freak27 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Εχω ενα προβλημα με το Update των Vista. Καθε δυο μερες μου κατεβαζει 7 γιγα ενημερωσεις απο τις οποιες χρειαζομαι μονο 1-2. Οι υπολοιπες μου τρωνε δισκο. Το partition των 100gb ηδη ειναι στα 70gb ελευθερα! Τι μπορω να κανω για να διαγραφω τις υπολοιπες που δεν ειναι σημαντικες?? θα γεμισει ο δισκος μ! 1 βδομαδα εχω το laptop!
Antwni Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Πήγαινε στον ''Πίνακα Ελέγχου'' και μετά πήγαινε ''Windows Update'' και μετά πήγαινε εκεί που ''Εγκατεστημένες Ενημερώσεις''( Βρίσκετε κάτω αριστερά εκεί που λέει ''Δείτε επίσης'') και διέγραψε αυτά που δεν θες ή αλλιώς απενεργοποίησε το Windows Update (κάτι που δεν το θεωρώ σωστό)!!!!
freak27 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Πως μπορω να καταλαβω ποιες ειναι αυτες που δεν θελω??? Τιις κατεβαζει ολες, εγκαθιστω αυτες που θελω, αλλα οι υπολοιπες μενουνε στο δισκο! Αυτες θελω να διαγραψω, οχι τις εγκατεστημενες! Μπερδεμα ε?
random Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 το "κατεβάζει 7 γιγα το 2ήμερο" ειναι τρόπος του λέγειν, ελπίζω. τον χώρο τον τρώει το system restore (που δραστηριοποιήται και απο το windows update, αλλα και απο κάθε εγκατάσταση προγραμμάτων απο σένα ), το recycle bin, λίγο χώρο διάφορα temp. ρυθμίζονται να τρώνε λιγότερο χώρο ή απενεργοποιούνται. το windows update έχει 4+1 ρυθμίσεις: 1.αυτόματος έλεγχος αν υπάρχουν νεα, κατέβασμα, εγκατασταση 2.αυτοματος έλεγχος και κατέβασμα, και εγκατάσταση οταν το επιλέξεις, 3.αυτοματος έλεγχος αλλα κατέβασμα μονο αν, και όσων, επιλέξεις. 4.μη αυτόματος έλεγχος, χειροκίνητα όλα. 5.και τελείως ανενεργό. (σταματας το service, να μη δουλέυει ούτε όταν το ζητάς) διάλεξε και πάρε, αλλα αυτα που κατεβαινουν δεν ειναι ουτε 7 γιγα, ουτε 1 γιγα. Δεν ειναι σημαντικός χώρος σε δίσκο. επίσης μερικά antivirus, ειδικα αν σκαναρουν αυτόματα, καθε μέρα, τα πάντα, τρώνε χώρο (δανεικό. τον απελευθερώνουν μετα το σκαν).
mavlamemos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Εχω ενα προβλημα με το Update των Vista. Καθε δυο μερες μου κατεβαζει 7 γιγα ενημερωσεις απο τις οποιες χρειαζομαι μονο 1-2. Οι υπολοιπες μου τρωνε δισκο. Το partition των 100gb ηδη ειναι στα 70gb ελευθερα! Τι μπορω να κανω για να διαγραφω τις υπολοιπες που δεν ειναι σημαντικες?? θα γεμισει ο δισκος μ! 1 βδομαδα εχω το laptop! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=295128 δες εδω για τα restore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.