Προς το περιεχόμενο

Windows Live Messenger Μια απορία

Blue1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να επαναγκαταστήσω τα windows live 2008 στην θέση των windows live 2009 αλλα τίποτα.

Οταν τρέχω το messenger μου εμφανίζεται η έκδοση των 2009.

Τι πρέπει να κάνω;

Δημοσ.

Απεγκατάσταση με το Zap Messenger και ξανά εγκατάσταση μετά!!Είσαι σίγουρος ότι το κατεβάζεις σωστά??

Γιατί δεν θες το MSN 9???:P:p

Δημοσ.

Λειτουργεί κανονικά.

Το πρόβλημα το έχει ένας γνωστός μου.Απο τον υπολογιστή του στην έκδοση 2009 δεν του βγαίνουν οι επαφές που έχει.

Πάντως απο τον δικό μου υπολογιστή μπαίνοντας στον λογαριασμό του στην ίδια έκδοση εμφανίζονται.

Δημοσ.

Και σε εμένα δουλεύει κανονικά!!Εάν θες να βάλεις το MSN 8.5 κατέβασε το από εδώ!!Και κάνει και ότι είπα παραπάνω!!

Δημοσ.

Το πρόβλημα του γνωστού μου είναι πως δεν μπορεί να καταργησει τελείως τα 2009 και έτσι δεν μπορεί να βάλει προηγούμενη έκδοση.

Δημοσ.

Το απεκατέστησε με το Zap Messenger(αυτό το πρόγραμμα διαγράφει μόνο το MSN, αυτό δε θέλει)??

Εάν δεν θέλει να απεγκαταστήσει μόνο το MSN πες του να κατεβάσει το Revo Unistaller και να το απεγκαταστήσει τελείως όλα αυτά που θέλει αυτός!!

Αλλιώς πες του να απεγκατέστησει από την ''Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων'' αυτά που θέλει και μετά να κατεβάσει το CCleaner και να καθαρίσει το Registry(Ακριβώς την ίδια δουλεία κάνει και το Revo Unistaller Απεγκαταστεί προγράμματα αλλά καθαρίζει και το Registry!!)!!

Δημοσ.

Το χρησιμοποίησε.

Μετα παει να εγκαταστήσει το windows live messenger 8.5 και δεν επιτρέπει την εγκατάσταση του για κάποιο σφάλμα που βγάζει.

Δημοσ.

MSN Plus δουλεύει αλλά στο site τους λένε ότι είναι για την beta αλλά εγώ το έχω και παίζει κανονικά!!!Όσο για το άλλο δεν τον έχω εγκαταστήσει και δεν ξέρω να σου πω!!Από ότι λέει δεν υποστηρίζει το MSN 9!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...