Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικο για SLI;

UpToDate_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα....

θελω να αγορασω ενα φθηνο τροφοδοτικο για το pc μου το οποιο στο μελλον θελω να μπορει να κρατησει μεχρι και 2 γραφικων για SLI..

Η mobo μου ειναι η ASUS P5N-e η οποια υποστιριζει SLI..

Και μιας και σκευτομαι να αγορασω μια GTX260 και πρεπει να παρω και ενα καινουργιο τροφοδοτικο αφου το τωρινο μου ειναι μονο 420W...

Ειπα να παρω ενα καλο ωστε αν σε κανα χρονο παρω αλλη μια GTX260...να μην εχω προβλημα με το τροφοδοτικο...

Για πειτε μου την γνωμη σας! :-D

Δημοσ.

Απο οτι ειδα,κανονικα μονο εναν 120mm εχει...μια χαρα το βλεπω...δεν με πολυενδιαφερει ο θορυβος...πιστευω οτι ειναι πολυ καλο για τα λευτα του.. :rolleyes:

Δημοσ.
Καλησπερα....

θελω να αγορασω ενα φθηνο τροφοδοτικο για το pc μου το οποιο στο μελλον θελω να μπορει να κρατησει μεχρι και 2 γραφικων για SLI..

Η mobo μου ειναι η ASUS P5N-e η οποια υποστιριζει SLI..

Και μιας και σκευτομαι να αγορασω μια GTX260 και πρεπει να παρω και ενα καινουργιο τροφοδοτικο αφου το τωρινο μου ειναι μονο 420W...

Ειπα να παρω ενα καλο ωστε αν σε κανα χρονο παρω αλλη μια GTX260...να μην εχω προβλημα με το τροφοδοτικο...

Για πειτε μου την γνωμη σας! :-D

Καλήμερα καταρχήν.

Πολύ καλό μοντελάκι το P5N-E SLI το εχω δουλέψει πολλές φορές ....άλλα....

Εγω θα σου προτείνω να μην αγοράσεις κανένα τροφοδοτικο.......για τον πολύ απλό λόγο οτι σε καμία περίπτωση με τόσο παλιό chipset (NVIDIA® nForce® 650i SLI) δεν προκυτε να δεις καμία διάφορα με την δεύτερη κάρτα γραφικών αν την αγοράσεις στην απόδοση του SLI.Αρα δεν υπάρχει και λόγος να την αγοράσεις.

Δεν πρόκυτε δηλαδή στο 3D-Mark06 να δεις ουσιαστική διάφορα με την δεύτερη κάρτα,μονο ελάχιστες μονάδες,διοτι δεν βοηθάει το chipset να δουλέψει σωστά το Sli(παρόλο που θα σου λένε οι Driver του SLI οτι εχει ενεργοποιηθεί) και να πιάσεις τις αποδόσεις που πρέπει.

Και μιλάμε οτι τα Chipset της Nvidia έχουν δυνατότητα για σχεδόν 100% διπλασιασμό του σκορ στο 3d-Mark06.

πχ. με MSI 7600GT/256mb μόνη της βγάζει στο 3d-mark05 γύρο στις 6000(αν θυμάμαι καλά) και ζευγάρι στην ίδια μητρική βγάζει 11000 και κατι,ισως και 12000+(κρατώ σημειώσεις απο τις μέτρησης που κάνω)

Αρα προς ώρας ισως το 420ari που έχεις να είναι πολύ καλύτερο από πολλά του εμπορίου που ακριβοπληρώνουμε δήθεν για κορυφαία.

Για να το δεις αυτό βέβαια πρέπει να το ανοίξεις και να το κρίνεις από το μέσα του.

Επίσης παίζει ρολό και ποσό ακόμα Hardware έχεις πάνω στο PC.

Αν κρατήσεις το δικό σου τότε αυτό που θα σε απασχολεί περισσότερο είναι οι επιπλέον φισες 8pin που χρειάζονται οι πολύ καινούργιες κάρτες γραφικών.

Αν ξέρεις να το φτιάξεις μονό σου αυτό το 8pino καλώδιο και αξίζει και λίγο το τροφοδοτικά σου .Καλός

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο ηταν μαζι με την Case οταν ειχα αγορασει το PC απο το Πλαισιο...δλδ ενα πολυ απλο 420W μιας εταιριας "ISO"....αρα εστω και μια καινουργια γραφικων να βαλω...θελω καινουργιο τροφοδοτικο :rolleyes:

Δημοσ.
Καλησπερα....

Το τροφοδοτικο ηταν μαζι με την Case οταν ειχα αγορασει το PC απο το Πλαισιο...δλδ ενα πολυ απλο 420W μιας εταιριας "ISO"....αρα εστω και μια καινουργια γραφικων να βαλω...θελω καινουργιο τροφοδοτικο :rolleyes:

Μάλιστα. Εσυ ξερεις καλυτερα.

Αφού λοιπόν το επικρίνεις το τροφοδοτικo που είχες αγοράσει με το κουτί του πλαισίου όπως μου λες,τότε θα σου πω να μην κάνεις το ίδιο λάθος και αγοράσεις πάλι <φτηνό> τροφοδοτικο SLI γιατι πολύ άπλα δεν θα κάνεις ούτε στο μέλλον την δουλεία σου ούτε στο παρόν.

Δημοσ.

Οταν λεω φθηνο...ενοω για τις δυνατοτητες του...κ απο οτι βλεπεις το δικο μου...αντε να δινει μετα απο 2 χρονια φθορας...απ τα 420W ονοματικης ισχυως...300 Μαχ...λες ν μπορει να κρατησει μια 260GTX η μια 4870 για παραδειγμα? :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...