλλον... Τρελό γέλιο! tzinos, δεν κάνω quote γιατί μπορεί να δω το spoilerάκι, αλλά αναμένω πως και πως το καλοκαίρι για να κάνω τη χάρη στον εαυτό μου
Alxnks Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 παιδια...ελπιζω να μην ξενερωνω καποιον λεγοντας αυτην την σκεψη μου... αλλα επειδη ειχα προβληματιστει με το πως αυτος ο richard ειναι τοσα χρονια στο νησι αγεραστος, χτες σκεφτηκα οτι λογικα (παντα συμφωνα με τα οσα βλεπουμε να ισχυουν στο νησι κτλ)...ο μονος τροπος να γινεται αυτο ειναι να ειναι νεκρος! τωρα το πως να πεθανε και ποιος ο σκοπος του εκει...ακομα δεν εχω σκεφτει τι μπορει να τρεχει. τι λετε κι εσεις;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 παιδια...ελπιζω να μην ξενερωνω καποιον λεγοντας αυτην την σκεψη μου... αλλα επειδη ειχα προβληματιστει με το πως αυτος ο richard ειναι τοσα χρονια στο νησι αγεραστος, χτες σκεφτηκα οτι λογικα (παντα συμφωνα με τα οσα βλεπουμε να ισχυουν στο νησι κτλ)...ο μονος τροπος να γινεται αυτο ειναι να ειναι νεκρος! τωρα το πως να πεθανε και ποιος ο σκοπος του εκει...ακομα δεν εχω σκεφτει τι μπορει να τρεχει. τι λετε κι εσεις; Δεν πρέπει να ισχύει αυτή η σκέψη σου γιατί οι παραγωγοί έχουν αποκλείσει το γεγονός να είναι νεκροί όσοι είναι πάνω στο νησί. Και σκέψου ότι ο Richard είχε μετακινηθεί και εκτός νησιού - μας τον έδειξε όταν προσέλαβαν την Julliette.
ANHLIKOS Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δεν πρέπει να ισχύει αυτή η σκέψη σου γιατί οι παραγωγοί έχουν αποκλείσει το γεγονός να είναι νεκροί όσοι είναι πάνω στο νησί. Και σκέψου ότι ο Richard είχε μετακινηθεί και εκτός νησιού - μας τον έδειξε όταν προσέλαβαν την Julliette. Μα και ο Λοκ, δεν ειχε πεθανει εκτος νησιου?
papahlamidas Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Γενικά οι παραγωγοί έχουν υποσχεθεί ότι δεν θα μας ξενερώσουν... Αλλά αυτό θα το δούμε στην πορεία...
Alxnks Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δεν πρέπει να ισχύει αυτή η σκέψη σου γιατί οι παραγωγοί έχουν αποκλείσει το γεγονός να είναι νεκροί όσοι είναι πάνω στο νησί. Και σκέψου ότι ο Richard είχε μετακινηθεί και εκτός νησιού - μας τον έδειξε όταν προσέλαβαν την Julliette. εχεις ενα δικιο αν το σκεφτεις ετσι... αλλα με τα τοσα χρονικα πισωγυρισματα, μπορει η επισκεψη του ριτσαρντ να μην γινει ποτε αν καταφερουν να ανατρεψουν τα γεγονοτα οπως σχεδιαζουν να κανουν. τεσπα...μια σκεψη εκανα..εσεις πως αλλιως λετε να ειναι τοσα χρονια πανω στο νησι αγεραστος;
thief7710 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δεν ξερω για εσας αλλα εχω πλεον την εντυπωση (εδω και 5 6 επεισοδια) οτι οι τυπαδες δεν εχουν σκοπο να απαντησουν τπτ αλλα απλα να πουνε μια ιστορια (και οτι κολλησει κολλησε απο τα προηγουμενα). Δεν λεω οτι δεν θα τπτ απολυτως αλλα δεν ειναι αυτος ο στοχος τους. Με αυτο στο μυαλο συνεχιζω να βλεπω λοστ σχεδον με "συλλεκτικο"¨πλεον σκοπο.
john1987 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Ρε παιδια εχουμε χασει τη μπαλα τελειως.Δλδ ως θεατες που να θυμομαστε τι ακριβως ειχε γινει μεταξυ Λοκ και Ριτσαρντ Για μενα ολο αυτο το αβερτα time travel εχει χαλασει τη φετινη σαιζον. Και μια αλλη ερωτηση που την εχω ξανακανει! Εστω οτι πυροδοτουν τη βομβα κτλ.Αυτοι που εχουν ξεμεινει δλδ στα 70s θα εξαφανιστουν και θα γινουν οι μελλοντικοι τους εαυτοι χωρις το ατυχημα?Η θα ξεγραφθει απο τη μνημη τους το οτι επεσαν στο νησι,επειδη δεν ειχε γινει υποτιθεται???
soturin Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Χωρίς να έχω διαβάσει εδώ και καιρό, δεν ξέρω αν έχουν αναφερθεί αλλά δυο σκέψεις super-locke = τούμπανο, δε ψοφάω και όλα τα ξέρω αφού αναστήθηκα ή κάτι τέτοιο λοκ 1. η όλη φάση θα αλλάξουμε το μέλλον προφανώς είναι χαζομάρες γιατί δεν ξέρω τι έπαθε ο φάραντει αλλά what happened, happened. Αν ο jack σκάσει τη βόμβα και αποτρέψει τη σειρά γεγονότων με πτώση αεροπλάνων, αποτρέπει και το ταξίδι πίσω στο χρόνο για να σκάσει τη βόμβα. Paradox. Και είμαι σίγουρος ότι οι σεναριογράφοι το ξέρουν και απλά είναι ένα τρικ, για να δώσουν στο μυαλό του στόκου jack μια ελπίδα ότι έχει κάποιο σκοπό. 2. Η άλλη φάση "super-locke" λέει στον ρίτσαρντ να πει στον λοκ αυτό που έχει ήδη ακούσει" δεν μπορεί να ισχύει. Δεν μπορεί από το πουθενά να προέλθει μια ιδέα, κάποια λόγια χωρίς συνειδητή επινόησή τους. Αυτό το "σώζουν" ας πούμε με το ότι ο super-locke και καλά πήρε οδηγίες από το νησί να το πει αυτό στον richard και όχι επειδή απλά το θυμόταν, εξου και το timing. Αν το 1 δεν το τηρήσουν και δούμε τελευταίο επεισόδιο να προσγειώνεται los angeles η 815, έφυγα να δείρω τον j.j. To 2 είναι εν μέρει ξενερωτικό αλλά το μεταφυσικό, νησί μιλάει κτλ είναι λίγο δεδομένο εδώ και καιρό. Εγώ πάντως μια χαρά περνάω με τη σειρά, γουστάρω σασπενς κτλ και έχω δεθεί και με κάποιους χαρακτήρες (all hail "good riddance" ατάκα του σόγιερ )
ANHLIKOS Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Και γω, δεν πιστευω πως ο Τζακ θα καταφερει να αλλαξει το μελλον. Γιατι: 1) Θα χαλαστω τρομερα και ο Soturin θα εχει παρεα στο ταξιδι του για Αμερικη. 2) Ειναι στην μεση οι ρημαδοσκελετοι, που συνεχιζω να πιστευω πως ειναι καποιοι Λοστακιδες.
georgepetrou Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Εγώ σκέφτηκα κάτι άλλο... Επειδή θεωρώ ότι οι σκηνοθέτες θα τηρήσουν μέχρι τέλους το what happened, happened, ότι και να κάνει ο Jack, το μέλλον δεν πρόκειται να αλλάξει! Θυμάστε τι είχε πει ο Faraday; Οτι οι Darma θα φτιάξουν τους σταθμούς επειδή την ώρα των ανασκαφών θα χτυπήσουν μια μεγάλη πηγή ενέργειας, θα γίνει μια έκρηξη, κτλ, κτλ... Και αν τελικά η έκρηξη είναι η βόμβα που πάει να σκάσει ο Jack? Η οποία σύμφωνα με αυτά που είπε η Eloise είναι θαμμένη κάτω από έναν οικισμό της Darma! Λέω εγώ τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.