F1spa Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Η αλήθεια είναι πως δεν το'χω ψάξει και πάρα πολύ το θέμα. Έχω συνδρομή στο Rapidshare και ο μόνος τρόπος που βλέπω για upload είναι από το site ή με το προγραμματάκι. Ε, είναι άπειρα αργό!! Σε σημείο που να κολλάει!! Δε λέω, γρήγορο internet δεν έχω τώρα, από 18 που είχα στην Αθήνα, τώρα που ήρθα Κρήτη έχω 4άρα. Αλλά είναι αυτό τόσο απαγορευτικό για upload?????
adamakos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 4 εχεις για download για upload ποσο εχεις? αυτο το νουμερο διαιρεσε το με το 8 και θα δεις το μεγιστο Upload που εχεις, θεωρητικα παντα τωρα αν το rapidshare εχει κανενα αλγοριθμο δικο του για να συμπιεζει για παραδειγμα τα δεδομενα και να ανεβαινουν πιο γρηγορα δεν ξερω
sarakinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Φαντάσου ότι το μέγιστο upload που προσφέρουν οι isp στην Ελλάδα είναι της τάξης του 1mpbs (μηλάω για τις συμβατικές συνδέσεις μέχρι και τις "εως 24" που γνωρίζουμε)...Εσύ το ποιο λογικό είναι να έχεις 256kbps upload...Απο ότι κατάλαβες δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα...Τώρα αν θέλεις να έχεις μεγαλύτερο upload ,έχω ακούσει ότι οι "torrentades" μισθώνουν διάφορα seedboxes από το εξωτερικό...οι τιμές νομίζω κυμένονται γύρο στα 100$...
F1spa Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Α κατάλαβα. Θενξ παιδιά. Μια τελευταία ερώτηση. Όλοι εκείνοι που ανεβάζουν με το κιλό στα διάφορα sites-και μιλάμε για ταινίες και σειρές ολόκλήρες-πως τα καταφέρνουν??
giorgos147 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Α κατάλαβα. Θενξ παιδιά. Μια τελευταία ερώτηση. Όλοι εκείνοι που ανεβάζουν με το κιλό στα διάφορα sites-και μιλάμε για ταινίες και σειρές ολόκλήρες-πως τα καταφέρνουν?? Δε λες καλύτερα,παιχνίδια ολόκληρα σε μορφή iso που μπορεί να αποτελούνται και απο τριψήφιο αριθμό κομματιών;;;
nick#18 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 δεν τα ανεβαζουν...μιραζονται μεσο του πρωτοκολου p2p (peer 2 peer) απο ολους σε ολους +οτι ειναι παρανομη συζητηση..(i think:confused:???)
F1spa Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 δεν τα ανεβαζουν...μιραζονται μεσο του πρωτοκολου p2p (peer 2 peer) απο ολους σε ολους +οτι ειναι παρανομη συζητηση..(i think:confused:???) Μα όχι, εγώ σου μιλάω για rapidshare, όχι torrent και eMule!! Στο rapidshare έχουν γίνει upload κανονικά όλα τα κομμάτια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.