Finn Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μου στείλανε κάτι απο Γερμανία στις 08/01/09 (υπάρχει και tracking number) κι ενώ βλέπω οτι μπήκε Ελλάδα στις 11/01 ακόμη να έρθει. Υφίσταται τελωνειακός έλεγχος μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας? Die Sendung wurde am 11.01.2009 in der Eingangsauswechslungsstelle in Griechenland erfasst. Αυτό μου γράφει το γερμανικό ταχυδρομείο
Typhoon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Όχι δεν υπάρχει τελωνειακός έλεγχος. Από την εμπειρία μου ένα γράμμα για να φτάσει Ελλάδα κάνει 3-5 εργάσιμες από εδώ. Πάρε τα ΕΛΤΑ θα έλεγα και may the horse be with u...
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 μετα τις γιορτες παντα καθυστερουν τα γραμματα / πακετα
Finn Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Πήγα στα ΕΛΤΑ σήμερα και η υπάλληλος απόρησε όταν της είπα οτι το γράμμα μπήκε Ελλάδα 11/01. Μου λέει που το ξέρεις εσύ? Ακόμα δε μάθανε τι εστί tracking number εδώ... Τους λέω,ωραία πάρτε το νούμερο και βρείτε το δέμα αλλά μου είπαν πως το γερμανικό ταχυδρομείο πρέπει να το αναλάβει αυτό. Pablo Hasan: To δέμα μπήκε Ελλάδα στισ 11/01.Μα καλά απ Αθήνα για Χαλκιδική να κάνει πάνω απο 7 μέρες επειδή είμαστε σε μετα-εορταστική περίοδο?
Toufas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 finn εστειλα μικρο πακετο απο λονδινο για λουτσα (εξω απο αθηνα) 2-3 μερες πριν τα χριστουγεννα και ακομα να παει
Finn Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Στην περίπτωση σου μεσολάβησαν Χριστούγεννα,Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια! Αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται τέτοια καθυστέρηση.
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 δεν λεω οτι δικαιολογειτε απλα οτι συμβαινει, και οχι μονο στα ελτα και το γερμανικο ταχυδρομειο καθυστερει πολυ να παραδωσει τα δεματα μετα τις γιορτες.
duende Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 απο γερμανια δεν εχω και τις καλυτερες εντυπωσεις με αποστολη πακετων..μου εχει τυχει και 2 μηνες (dhl φυσικα..),μη σου φανει περιεργο αμα κανει τοσο..
Apoll Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Καθόλου απίθανο το τμήμα που διεκπεραιώνει τα δέματα από Γερμανία να είναι ακόμα σε άδεια, ή "κατάσταση διακοπών". Πριν από τις γιορτές έστειλα δύο δέματα Ελλάδα (από Αγγλία), την ίδια μέρα στην ίδια διεύθυνση. Το ένα έφτασε μετά την Πρωτοχρονιά, το άλλο ακόμα βρίσκεται στο ίδιο "σημείο".... και πιάνει σκόνη, εν αντιθέση πιθανόν με τα ......... του υπεύθυνου.........
Finn Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Εν τω μεταξύ σήμερα έλαβα κάτι απο Χονγκ Κονγ το οποίο είχε κι αυτό σταλεί στις 08/01/09 Αν είναι δυνατόν να έρχονται πιο γρήγορα τα δέματα απο Ασία
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Όσα δέματα μου στέλνουν από Hong Kong έρχονται μέσα σε 2-3 εργάσιμες! Τώρα πως γίνεται αυτό...
kx5 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Πράγματι τα δέματα από Κίνα έρχονται σε μια βδομάδα το πολύ. Από Γερμανία τα πακέτα μου έκαναν ένα μήνα να παραδοθούν.
palawiaris Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Την dhl δεν την έχω και για πολύ αξιόπιστη,εδώ πούλησα κάτι στο ebay μέσα στην γερμανία,και δεν μπορούσαν να βρουν την διευθυνση του αγοραστή και μου το στείλανε πίσω.Υπομονή.....
Finn Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Περιμένω και κάτι άλλο απο Γερμανία btw και λογικά θα έρθει με DHL. :/ -----Προστέθηκε 21/1/2009 στις 01 : 27 : 57----- Βλέπω στο track n trace των ΕΛΤΑ ότι το δέμα παραδόθηκε στο Βόλο.Λίγο μακριά απο μένα. Μπας και μου δωσαν λάθος tracking nr? pffff
Finn Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δε βγάζω άκρη με το ταχυδρομείο.Ο Γερμανός λέει οτι το tracking number είναι σωστό και τα ΕΛΤΑ λένε οτι για να παραδόθηκε στον Βόλο το trackning είναι λάθος. Τι μπορώ να κάνω σ αυτή την περίπτωση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα