NeuroN Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Λοιπον, αυτό που θέλω είναι να αλλάξω το background ενός pdf ή στην τελική να του αλλάξω μόνο το χρώμα γιατι είναι μαύρο, θέλω να το εκτυπώσω και είναι πολλές σελίδες. Αυτά που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα ABBYY PDF Transformer MicroAdobe PDF Editor Nitro PDF Professional ΔΕΝ μπορούν να το κάνουν αυτό! μπορούν μόνο να προσθέσουν αντικείμενα στο pdf ή το πολύ να σβήσουν ολόκληρες σελίδες απ το pdf Το πιο κοντινό που έχω φτάσει είναι με το Adode Reader να κάνω να φαίνεται λευκό background - μαύρα γράματα (αυτό που θέλω δλδ) αλλα είναι μόνο για εμφάνιση - δεν εκτυπώνεται ετσι...
accipio Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Αν μπορείς, δοκίμασε με το Acrobat Pro, φαντάζομαι όμως ότι δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα. Πάντως αν θέλεις μπορείς να μου το στείλεις να το δοκιμάσω εγώ και να σου το στείλω διορθωμένο, αν μπορέσω φυσικά (ή έστω ανέβασε εδώ μία σελίδα για δοκιμή).
NeuroN Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 ανοιξε ένα δικο σου pdf οποιοδήποτε και άλλαξε του χρώμα μετά μου λες πως γίνεται
accipio Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Στο Acrobat Pro γίνεται συνήθως με το TouchUp Object tool (η αφαίρεση background).
NeuroN Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 ναι με το Acrobat την ψάχνω τώρα φαίνεται πολύ καλό εργαλείο και σε σχέση με τα άλλα σωστά αυτο το touchup βγάζει το bakground (επειδή το βλέπει σαν ενα αντικείμενο) τώρα πρέπει να βρώ κάτι που εφαρμόζεται σε όλο το pdf όμως και όχι σελίδα-σελίδα -----Προστέθηκε 16/1/2009 στις 03 : 43 : 02----- λοιπόν αυτό είναι το pdf http://www.megaupload.com/?d=26HWS0SU o στόχος είναι απλός να εκτθπωθεί με άσπρο φόντο - μαύρα γράμματα έστω και με negative colors θα φάω το κεφάλι μου όλη μέρα έψαχνα χθές και δε το κατάφερα αν μπορέσει κανείς... τι να πω του κερνάω σουβλάκια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.