ALXIOA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 ακουστε φιλοι μου τι μου ειπαν... στο σπιτι μου εχω την υπηρεσια duble play...πληρωνω 80ευρο το διμηνο..λοιπον..χθες μου ενεργοποιησαν την φραγη στην γραμμη μου και μου εστειλαν μηνυμα στο κινητο μου οπου ελεγε το μην για πληροφοριες να καλεσω το 13831..καλω και γω λοιπον μετα απο κανα 15λεπτο πιανω γραμμη μιλαω με μια κοπελα...και την ρωταω γιατι εχει ενεργοποιηθει η φραγη στην γραμμη μου... μου λεει μισο λεπτο να κοιταξω..επανερχεται και μου λεει υπαρχει ενας ανεξοφλητος λογαριασμος 80,57 λεπτα... -τις λεω το γνωριζω αλλα αυτον τον λογαριασμο τον παρελαβα την δευτερα που μας περασε 5-1-09... -μου απανταει αυτη οτι εμεις σας τον στειλαμε στις 21-11-08.. -λεω εγω και τι με νοιαζει εμενα ποτε τον στειλατε..εγω την δευτερα τον παρελαβα... -μου λεει οτι ειναι υποχρεωσει σας κυριε..να ξερετε ποτε ερχετε ο λογαριασμος σας...και να παιρνετε τηλεφωνο να ρωτατε αν εκδοθηκε και ποιο ειναι το ποσο οφειλη σας... -μενω με το ακουστικο στο χερι...της λες μορη κατσικα της λεω..σιγα μην βαλω και ειδοποιηση στο κινητο μου να μου θυμιζει να παιρνω τηλ να ρωταω αν εκδοθηκε ο λογαριασμος μου...τις ειπα αν δεν μπορειτε να συννενοηθειτε με τα κολωταχυδρομεια να στελνετε τους λογαριασμος με κουριερ ωστε να τους λαμβανουμε εγκαιρα...!!!αι σιχτιρ.. με τα πολλα με τα λιγα πηρα τα στοιχεια της και της ζητησα να μου απενεργοποηθει η φραγη μου αμμεσα και οτι αυριο -δηλ σημερα θα πηγαινα να πληρωσω τον λογαριασμο μου... μου απαντησε και επεμενε σε αυτο... πρωτα θα πληρωσετε και μετα θα ανοιξει η γραμμη... και τις εκλεισα το τηλεφωνο ντροπη και αισχος εχω να πω...για 80 ευρο και χωρις αλλη προειδοποιηση να κλεινουν την γραμμη.να σας πω πως ηταν μονο ο τρεχον λογαριασμος ανεξοφλητος τον οποιο παρελαβα καθυστεριμενα αλλα ουτε εχει εκδοθει επομενος..χρωστουσα μονο αυτα τα 80 ευρω... μου φαινεται επιασαν τις 200000 συνδεσεις και το πηραν επανω τους...!!! μου φαινεται θα την κοπανισω για αλλου... εστειλα και μαιλ στην εταιρεια αλλα σιγα μην μου απαντησουν..ετσι που κανουν θα το κλεισουν το μαγαζι... ΑΛΗΤΕΣ
cbr600RR Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 εδω σου βαζει φραγη η wind για 35 ευρω στο κινητο που ειχα ξεχασει απληρωτο για 10 μερες .. και η forthnet θα κωλωσει ?
nikosdet Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 ΟΚ, γι'αυτό το λόγο πήγαινε αλλού... Αλλα για πες μας, στον ΟΤΕ ας πούμε πότε σου κόβουν το τηλέφωνο και πόσο θέλουν για να στο ξαναενεργοποιήσουν; Όπως άλλωστε κι άλλες εταιρείες τηλεφωνίας και μη (πχ ΔΕΗ τα ίδια!) Ίσως κάνω και λάθος, αλλά αν στις 21/11/2008 χρωστούσες 80 ευρώ μου φαίνεται λίγο περίεργο και σήμερα 1,5-2 μήνες μετά να εξακολουθείς να χρωστάς 80 ευρώ...
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Εγώ πάντως χωρίς double play απλή σύνδεση τηλ + internet forthnet (δεν μπορώ ακόμα να κάνω double play) και λογαρίαν internet απλήρωτη 1μήνα + από την παραλαβή (όχι την έκδοση) και κανένα πρόβλημα...
pournaras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Οπως και να το κανουμε, ενα μικρο δικιο το εχουν. Διοτι αλλο να εχουν περασει 5-10 μερες, και να μην θυμηθεις το λογαριασμο (λογικο), κι αλλο 2-3 μηνες (αν σταλθηκε 11ο σιγουρα αφορα 9ο-10ο). Δηλαδη εσυ 3 μηνες δεν ψυλλιαστηκες οτι κατι συμβαινει και δεν εχει ερθει λογαριασμος; Η μηπως νομισες οτι αποφασισαν λογω γιορτων να σου τον κανουν δωρο. Και δεν το λεω για τη συγκεκριμενη εταιρια (οτε εχω ετσι κι αλλιως), απλα ολες το ιδιο θα εκαναν στη θεση τους.
antonl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 [...] της λες μορη κατσικα της λεω..σιγα μην βαλω και ειδοποιηση στο κινητο μου να μου θυμιζει να παιρνω τηλ να ρωταω αν εκδοθηκε ο λογαριασμος μου [...] Έχουν ένα δίκιο κι αυτοί αλλά σκεφτείτε κι εμάς με την αδύναμη μνήμη. Μου είναι αδύνατο να θυμηθώ πότε είναι η τελευταία φορά που ρθε ΔΕΗ/ΟΤΕ/νερό/Forthnet και οποιοσδήποτε άλλος πάγιος λογαριασμός. Και δε θα το ξεχνούσα μόνο όταν ερχόταν μ ένα μήνα καθυστέρηση αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα το θυμόμουν ακόμα κι αν ερχόταν ένα μήνα νωρίτερα. Ξέρω πως οι λογαριασμοί θεωρούνται επιστολές ιδιαίτερα χαμηλής προτεραιότητας από τα ΕΛΤΑ αλλά δεν υπάρχει και ένας μέγιστος χρόνος που θα πρέπει να αποστέλλονται; Αν και πιθανόν κάπου να "κόλλησε" σ αυτήν την περίπτωση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 καταλαβαίνω την αντίδραση του ALXIOA αλλά και τι να κάνει η Forthnet και η κάθε Forthnet...πώς θα καταλάβει την διαφορά ανάμεσα σε ένα καθυστερημένο λογαριασμό με κάποιον που δεν πληρώνει επίτηδες? normal αντιμετώπιση πιστεύω...
mangai Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δεν έχουν (οι εταιρίες) καθόλου δίκαιο! Καταρχήν,παλαιότερα,πολύ σπάνια είχαμε τέτοια προβλήματα και ποτέ δεν το έκοβαν. Στις αρχές του 2008 είχα καθυστέρηση από τον πάροχο(ADSL) γιατί αντί Αττική έγραφαν Αθήνα. Τους ενημέρωσα αμέσως και.....δεν το άλλαξαν ακόμα(χρειάστηκε το επόμενο δίμηνο που ξαναέγινε το ίδιο να επικοινωνήσω ο ίδιος με τα ΕΛΤΑ και να παρακαλέσω να παραβλέπουν το λάθος).Το 3ο δίμηνο που καθυστέρησε περισσότερο και τηλεφώνησα στον Πάροχο περίπου μου είπαν πως τους ενοχλώ άδικαιολόγητα,γιατί λέει αποφάσισαν να βγάλουν τους λογαριασμούς ένα μήνα αργότερα! Το επόμενο δίμηνο πλήρωσα 5 ημέρες πριν τη λήξη του λογαριασμού σε κατάστημα με την επωνυμία του παρόχου μου(δεν είναι η forthnet) γιά να μου έρθει διπλός ο επόμενος! Παραλίγο να τον πληρώσει ο πατέρας μου(έλειπα σε επαρχία),Τους τηλεφώνησα το ήξεραν λέει αλλά....Δεν είχαν ενημερώσει τα καταστήματα τους κτλ. κτλ......Η ΔΕΗ,όταν έγινε πριν καιρό κάτι παρόμοιο όχι μόνο δεν μου το έκοψε,ζήτησαν συγνώμη όταν τηλεφώνησα και με διαβεβαίωσαν ότι πρώτα κυτούν αν έγινε λάθος μετά τηλεφωνούν στον πελάτη κτλ.Να επανέλθω τώρα στο πρόβλημα του ALXIOA. Αν εκδόθηκε 21.11.08 ο λογαριασμός όπως δουλεύουν όλες οι εταιρίες,θα έπρεπε να λήγει 21.12.08 .Μιλάμε γιά 18 ημερες καθυστέρηση,όχι για μήνες(1.5 έως 3 μήνες που διαβάζω παραπάνω) και επειδή είναι περίοδος εορτών,που πολλοί από εμάς τρέχουν και δεν προφταίνουν,είναι λογικό να ξεχαστείς, γιαυτό είναι επιεικώς Απαράδεκτο που ενεργοποίησαν την φραγή(χωρίς μάλιστα να στείλουν πριν ένα email).To έχω ξαναγράψει και παρακαλώ να μην με παρεξηγήσετε αλλά: "-είμαστε Πελάτες των Παρόχων καί όχι Όμηροι,άνθρωποι(πολίτες)ελεύθεροι και όχι υπόδουλοι".
athns Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Οπως και να το κανουμε, ενα μικρο δικιο το εχουν. Διοτι αλλο να εχουν περασει 5-10 μερες, και να μην θυμηθεις το λογαριασμο (λογικο), κι αλλο 2-3 μηνες (αν σταλθηκε 11ο σιγουρα αφορα 9ο-10ο). Δηλαδη εσυ 3 μηνες δεν ψυλλιαστηκες οτι κατι συμβαινει και δεν εχει ερθει λογαριασμος; Η μηπως νομισες οτι αποφασισαν λογω γιορτων να σου τον κανουν δωρο.Και δεν το λεω για τη συγκεκριμενη εταιρια (οτε εχω ετσι κι αλλιως), απλα ολες το ιδιο θα εκαναν στη θεση τους. Ας ενδιαφερθούν εκείνοι για τα χρήματα τους.Πριν κάνουν την φραγή,καλό θα ήταν να έπαιρναν ενα τηλέφωνο τον πελάτη τους να του το υπενθυμίσουν.Θα κέρδιζαν πολλούς πόντους,standar!!!
Mourgolikos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Σε μένα έστειλαν sms (με το πέρας της προθεσμίας) ότι αν δεν πληρωθεί έγκαιρα θα με βάλουν σε φραγή. Φυσικά σου δίνουν 5 μέρες μετά την λήξη προθεσμίας. Δεν λέω είναι κάπως όλη αυτή η υπόθεση με την φραγή, αλλά έχεις τουλάχιστον μια βδομάδα να τον ξοφλήσεις και μάλιστα με πολλούς τρόπους (ελ.τα, τράπεζα,παπασωτηρίου,forthnet). Τη φραγή πάντως την αφαιρούν μέσα σε μισή ώρα αν ξοφλήσεις όλα τα χρέη σου. (tested ) Και σε 4 ώρες αν πληρώσεις μερικα (νομίζω, δεν έχω φτάσει ως εδώ).
geioannou Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 νομιζω οτι πιο σοστο ειναι πριν προβει καποιος σε απενεργοποιηση να κανεις μια κληση στο ενδιαφερομενο.ειναι μια πολυ καλη κινηση. επισης κατι που προαναφερθηκε. εαν ειναι να προχωρα σε διακοπη της γραμμης η σε οτιδηποτε αλλο απροειδοποιητα τοτε θα επρεπε να φροντιζει να ξερει για το εαν εφτασε ο λογαριασμος στην ωρα του. εαν πληρωναν κουριερ και ειχαν περισσοτερα εξοδα, θα τους αρεσε ?
andreasl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Εγώ πάντως κάποια στιγμή δεν πήρα καθόλου ένα λογαριασμό (διμήνου) και δεν μου το έκοψαν. Πλήρωσα κατευθείαν το επόμενο δίμηνο 4 μήνες μαζεμένους. Μήπως εσύ δεν πήγες να πληρώσεις ούτε τους 4; Γιατί σε εμένα δεν το έκοψαν;
PavelX Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ούτε εσύ φταις, ούτε εκείνοι και δεν έχουν καμία υποχρέωση να σου ενεργοποιήσουν τις κλήσεις αν δεν πληρώσεις. 1.5 μήνα ήταν απλήρωτος ο λογαριασμός. ΟΚ, δεν είναι πολύ, ΟΚ δεν έφταιγες αλλά και εκείνοι, ΟΚ είχαν δικαίωμα να στο κόψουν. Άλλωστε, δεν ήξεραν ότι δεν το είχες λάβει. Τώρα αν θα έπρεπε να είχαν καλέσει πρώτα ή να στείλουν μήνυμα σε κινητό ή αν τα ταχυδρομεία λειτουργούσαν σωστά είναι άλλο ζήτημα. Πχ. η Forthnet μου έστειλε τον εξοπλισμό στις 22/12 ΜΕ COURIER και έφτασε 29/12 (Θεσσαλονίκη μένω). Δεν νομίζω να φταίει η Forthnet που η courier το έστειλε με ποδήλατο από Αθήνα.
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 εχει και λογικη που το κανουν οι ετερειες αλλα δυστυχως τουςπερνει ολους.καποιες ετερειες ονοματα δεν λεμε δεν εβαζαν φραγη και καποιοι επιτηδες εκαναν τις παπιες και δεν πληρωναν για μηνες ολοκληρους και ξαφνικαν οταν τους κοπηκε το τηλ η το ιντερνετ ελεγαν α το ξεχασα.πως γινετε να ξεχασες οτι εχεις ναπληρωσεις ενα χρονο την ταδε ετερεια.....βεβεα μεσα σε αυτους θα την πληρωσουν και αυτοι που πραγματι ξεχασαν να πληρωσουν 2 μηνες.
dali13gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 καταλαβαίνω την αντίδραση του ALXIOA αλλά και τι να κάνει η Forthnet και η κάθε Forthnet...πώς θα καταλάβει την διαφορά ανάμεσα σε ένα καθυστερημένο λογαριασμό με κάποιον που δεν πληρώνει επίτηδες? normal αντιμετώπιση πιστεύω... Δεν έχεις άδικο αλλά δεν έχεις και δίκιο Έχω Forthnet 1,5 χρόνο και πληρωμένους λογαριασμούς πάντα. Πριν δύο μήνες, έρχεται μήνυμα στο κινητό ότι η γραμμή μου έχει κοπεί λόγω ανεξόφλητου λογαριασμού και χωρίς να έχω πάρει εγώ λογαριασμό. Τους παίρνω τηλέφωνο και τους κράζω που κόψανε τη γραμμή χωρίς προειδοποίηση, η πιτσιρίκα ειρωνικά λέει "εμείς σας στείλαμε". Με τα πολλά, πάω πληρώνω και τους στέλνω με fax μια ωραία απειλητική επιστολή (με βοήθεια δικηγόρου). Το αποτέλεσμα πιο ήταν; Μετά από 5 μέρες, ήρθε στο σπίτι φάκελος χειρόγραφα γραμμένος και είχε μέσα τον λογαριασμό και την προειδοποίηση με ημερομηνία 16/10 ενώ το σκηνικό έγινε 20/11!!! Κάπου τους είχε "παραπέσει" φαίνεται και ξαφνικά έγιναν μαγικά και ήρθε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.