Προς το περιεχόμενο

ACER 5920G με XP PRO SP3 πρόβλημα

markos21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από δύο μήνες αγόρασα τον aspire 5920g τις acer. Οραίο Λαπτόπ, με δυνατό επεξεργαστή, 4giga μνήμη και φυσικά vista για κλάματα :cry: Δεν την πάλεψα πολύ και εχτές έβαλα xp (αφού έφαγα κάμποσες ωρίτσες για τους drivers) . To pc πετάει ,καμιά σχέση με πριν. Στη συνέχεια διαπίστωσα παίζοντας world of warcraft κάποια αδικαιολογήτος κολήματα οπότε κοιτάω cpu, όλα τζάμι. Βλέπω και την μνήμη και διαπιστώνω οτι από τα 4giga---->786mb με αναγνώρισαν μόνο τα xp. Γιατι ρε παίδες τόσο λίγο???? εγώ κατι είχα ακούσει οτι τα xp σε αναγνωρίζουν ως 3giga. Ξέρει κανείς καμια λύση του προβλήματος?????

Δημοσ.

Κάτι δεν πάει καλά με το hardware κομμάτι του φορητού σου μάλλον. Το ίδιο έχω και ΄γω και επίσης του πέρασα ΧΡ αλλά δουλεύουν όλα τέλια.

Δημοσ.
σπαστικό λειτουργικό και αρκετά βαρύ. Μονο εφέ είναι τπτ άλλο.

Θα διαφωνήσω...τα σύχρονα μηχανήματα τρέχουν το συγκεκριμένο λειτουργικό για πλάκα. Απο εκεί και πέρα είναι θέμα ρυθμίσεων και του κατα πόσο είσαι διατεθειμένος να ψαχτείς με ένα καινούργιο λειτουργικό. Καλά τα XP αλλα σε λίγο θα αποτελούν προϊστορία. Ήδη τα windows 7 είναι προ των πυλών.

Δημοσ.

και γω το ίδιο μοντέλο έχω αλλά με 250σκληρό και 2.2 επεξεργαστή. Δεν είναι λογικό να σου αναγνωρίζει μόνο τα 700 απο τη μνήμη. Το τέσταρες κάτω απο άλλες εφαρμογές να δεις τι γίνεται? πάντως και γω xp έχω και δεν έχω κανένα πρόβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...