Προς το περιεχόμενο

Εκατομμύρια PC με Windows OS έχουν πέσει θύματα ενός νέου επικίνδυνου Worm !

gdp77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Το συγκεκριμένο patch έχει κατέβει απο το windows update στις 26 οκτωβριου.

and that was pure ownage...

• Moderators
Δημοσ.
το security update μπορεί να έχει βγει (για ποια ΟS ? ), αλλά τα μολυσμένα pc αυξάνονται...

Απο την στιγμη που ηδη μιλαμε για patchαρισμενο προβλημα,ο τιτλος για να ακριβολογουμε,πιστευω θα πρεπε να ειναι του στυλ"εκατομμυρια pc που δεν εχουν περασει το update πριν απο 3 μηνες,μολυνονται απο παραλαγη υπαρχοντος worm"

(για ποια ΟS ? )

Το link το οποιο ο ιδιος παραθετεις περιεχει ολα τα OS για τα οποια υπαρχει το συγκεκριμενο patch.

Δημοσ.

Εγώ πάντως τα έχω απενεργοποιημένα για λόγους ιδεολογικούς (aka phone home) και δεν είμαι ο μόνος. Τέλος πάντων, ας μη βγαίνουμε off topic. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό, άρα ας ενημερωθούν όλοι και ας βάλουν το patch όσοι δεν το έχουν βάλει.

Δημοσ.

Τα pc που έχουν patch-αριστεί ΔΕΝ είναι προστατευμένα χωρίς AV software (τυπικό για M$ products LOL)

http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/7832652.stm

"But as the virus can be spread with USB memory sticks, even having the Windows patch won't keep you safe. You need anti-virus software for that."

Even having the Windows patch won't keep you safe.

Graham Cluley

Sophos

Γι' αυτό εξάλλου και το outbreak...

• Moderators
Δημοσ.

Οχι πως μ απασχολει να κανω τον υπερασπιστη της ms αλλα τι ακριβως θα ελεγε ο αντιπροσωπος εταιριας antivirus?

Επισης ο ιδιος λεει πως"Microsoft did a good job of updating people's home computers, but the virus continues to infect business who have ignored the patch update. "

Τελικα εκανε καλη δουλεια η οχι?Αν χρειαζομαι antivirus για το συγκεκριμενο πολυ απλα δεν εκανε καθολου καλη δουλεια.Ας αποφασισουν.

Λιγο πιο κατω στην σελιδα που παραθετεις εχει δηλωσεις του Kaspersky Lab's security analyst, Eddy Willems, οπου εκει λεει στο τελος πως

"Of course, the real problem is that people haven't patched their software," he added."

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...