Nikos.thd Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας φίλοι Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα πρόγραμμα να πάρω Ghost του δίσκου μου; Δοκίμασα με το Norton Ghost μα δεν τα κατάφερα, είναι κάπως δύσχρηστο. Αυτό που θα ήθελα, είναι να πάρω ghost σε σειρά από CD's ή DVD και όταν το χρειαστώ να ξεκινήσω με boot από το CD/DVD και να συνεχίσει να περάσει μέσα όλο το Ghost. Το έκανε κάποιος φίλος κάποτε, αλλά δεν συγκράτησα με ποιο πρόγραμμα Ας με βοηθήσει κάποιος, γιατί τα΄ χω “παίξει” με τα απανωτά Format.
nurse Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Acronis true image επίσης δες και εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=292463
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δοκίμασα με το Norton Ghost μα δεν τα κατάφερα, είναι κάπως δύσχρηστο. Δυσχρηστο το ghost ???? Για κοιτα ενα οδηγο που εχω βαλει εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=240835&highlight=ghost
Nikos.thd Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Φίλε Tayg46. Μην γελάσεις αλλά δεν τα κατάφερα να το δουλέψω. Έφτιαξα ένα rescue disc, έκανα boot από εκεί αλλά βλέπει μόνο τον εξωτερικό USB που έχω. Όταν έκλεισα τον USΒ δεν βλέπει κανένα. Αν μπορείς να μου πεις πως ξεκινά αυτό το πράγμα θα σε ευχαριστούσα. -----Προστέθηκε 6/1/2009 στις 10 : 05 : 52----- Προχώρησα αρκετά με το Norton Ghost 12. Ξέρει κανείς πως θα βρω το Symantec Recovery Disk CD που μου ζητά, ώστε να ξεκινήσει η εφαρμογή, για να φτιάξω το δικό μου Recovery Disk?
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Φίλε Tayg46.Μην γελάσεις αλλά δεν τα κατάφερα να το δουλέψω. Έφτιαξα ένα rescue disc, έκανα boot από εκεί αλλά βλέπει μόνο τον εξωτερικό USB που έχω. Όταν έκλεισα τον USΒ δεν βλέπει κανένα. Αν μπορείς να μου πεις πως ξεκινά αυτό το πράγμα θα σε ευχαριστούσα. -----Προστέθηκε 6/1/2009 στις 10 : 05 : 52----- Προχώρησα αρκετά με το Norton Ghost 12. Ξέρει κανείς πως θα βρω το Symantec Recovery Disk CD που μου ζητά, ώστε να ξεκινήσει η εφαρμογή, για να φτιάξω το δικό μου Recovery Disk? Εγω εχω το ghost14 , το ιδιο ειναι, και ειναι cd εγκαταστασης και boot cd μαζι.
Tayg46 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Νίκος.thd κάνε μια έρευνα στο Google και θα βρεις αναλυτικές οδηγίες χρήσης του Acronis True Image
bluesattack Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Φίλε Tayg46. Μην γελάσεις αλλά δεν τα κατάφερα να το δουλέψω. Έφτιαξα ένα rescue disc, έκανα boot από εκεί αλλά βλέπει μόνο τον εξωτερικό USB που έχω. Όταν έκλεισα τον USΒ δεν βλέπει κανένα. Αν μπορείς να μου πεις πως ξεκινά αυτό το πράγμα θα σε ευχαριστούσα. Φιλε μου δεν εχω το ghost να σε βοηθησω αλλα με το acronis ειμαι υπερκαλυμμενος και ειναι διαδικασια μερικων λεπτων. Εγω δεν κανω backup σε dvd αλλα σε καποιο αλλο partition. Aν εισαι ηδη στα windows και ο σκληρος σου δισκος εχει ενα ακομη partition (δεν θα το βαλεις φυσικα εκει που εχεις τα win ) (η εχεις και καποιο αλλο δισκο ) κανε ενα backup (απο την αντιστοιχη εντολη του acronis ) να τελειωνεις .Φτιαχνεις και ενα boot cd ευκολα..παλι με την αντιστοιχη επιλογη του acronis και τερμα .Οταν θα θελεις να το επαναφερεις βαζεις το boot cd και επιλεγεις (μπαινοντας στο bios ..την επιλογη boot)α μπουταρει απο κει.Σε βαζει στο προγραμμα οπου επιλεγεις recovery.Kαι ουσιαστικα ριχνεις το backup στον δισκο που εχεις τα win (ας πουμε το C πχ). (Το backup αρχειο θα του δωσεις και ενα ονομα..για να σε προχωρησει στην επιλογη το αcronis ..εννοω οταν θα μπεις στην αρχειο στο backup και πατας next..κλπ ) Αν εχεις και κανα περισσευουμενο δισκο (αδειο ετσι..η που να μην θελεις τα περιεχομενα ) κανεις και ενα clone disc...ετσι για καβατζα.Ετσι ωστε αν παθει τελειως ο δισκος σου κατι...πεθανει ενα πραγμα..χτυπα ξυλο..να συνδεσεις τον extra αυτο δισκο και να εισαι pc-ετοιμοπολεμος στο λεπτο.Δεν χρειαζεται να εχει φυσικα την ιδια χωρητικοτητα του αρχικου..αρκει να χωραει τα win και ολα αυτα που θα περασεις..progr ..games κλπ κλπ.
nickarmy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 μπορω με το acronis na παρω image toy c( τον σκληρο που εχω το λειτουργικο) μου και αν ναι πώς μετα πως το τρεχω το image
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.