Προς το περιεχόμενο

Windows encountered an error...

Mystrider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Εδώ και μια βδομάδα προσπαθώ να εγκαταστήσω ενα πολυμηχάνημα και μια κάμερα στον υπολογιστή μου σε Vista, στο σημείο που βρίσκει το υλικό και σε ρωτάει αν θέλεις να βρεί κ να εγκαταστήσει αυτόματα τους drivers μου βγάζει συνεχώς αυτο το μήνυμα

" Windows found the driver but encountered an error", διάβασα οτι πολλοί έχουν αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα αλλα πουθενά λύση..

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν το πολυμηχάνημα και η κάμερα έχουν cd με drivers για setup, κάνε τη διαδικασία από το cd. Αλλιώς πες του να μη σου βρει αυτόματα τους drivers αλλά να του πεις εσύ από ποιο path να τους πάρει.

Τα πολυμηχανήματα πάντως συνήθως θέλουν να βάλεις το cd χωρίς να συνδέσεις τη συσκευή και σε κάποιο σημείο θα σου ζητήσει να το συνδέσεις οπότε συνεχίζεις κανονικά από εκεί.

Δημοσ.
Αν το πολυμηχάνημα και η κάμερα έχουν cd με drivers για setup, κάνε τη διαδικασία από το cd. Αλλιώς πες του να μη σου βρει αυτόματα τους drivers αλλά να του πεις εσύ από ποιο path να τους πάρει.

Τα πολυμηχανήματα πάντως συνήθως θέλουν να βάλεις το cd χωρίς να συνδέσεις τη συσκευή και σε κάποιο σημείο θα σου ζητήσει να το συνδέσεις οπότε συνεχίζεις κανονικά από εκεί.

Βασικά δες τι κάνω, βάζω το CD εγκατάστασης και ολα προχωρούν κανονικά, μου λέει σε κάποια φάση να συδέσω το πολυμηχάνημα και να το "ανοίξω", όταν το κάνς αυτο παράλληλα ο οδηγός του CD ψάχνει τη συσκευή και τα Windows ανοίγουν το παράθυρο Εύρεσης νέου υλικού, εκεί πατάω το Recommended, δηλ. να ψάξει κ να βρεί τον οδηγό, εκεί μου λέει το μήνυμα οτι τα Windows βρήκαν τον οδηγό αλλα αντιμετώπισαν σφάλμα και δεν μπορούν να τον εγκαταστήσουν, καπάκι μετά ο οδηγός εγκατάστασης του πολυμηχανήματος μου λέει σφάλμα εγκατάστασης κ οτι ο η συσκευή δεν βρέθηκε.

Εψαξα κ σε άλλα φόρουμ κ κάποιοι λένε για ενα αρχείο που άν καταστραφει στα Vista ( κατι σε ΝFO ) τα Vista δεν μπορούν να κάνουν εγκατάσταση hardware, επισης οτι έχουν βγάλει ενα hotfix για αυτη τη περίπτωση αλλα σε μένα δέν βοήθησε.

* Δοκίμασα κ το τρόπο που λές να μην κάνει αυτόματα εγκατάσταση οδηγού αλλα να του "δείξω" εγώ το που είναι αλλα πάλι τα ίδια.

Παρεπιμπτόντως το ίδιο μήνυμα μου βγάζει όταν συνδέω κ μια κάμερα μέσω firewire στο PC :cry:

Δημοσ.

Στα xp που ξέρω στη φάση που είναι να συνδέσεις τη συσκευή δεν σου βγάζει το new hardware οδηγό, απλά στο διαβάζει και προχωράει μόνο του (για το πολυμηχάνημα μιλάω), στα vista δεν γνωρίζω. Αν δοκιμάσεις να κλείσεις τον new hardware οδηγό (cancel) και συνεχίσεις από τον οδηγό του cd τι γίνεται? Αν θες πες και ποιο πολυμηχάνημα είναι και δες μήπως κάποιος εδώ ξέρει τι παίζει στα vista.

Δημοσ.
Στα xp που ξέρω στη φάση που είναι να συνδέσεις τη συσκευή δεν σου βγάζει το new hardware οδηγό, απλά στο διαβάζει και προχωράει μόνο του (για το πολυμηχάνημα μιλάω), στα vista δεν γνωρίζω. Αν δοκιμάσεις να κλείσεις τον new hardware οδηγό (cancel) και συνεχίσεις από τον οδηγό του cd τι γίνεται? Αν θες πες και ποιο πολυμηχάνημα είναι και δες μήπως κάποιος εδώ ξέρει τι παίζει στα vista.

Δοκίμασα κ αυτο που λές, τίποτα, τελικά μάλλον είναι αυτο το πρόβλημα, για κάποιο λόγω διαγράφτηκε το αρχείο αυτο κ δεν μπορεί να εγκαταστήσει καμιά εξωτερική συσκευη πλέον ( δοκίμασα κ 2ο εκτυπωτη να συνδέσω ), δυστηχώς ενα φορμάτ μόνο σώζει τη κατάσταση όπως διαβάζω κ τέλος τα Vista for me.

Δημοσ.

Κοίτα, από τον ένα χρόνο περίπου που δούλεψα αναγκαστικά τα vista επειδή ήταν προεγκατεστημένα σε laptop που αγόρασα, η τελευταία σου πρόταση αποτελεί την καθαρή πραγματικότητα (κατ' εμέ πάντα). Δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα, απλά σίγουρα δεν έχουν κάτι παραπάνω σε λειτουργικό επίπεδο από τα xp (μάλλον ότι υστερούν θα έλεγα, καλή ώρα αυτό που έπαθες εσύ) και από ότι φαίνεται είναι πολύ χειρότερα από τα 7 που βγαίνουν τώρα (δεν τα έχω δουλέψει, ότι διαβάζω σε forums).

Πάντως για το θέμα σου (μη βγαίνουμε και off topic) ψάχ' το λίγο ακόμα, περίμενε να ακούσεις και καμιά άλλη γνώμη, και έχε σαν ύστατη λύση το format (εκτός βέβαια αν βιάζεσαι να "στείλεις" τα vista). Good luck.

Δημοσ.
Κοίτα, από τον ένα χρόνο περίπου που δούλεψα αναγκαστικά τα vista επειδή ήταν προεγκατεστημένα σε laptop που αγόρασα, η τελευταία σου πρόταση αποτελεί την καθαρή πραγματικότητα (κατ' εμέ πάντα). Δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα, απλά σίγουρα δεν έχουν κάτι παραπάνω σε λειτουργικό επίπεδο από τα xp (μάλλον ότι υστερούν θα έλεγα, καλή ώρα αυτό που έπαθες εσύ) και από ότι φαίνεται είναι πολύ χειρότερα από τα 7 που βγαίνουν τώρα (δεν τα έχω δουλέψει, ότι διαβάζω σε forums).

Πάντως για το θέμα σου (μη βγαίνουμε και off topic) ψάχ' το λίγο ακόμα, περίμενε να ακούσεις και καμιά άλλη γνώμη, και έχε σαν ύστατη λύση το format (εκτός βέβαια αν βιάζεσαι να "στείλεις" τα vista). Good luck.

Με τα Vista εδώ και κάνα χρόνο κ γώ που τάχω περασμένα να πώ την αλήθεια δεν είχα κανένα πρόβλημα ( Home Premium 32 ), αυτη ήταν η μοναδική φορά απλα επειδη τα XP είναι σαφώς καλύτερα κ πιο συμβατα ξαναγυρνάω εκει γιατι δε τη παλεύω με τις επανεγκαταστάσεις.

Ευχαριστώ φίλε μου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...